- 10 Ocak 2024
- 667
- 678
- 23
- 33
Çok korkuyorum
Bol bol okuyum bu duayiSen çok çok güçlü bir annesin canım benim Herşey düşündüğünden de güzel olcak Allahın izniyle. Bebişlerini kavuştuğında hepsi geri kalacak inş
Sümmes sebile yesserah kendim için kaydetmiştim doğuma girerken doğumu kolayştırmak için bir dua. Şifa olsun sanada bebeklerine de
Rabbim kolaylıkla sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerinle dualarımız seninleKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Sağlıkla kavuşun Yonca bizi haberdar et kendini iyi hissedince dualarımız seninle ve bebişlerinleBol bol okuyum bu duayi
Sağlıkla kavuşacaksın yavrularına merak etme, Rabbim göz açıp kapayıncaya kadar kurtarsın kolaylık versin inşallahKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Sen çok güçlü bir annesin en başından bu zamana o kadar güzel geldin ki inşallah sağ salim doğumunu yapıp çıkacaksın inanıyorum. Bol bol dualarım seninle Allah yardımcınız olsunKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Rabbimin izniyle sağlıklı sıhhatli, kolayca olsun doğumun inşallah canım. Dualarım seninleKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
BIzde okuruz canim, insallah saglicakla kavusacaksin bebeklerineBol bol okuyum bu duayi
Canım muhtemelen o anda idrarını boşaltmamıştır içi doludur. Çok sık rastlanan bisey diye biliyorum, doğumda düzelmiş oluyormus geneliKızlar az önce kontrolden çıktım çok şükür bebeğim 1900 gr olmuş başı da aşağıya dönmüş ama hafif böbrek genişlemesi var sağ böbrek 7mm, sol böbrek 3mm. Doktorumuz 25 mm e kadar normal dedi ama aklıma takıldı ister istemez.
İşte onları daha önce görseydimGöbeğini alıp gittikten sonra takmamak lazım diyen sen
Allahım çok kolay su gibi bir doğum olmasını saplasın inşallah. Bebişlerini sağlıkla kucaklamanı diliyorum dualarım seninleKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Canım ediyorum inşallah sağlıkla kavuşacaksın bebişlerineKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Kızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Canım dualarımız seninle inşallah sağlıkla kucağına al bebekleriniKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Bebekte canım. Detaylıda da hafif çıkmıştı o doktor da önemli değil demişti sonraki ay ultrasonda genişlik çıkmamıştı. Senin dediğin gibi demişti doktor da o an idrara sıkışıkken öyle görünmüştür diye. Bu ay yine çıktı inşallah geçer.Canım muhtemelen o anda idrarını boşaltmamıştır içi doludur. Çok sık rastlanan bisey diye biliyorum, doğumda düzelmiş oluyormus geneli
Bu arada sende mi yoksa bebekte mi böbrek genişlemesi
Geçer geçer hiç korkma cok hafifmiş zaten. Doğduğunda düzelmiş oluyormus ben bunu cok araştırmıştım kimsenin sorun yaşadığını görmedimBebekte canım. Detaylıda da hafif çıkmıştı o doktor da önemli değil demişti sonraki ay ultrasonda genişlik çıkmamıştı. Senin dediğin gibi demişti doktor da o an idrara sıkışıkken öyle görünmüştür diye. Bu ay yine çıktı inşallah geçer.
Valla kuzum randevuyu ertelemedim 31+6da gidicem, 32+0da doktor izinli ama bi sekilde çözsün işimi yani yapacak bşsey yok benim problemim değil ki bu ya. Asistanına falan yaptırsın gidipte başka doktora para ödemem bunun içinÇilekcim ben doktoruma özellikle sorduğumda tam 32+0 da gel demişti ona göre aldım randevumu. İnsan kaynakları da aynı şekilde belirtti, sende doktorunla ya da ik ile bir görüş istersen.
Canıım korkma dualarımız seninle, kolaylıkla geçsin sağlıkla yavrularına kavuşacaksınKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Öyle tabi, asistanı ya da başka bir doktordan vs ayarlar muhtemelen. 31+6 olursa senin 1 gün bile olsa kaybın oluyormuş çünkü dediğin gibi onun problemi çözer bencede.Valla kuzum randevuyu ertelemedim 31+6da gidicem, 32+0da doktor izinli ama bi sekilde çözsün işimi yani yapacak bşsey yok benim problemim değil ki bu ya. Asistanına falan yaptırsın gidipte başka doktora para ödemem bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?