- 19 Aralık 2023
- 1.665
- 938
- 43
Ay çok doğru ya ben bunu hiç akıl edemedim işler bitsin diye bekliyodumBu arada ben erken doğum riskinden çantamı ve bebiş kıyafetlerini 28.haftada hazırladımçanta önemli onu hazırlayın da kızlar kafanız rahat etsin.
İyi marka öneriniz var mı artık hiç birseye güvenemez oldum ben de1,75 boyum :) 57cm doğmuşum. Size tavsiyem iyi bir markanın kaşar peynirini yiyin muhakkak her gün 1 porsiyon :) Ben kızımın gelişiminde genetik faktörlerin yanı sıra bunun etkisinin olduğuna eminim.
Ben kendime koyduklarımla başlayayım;Ay çok doğru ya ben bunu hiç akıl edemedim işler bitsin diye bekliyodumne koydunuz çantaya kızlar
Ya okudukça sinir oldum şu yaşadığın sürece. Özele mi gidiyorsun canım devlette mi takiplisin. Eğer içine sinmiyorsa daha doğumuna var doktor değiştir yada birkaç doktor görüşü daha al. Ben özel takipliyim ama arada devlete de gidiyorum randevu alıp. Acil durumlarda da devletin aciline gidiyorum iyi doktorlara denk gelmek de şans işi gerçekten.Gün içinde ne zaman tuvalete gitsem peçetemde bir ıslaklık oluyor. Su ıslaklığı. Benim doktorum beni rahatlatacağına " Beni majör depresyona soktun" Dedi iki defa. Ben ne yapayım dedim kaç gündür uyumuyorum dedim tınlamadı. Üstüne sürekli 30a kadar içinde tut bebeği, hadi manifestleyelim 34 te gelsin diyip duruyor. Yani bence bu moral vermek değil. Teşhis bile yapmadı daha.
Özelde takipliyim. Doktoru değiştirmeyi düşünüyorum. Şehir hastanesine randevu aldım ilk kez gideceğim. Bir de özelde yeni doktor araştırıyorum umarım iyi doktorlara denk gelirim..Ya okudukça sinir oldum şu yaşadığın sürece. Özele mi gidiyorsun canım devlette mi takiplisin. Eğer içine sinmiyorsa daha doğumuna var doktor değiştir yada birkaç doktor görüşü daha al. Ben özel takipliyim ama arada devlete de gidiyorum randevu alıp. Acil durumlarda da devletin aciline gidiyorum iyi doktorlara denk gelmek de şans işi gerçekten.
Gozunaydin canım en kısa zamanda toparlayıp yanına gelsinler insallah Rabbim güzel günler de büyütmeyi nasip etsinKızlar ben bebisleri doğurdumikisi de Yenidoğan yoğun bakımdalar
Aynı şeyi bugün bende dusundumBende doğum için ev temizliğine başladım bi kız kardeşim olsaydı keşke ay gurbet çok zor
gözün aydın canım, Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin sizeKızlar ben bebisleri doğurdumikisi de Yenidoğan yoğun bakımdalar
Evet gerçekten öyle oldu bütün kötü senaryoları baştan söyledi. Özellikle sordum miyomdan dolayı mı sezaryen öneriyorsunuz diye hayır miyom doğum kanalını kapatmıyor her normal doğumda olabilecek şeyleri söylüyorum dedi. Bende dediğin gibi düşünüyorum zaten hastanede olacağım için acil birşey olsa sezaryen var. Doğumhaneden yürüyerek çıkmak istiyorum inşallah bir sorun olmaz da görürüz o günleri
inşallah iyisinizdir hepiniz gözün aydınKızlar ben bebisleri doğurdumikisi de Yenidoğan yoğun bakımdalar
Ben 36. Haftadan sonra alacağım dolabı beğendim ama şehir değiştireceğim için gideceğim yerde sipariş vereceğim. Senden daha tembellerde var yaniAy temizlik demeyin kızlar ben bebek odası dolaplarını hala silemedim ben de eşim de yoğunuz bu ara bekletiyorum. Onlar bekleyince kıyafetleri de yıkayamıyorum zincirleme tembelliğe dönüşüyor ahahah
Ss aldım kuzum teşekkür ederim yarından itibaren hazırlayım bendeBen kendime koyduklarımla başlayayım;
Emzirme sütyeni, emzirme atleti, iki pijama bir gecelik, depend, çorap, iç çamaşırı, hastaneden çıkarken giymek için eşofman, göğüs pedi, emzirme pompası, üşürüm diye bir şal
Bebişe; hemşireye verilmek üzere 1 tane hastane çıkışı, penye battaniye, Müslin battaniye 2 tane, yedek zıbın, tulum, ekstra olarak da 2 tane daha alt üst takım koydum. Bebek için kaşık biberon, normal biberonbebişe ıslak mendil, bez koydum 10 tane gebe okulunda koyun dediler.
