Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Sen çok çok güçlü bir annesin canım benim Herşey düşündüğünden de güzel olcak Allahın izniyle. Bebişlerini kavuştuğında hepsi geri kalacak inş

Sümmes sebile yesserah kendim için kaydetmiştim doğuma girerken doğumu kolayştırmak için bir dua. Şifa olsun sanada bebeklerine de

Bol bol okuyum bu duayi

Rabbim kolaylıkla sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerinle dualarımız seninle

Sağlıkla kavuşacaksın yavrularına merak etme, Rabbim göz açıp kapayıncaya kadar kurtarsın kolaylık versin inşallah

Sen çok güçlü bir annesin en başından bu zamana o kadar güzel geldin ki inşallah sağ salim doğumunu yapıp çıkacaksın inanıyorum. Bol bol dualarım seninle Allah yardımcınız olsun

Rabbimin izniyle sağlıklı sıhhatli, kolayca olsun doğumun inşallah canım. Dualarım seninle

Kızlar az önce kontrolden çıktım çok şükür bebeğim 1900 gr olmuş başı da aşağıya dönmüş ama hafif böbrek genişlemesi var sağ böbrek 7mm, sol böbrek 3mm. Doktorumuz 25 mm e kadar normal dedi ama aklıma takıldı ister istemez.

Son düzenleme:
Canım muhtemelen o anda idrarını boşaltmamıştır içi doludur. Çok sık rastlanan bisey diye biliyorum, doğumda düzelmiş oluyormus geneli
Bu arada sende mi yoksa bebekte mi böbrek genişlemesi

Allahım çok kolay su gibi bir doğum olmasını saplasın inşallah. Bebişlerini sağlıkla kucaklamanı diliyorum dualarım seninle

Canım ediyorum inşallah sağlıkla kavuşacaksın bebişlerine

Yoncacım dualarımız seninle bebişlerine kavuşacaksın haftanız da çok güzel güzel geçecek

Canım dualarımız seninle inşallah sağlıkla kucağına al bebeklerini

Canım muhtemelen o anda idrarını boşaltmamıştır içi doludur. Çok sık rastlanan bisey diye biliyorum, doğumda düzelmiş oluyormus geneli
Bu arada sende mi yoksa bebekte mi böbrek genişlemesi
Bebekte canım. Detaylıda da hafif çıkmıştı o doktor da önemli değil demişti sonraki ay ultrasonda genişlik çıkmamıştı. Senin dediğin gibi demişti doktor da o an idrara sıkışıkken öyle görünmüştür diye. Bu ay yine çıktı inşallah geçer.

Geçer geçer hiç korkma cok hafifmiş zaten. Doğduğunda düzelmiş oluyormus ben bunu cok araştırmıştım kimsenin sorun yaşadığını görmedim

Çilekcim ben doktoruma özellikle sorduğumda tam 32+0 da gel demişti ona göre aldım randevumu. İnsan kaynakları da aynı şekilde belirtti, sende doktorunla ya da ik ile bir görüş istersen.
Valla kuzum randevuyu ertelemedim 31+6da gidicem, 32+0da doktor izinli ama bi sekilde çözsün işimi yani yapacak bşsey yok benim problemim değil ki bu ya. Asistanına falan yaptırsın gidipte başka doktora para ödemem bunun için

Canıım korkma dualarımız seninle, kolaylıkla geçsin sağlıkla yavrularına kavuşacaksın

Öyle tabi, asistanı ya da başka bir doktordan vs ayarlar muhtemelen. 31+6 olursa senin 1 gün bile olsa kaybın oluyormuş çünkü dediğin gibi onun problemi çözer bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…