Evet ya benimde öyle baya bi sürüyor
ya böyle düzenli kap atışı gibi oluyor değil mi hıçkırık dediğinizGünde dört beş kere bebişi hıçkırık tutuyor dakikalarca sürüyor hıçkırıklı mı sizin bebitolar da
Evet bende öyle oluyor ritmik bir şekildeya böyle düzenli kap atışı gibi oluyor değil mi hıçkırık dediğiniz
Günde dört beş kere bebişi hıçkırık tutuyor dakikalarca sürüyor hıçkırıklı mı sizin bebitolar da
Doğana kadar zaman varDaha O isimi bulamamışsındır belki dedüşünmeye devam
Bir sey olmuyor canim ya, ilk gebeligimde de kullanmistim bir sikinti yasamadim, ic bolgelere dikkat et yeter. Malesef bende artik uzanmakta zorlaniyorum.Canım krem zararlı diye biliyorum hamilelikte. Bi araştır istersen. Aynayla görüyorum da uzanamıyorum iki büklüm oluyorum
Gittiğin yere alete ve vücut tipine göre değişiyor sanırım. Bende sadece genitalde eskisinin yüzde biri gibi yeniden çıkmaya başladı onları da eldivenle hallediyorum.Ayol gitsen ne olacak ben 4-5 yıl gittim yine çıktı. Hamilelik hormonları lazer dinlemiyor arkadaşlar. Eskisi gibi değil ama %80 duruyor yani biraz ince de olsa onları da almak gerekiyor bir şey değişmiyor. Hatta eskiden göbeğimde bu kadar çok yoktu göbeğimde biraz yayıldı Allah’tan aşırı değil. Yine de haftada bir çıkıyor. Jilet asla sürmüyorum. Jilet ben de arttırıyor. Ağda yapıyorum. Ama aşırı takmamaya çalışıyorum kontrolden kontrole aldığım da oluyor.
Canım sen bilirsin ama illa bir şey olması gerekmiyor kana karışıyor çok zararlı kimyasallar çocuğa geçiyor. Özellikle genital bölge çok geçirgen ve hassas. Bir de bazı riskler herkeste aynı etkiyi göstermez birinde bir şey olmaz diğerinde olabilir. Kim bilir kaç kişi mayonez yiyordur bir şey olmuyordur bu süreçte ama doktorlar yine de yemeyin diyor binde bir kötü vaka gerçekleşmesin diye.Bir sey olmuyor canim ya, ilk gebeligimde de kullanmistim bir sikinti yasamadim, ic bolgelere dikkat et yeter. Malesef bende artik uzanmakta zorlaniyorum.
Ya kızlar bence çok takmamak lazım yok tüy falan, o gün NST’ye girdim ikişer üçer kişilik giriliyordu. Kızların çoğu takmıyor benim göbeğimde hafif var onu da alıp gittim baktim kimse almamış dhjdkdkdkdlGittiğin yere alete ve vücut tipine göre değişiyor sanırım. Bende sadece genitalde eskisinin yüzde biri gibi yeniden çıkmaya başladı onları da eldivenle hallediyorum.
Göbeğini alıp gittikten sonra takmamak lazım diyen senYa kızlar bence çok takmamak lazım yok tüy falan, o gün NST’ye girdim ikişer üçer kişilik giriliyordu. Kızların çoğu takmıyor benim göbeğimde hafif var onu da alıp gittim baktim kimse almamış dhjdkdkdkdl
Sulu meyveler diyorlardı bir de canımKızlar bi sey sorcam. Yanlış hatırlamıyosam suyu az olan arkadaşlar vardı. Havuç suyu mu içmişlerdi acaba ve iyi gelmiş miydi? Cumartesi kontrolde doktorum, suyum için az değil yeterli ama az sınırına yakın bol bol su iç dedi 15 gün tekrar çağırdı takip edelim diye. Azalmasından korkuyorum. Havuç suyu işe yarıyor mu ya da zararı var mıdır? veya başka bi önerisi olan var mı su artırmak için?
Meyve yiyorum şeftali falan hatta gün içerisinde de çok su tüketiyorum ona rağmen sınıra yakın çıktı. Bu 2 haftada her şeyi deneyeceğim biraz daha artması içinSulu meyveler diyorlardı bir de canım
canım Allah yardımcın olsun, seni evlatlarına sağ salim kavuştursun inşallahKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
her şey çok çok güzel olacak kuzum tüm dualarım seninleKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Kızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
Çok korkuyorumDualarım seninleHerşey çok güzel olacak Rabbim doğumunu kolaylaştırsın , sağlıkla kucağına alırsın hemen inşalllah canım
Çilekcim ben doktoruma özellikle sorduğumda tam 32+0 da gel demişti ona göre aldım randevumu. İnsan kaynakları da aynı şekilde belirtti, sende doktorunla ya da ik ile bir görüş istersen.İzne ayrılacaktım ama vazgeçtim 34e kadar çalısıcam ya. Pazartesiye ertelicem simdi, 32+2 oluyor
Dualarım seninle. İnşallah sen de, bebeklerin de sağlıkla kavuşacaksınız. Bol bol dua edeceğimKızlar ben bugün doğuma gireceğim çok korkuyorum.nst sancım cikiyor bekletmeyelim dediler transfer tarihime göre 33+1 görünüyorum. Çok korkuyorum lütfen dua edin bana lütfen ikizlerime sağlıkla kavusayimnolur dua edin ismim yonca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?