İyiki yazdın valla çorap ve şal koymak hayatta aklıma gelmezdiBen kendime koyduklarımla başlayayım;
Emzirme sütyeni, emzirme atleti, iki pijama bir gecelik, depend, çorap, iç çamaşırı, hastaneden çıkarken giymek için eşofman, göğüs pedi, emzirme pompası, üşürüm diye bir şal
Bebişe; hemşireye verilmek üzere 1 tane hastane çıkışı, penye battaniye, Müslin battaniye 2 tane, yedek zıbın, tulum, ekstra olarak da 2 tane daha alt üst takım koydum. Bebek için kaşık biberon, normal biberonbebişe ıslak mendil, bez koydum 10 tane gebe okulunda koyun dediler.
Doktoru şikayet etsenize ya ben sinir oldumGün içinde ne zaman tuvalete gitsem peçetemde bir ıslaklık oluyor. Su ıslaklığı. Benim doktorum beni rahatlatacağına " Beni majör depresyona soktun" Dedi iki defa. Ben ne yapayım dedim kaç gündür uyumuyorum dedim tınlamadı. Üstüne sürekli 30a kadar içinde tut bebeği, hadi manifestleyelim 34 te gelsin diyip duruyor. Yani bence bu moral vermek değil. Teşhis bile yapmadı daha.
Rica ederim kuşumSs aldım kuzum teşekkür ederim yarından itibaren hazırlayım bende
Benim çok akıllı eşim dün banyoyu temizlerken asperoxla wc temizleyiciyi karıstırmıs üstüne de camsil sıkmıs. Baktım öksürüyo iyi misin diye seslendim tükürüğüm kaçtı boğazıma dedi. Banyodan bi çıktı rengi kireç gibi olmus ruhu çekilmişAy bende artık eşime verdim o görevi baya geç oldu ama anca ayıktımannem yakınımda değil kız kardeşim desen yok kocamlan ben kaldık el birliğiyle bişeyler yapcaz inşallah inanıyorum
Sıcakta akla gelmiyo ama koydum yine deİyiki yazdın valla çorap ve şal koymak hayatta aklıma gelmezdi
Canım sezaryen için kötü bir yorum yazan olmadı ki, normal doğum için de herkes doğum sonrası daha hızlı toparlıyorsun diyor zaten bu herkesin bildiği birşey bu konuda da kimse absürt birşey yazmadı. Zorunlu sezaryen ihtimali hepimizde her an var, tercihen sezaryen da zaten kişinin kendi tercihi tıpkı normal doğum tercih etmek gibi. Negatif etkilenecek bir konuşma geçmedi ama sen bilirsin yine dekızlar lütfen normal doğum için hemen toparlıyorsun deyip zorunlu veya tercihen sezaryen olacakları negatif etkilemeyelim her doğum çok farklı herkesin acı eşiği de aynı değil önemli olan sağlıkla kucaklarımıza almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?