- 19 Aralık 2023
- 1.664
- 938
- 43
Canım bugün gittim elbiseyle, doktorun asistanı örtü getireyim mi size dedi ben de aynen dedim getirdi hızlı gelişti olaylar haberin olsunCumagiyersen bana da haber ver ona göre giyeyim ben de
Bol bol dua oku Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla bebislerini kucağına al inşallahBol bol okuyum bu duayi
Allah yardımcınız olsun güzelim, sağsalim kucağına al inşallah. Tüm dualarım sen ve bebeklerinleKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Canım benim doktorun sekreteri yazıp atacak watsaptan gitmiycem bile. E devletine de düşecek bir sıkıntı olmaz dedi ama tam 32+0 da yazılacak bana öyle dedi.Valla kuzum randevuyu ertelemedim 31+6da gidicem, 32+0da doktor izinli ama bi sekilde çözsün işimi yani yapacak bşsey yok benim problemim değil ki bu ya. Asistanına falan yaptırsın gidipte başka doktora para ödemem bunun için
Allah yardımcın olsun canım tüm dualarım kalbim seninleKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Ay evet bu aralar çok olmaya başladı diyaframını geliştiriyor bebelerGünde dört beş kere bebişi hıçkırık tutuyor dakikalarca sürüyor hıçkırıklı mı sizin bebitolar da
Bana da böyle yapsınlar o zaman ya gidince konusayım cuma günüCanım benim doktorun sekreteri yazıp atacak watsaptan gitmiycem bile. E devletine de düşecek bir sıkıntı olmaz dedi ama tam 32+0 da yazılacak bana öyle dedi.
Korkma Allah’a güven dayan inşallah hiçbir olumsuzluk olmayacakKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Canımm haberdar et bizleri de inşallah sağ salim hep birlikte atlatırsınız bu süreci deKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Evet söyle senin doktorun izinde olsa bile başkası yazıp atabilir. Önemli olan 32+0 da yazılması ve e-devlete işlemesi yani resmi olması. Onlar biliyordur zaten kaç tane gebe takip ediyorlar.Bana da böyle yapsınlar o zaman ya gidince konusayım cuma günü
Gözün aydın canımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar ben bebisleri doğurdumikisi de Yenidoğan yoğun bakımdalar
Suyunun fazla olduğu bugün mü belli oldu? Niye şeker testi yaptırmadı doktorun acaba? Bide bu sıvı mı değil mi diye çok kolay bakıp söylüyorlar senin durumun niye böyle karışıklaştı anlamadım yaKızlar bir haber de benden. Doktor kontrolüm vardı. Hala gelen bir sıvı var. Amnioquick diye bir test aldım fakat doktor yanlış yaptiği için hata verdi test. Dellendim. Yani yine su mu değil mi bilmiyoruz. Doktor beni asla rahatlatmıyor hep kötü senaryolar anlatıyor napacam bilmiyorum. Üstüne su sızıntısına rağmen suyum fazla. Bu da akla gebelik şekerini getirdi. Bana yapmamıştı doktor şeker testi. 17 Eylül'de şeker testi yapılacak. Cuma da perinatolog randevum var. Amniyosentez sıvı testi yenilenecek. Kendi doktoruma göre 34e kadar dayanırsak iyi, ama ben o gelen şeyin su olduğuna inanmak istemiyorum. Bana da dua edin lütfen. 4 gündür uyku uyumuyorum mahvoldum
Ayyy hadi gozun aydin canimmKızlar ben bebisleri doğurdumikisi de Yenidoğan yoğun bakımdalar
Canım ilacını arttırmadı mı? Ne zaman bi daha kontrole gideceksin? Sıkıntılı zamanı geçtik inşallah çok az daha dayanın yeterKızlar bende bugün kontrole gittim. Bebek iyi ama doktor 38 i bekleyemeyiz dedi. 36 dedim bilmiyorum dedi. Tansiyon ne kadar müsade ederse dedi. Ultrasonda da direnç baya yüksek çıktı heralde. Bakalım Ekim sonunu bulabilirim inşallah ya.şuan 28+2 yi ultrasonda da 29+1 çıktı.
Daha önce ben dedim yapalım diye şeker testini. Kilon iyi suyun iyi bebeğin kilosu iyi gerek yok dedi. Su meselesi cidden beni geriyor. Spekulumla baktı ama çok az baktı değil dedi. Sonra eliyle pede baktı acaba öyle mi dedi. Perinatolog sadece bebeğin suyuna baktı şu an bir azalma yok takip edelim dedi. Bugün doktora amniyosentez sıvı testi götürdüm bir ton para verdim testi yanlış yaptı heba etti. Tıp fakültesi aciline gittim burada test yok dediler ikinci kez test aldım kendi paramla cuma günü perinatoloğa yaptıracam. Yani burada okuyorum herkesin hemen belli olmuş bende bir belirsizlik. Bebeğin suyu da 5.8 cm bence normal ama şekerden şüphelendi. Sanırım doktor değiştireceğim..Suyunun fazla olduğu bugün mü belli oldu? Niye şeker testi yaptırmadı doktorun acaba? Bide bu sıvı mı değil mi diye çok kolay bakıp söylüyorlar senin durumun niye böyle karışıklaştı anlamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?