Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Allah yardımcınız olsun güzelim, sağsalim kucağına al inşallah. Tüm dualarım sen ve bebeklerinle hiç endişe etme uzun zamandır hastanedesin, doktorların hazırlıklıydı bu duruma. Her koşulu düşünüp buna göre karar vermişlerdir eminim.

Canım benim doktorun sekreteri yazıp atacak watsaptan gitmiycem bile. E devletine de düşecek bir sıkıntı olmaz dedi ama tam 32+0 da yazılacak bana öyle dedi.

Kızlar bugün tekrar doktor kontrolüne gittim. Cuma ve cumartesi ciğer geliştirici iğne yapılmıştı biliyorsunuz. Nst de hala kasılma görünüyor. Ama şiddeti ya da sıklığı artmadı çok şükür. 25 mmhg civarında kasılmalar. Açılma yok. Su seviyesi gayet iyi. Sata göre 30 haftalık ama doktor 31 haftalık dedi. Artık benim ölçümlerim önemli dedi. 1690 gr ve 42 cm şuanda. Bebeğin kalp atışları üst sınırda gidiyor bu da bebek stresli demekmiş. 34 ya da 35 haftada dayanabildiğimiz yere kadar dayanıp doğumu yapmayı planlıyor doktorum. İnşallah o zamana kadar bir sorun olmaz. Artık bende çok stresliyim. Rabbım hepimizin yardımcısı olsun

Allah yardımcın olsun canım tüm dualarım kalbim seninle inşallah her şey çok yolunda sağlıkla gidecek

Korkma Allah’a güven dayan inşallah hiçbir olumsuzluk olmayacak

Canımm haberdar et bizleri de inşallah sağ salim hep birlikte atlatırsınız bu süreci de

Kızlar az önce bi Ekim anneleri grubuna baktım bazılarının doğum tarihi bile belirlenmiş Bizim grubunda ilk doğumu başladı Önümüzdeki ay bizde böyle olucaz çok heyecanlı. Bugünkü kontrolümde normal doğumu sordum yapabilirsin dedi miyomum doğum kanalını kapatmıyormuş ama çok korkuttu. Kalp atışları azalırsa acil sezaryene döneriz yada kanala sıkılırsa vakumla çekeriz o saatten sonra sezaryene dönülmez senin kıymetli bebek bence planlı sezaryen yapalım dedi ama son kararı bana bıraktı. İki doğumdan da korkuyorum daha önce normal doğum yapan var mı deneyimlerini yazsa.

Kızlar bende bugün kontrole gittim. Bebek iyi ama doktor 38 i bekleyemeyiz dedi. 36 dedim bilmiyorum dedi. Tansiyon ne kadar müsade ederse dedi. Ultrasonda da direnç baya yüksek çıktı heralde. Bakalım Ekim sonunu bulabilirim inşallah ya. şuan 28+2 yi ultrasonda da 29+1 çıktı.

Kızlar bir haber de benden. Doktor kontrolüm vardı. Hala gelen bir sıvı var. Amnioquick diye bir test aldım fakat doktor yanlış yaptiği için hata verdi test. Dellendim. Yani yine su mu değil mi bilmiyoruz. Doktor beni asla rahatlatmıyor hep kötü senaryolar anlatıyor napacam bilmiyorum. Üstüne su sızıntısına rağmen suyum fazla. Bu da akla gebelik şekerini getirdi. Bana yapmamıştı doktor şeker testi. 17 Eylül'de şeker testi yapılacak. Cuma da perinatolog randevum var. Amniyosentez sıvı testi yenilenecek. Kendi doktoruma göre 34e kadar dayanırsak iyi, ama ben o gelen şeyin su olduğuna inanmak istemiyorum. Bana da dua edin lütfen. 4 gündür uyku uyumuyorum mahvoldum

Suyunun fazla olduğu bugün mü belli oldu? Niye şeker testi yaptırmadı doktorun acaba? Bide bu sıvı mı değil mi diye çok kolay bakıp söylüyorlar senin durumun niye böyle karışıklaştı anlamadım ya

Canım ilacını arttırmadı mı? Ne zaman bi daha kontrole gideceksin? Sıkıntılı zamanı geçtik inşallah çok az daha dayanın yeter

Daha önce ben dedim yapalım diye şeker testini. Kilon iyi suyun iyi bebeğin kilosu iyi gerek yok dedi. Su meselesi cidden beni geriyor. Spekulumla baktı ama çok az baktı değil dedi. Sonra eliyle pede baktı acaba öyle mi dedi. Perinatolog sadece bebeğin suyuna baktı şu an bir azalma yok takip edelim dedi. Bugün doktora amniyosentez sıvı testi götürdüm bir ton para verdim testi yanlış yaptı heba etti. Tıp fakültesi aciline gittim burada test yok dediler ikinci kez test aldım kendi paramla cuma günü perinatoloğa yaptıracam. Yani burada okuyorum herkesin hemen belli olmuş bende bir belirsizlik. Bebeğin suyu da 5.8 cm bence normal ama şekerden şüphelendi. Sanırım doktor değiştireceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…