Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bu arada ben erken doğum riskinden çantamı ve bebiş kıyafetlerini 28.haftada hazırladım çanta önemli onu hazırlayın da kızlar kafanız rahat etsin.
Ay çok doğru ya ben bunu hiç akıl edemedim işler bitsin diye bekliyodum ne koydunuz çantaya kızlar

Ay çok doğru ya ben bunu hiç akıl edemedim işler bitsin diye bekliyodum ne koydunuz çantaya kızlar
Ben kendime koyduklarımla başlayayım;
Emzirme sütyeni, emzirme atleti, iki pijama bir gecelik, depend, çorap, iç çamaşırı, hastaneden çıkarken giymek için eşofman, göğüs pedi, emzirme pompası, üşürüm diye bir şal

Bebişe; hemşireye verilmek üzere 1 tane hastane çıkışı, penye battaniye, Müslin battaniye 2 tane, yedek zıbın, tulum, ekstra olarak da 2 tane daha alt üst takım koydum. Bebek için kaşık biberon, normal biberon bebişe ıslak mendil, bez koydum 10 tane gebe okulunda koyun dediler.

Ya okudukça sinir oldum şu yaşadığın sürece. Özele mi gidiyorsun canım devlette mi takiplisin. Eğer içine sinmiyorsa daha doğumuna var doktor değiştir yada birkaç doktor görüşü daha al. Ben özel takipliyim ama arada devlete de gidiyorum randevu alıp. Acil durumlarda da devletin aciline gidiyorum iyi doktorlara denk gelmek de şans işi gerçekten.

Özelde takipliyim. Doktoru değiştirmeyi düşünüyorum. Şehir hastanesine randevu aldım ilk kez gideceğim. Bir de özelde yeni doktor araştırıyorum umarım iyi doktorlara denk gelirim..

Bende doğum için ev temizliğine başladım bi kız kardeşim olsaydı keşke ay gurbet çok zor
Aynı şeyi bugün bende dusundum
İsyan mı etmiş oldum
Bilmiyorum ama bir kız kardeşim yok Allahım bir kızım da olmadı dedim kendi kendime bu aralar duygusal buhrandayım sanirim

olur bence biz rahat olalım çok heyecanlı ama yaa

Ay temizlik demeyin kızlar ben bebek odası dolaplarını hala silemedim ben de eşim de yoğunuz bu ara bekletiyorum. Onlar bekleyince kıyafetleri de yıkayamıyorum zincirleme tembelliğe dönüşüyor ahahah
Ben 36. Haftadan sonra alacağım dolabı beğendim ama şehir değiştireceğim için gideceğim yerde sipariş vereceğim. Senden daha tembellerde var yani

Ss aldım kuzum teşekkür ederim yarından itibaren hazırlayım bende

İyiki yazdın valla çorap ve şal koymak hayatta aklıma gelmezdi

Doktoru şikayet etsenize ya ben sinir oldum

Ay bende artık eşime verdim o görevi baya geç oldu ama anca ayıktım annem yakınımda değil kız kardeşim desen yok kocamlan ben kaldık el birliğiyle bişeyler yapcaz inşallah inanıyorum
Benim çok akıllı eşim dün banyoyu temizlerken asperoxla wc temizleyiciyi karıstırmıs üstüne de camsil sıkmıs. Baktım öksürüyo iyi misin diye seslendim tükürüğüm kaçtı boğazıma dedi. Banyodan bi çıktı rengi kireç gibi olmus ruhu çekilmiş hadi asperoxla wc temizleyiciyi kariıstırdın üstüne camsili niye sıktın dkfjfkjfjf ısı yükseldi diyor klozetten

Canım sezaryen için kötü bir yorum yazan olmadı ki, normal doğum için de herkes doğum sonrası daha hızlı toparlıyorsun diyor zaten bu herkesin bildiği birşey bu konuda da kimse absürt birşey yazmadı. Zorunlu sezaryen ihtimali hepimizde her an var, tercihen sezaryen da zaten kişinin kendi tercihi tıpkı normal doğum tercih etmek gibi. Negatif etkilenecek bir konuşma geçmedi ama sen bilirsin yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…