Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bence de, aman geç oldu değişmeyeyim etmeyeyim diye düşünme ben de 3 hafta önce değiştim. İçine sinmiyorsa vardır bir sıkıntı. Doktorun da seni rahatlatması net konuşması lazım anlamıyorum bu tutarsız konuşan doktorları ya zaten genel olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Hala devam ediyor mu akıntın? İlk doktora gittiğin kadar yoğun mu?

Gün içinde ne zaman tuvalete gitsem peçetemde bir ıslaklık oluyor. Su ıslaklığı. Benim doktorum beni rahatlatacağına " Beni majör depresyona soktun" Dedi iki defa. Ben ne yapayım dedim kaç gündür uyumuyorum dedim tınlamadı. Üstüne sürekli 30a kadar içinde tut bebeği, hadi manifestleyelim 34 te gelsin diyip duruyor. Yani bence bu moral vermek değil. Teşhis bile yapmadı daha .

Ay çok haklısın çok sinir bozucu bir durum, farklı bir görüş alman gerekiyor. Ben yine de sorun olduğunu sanmıyorum inşallah her şey yolundadır ya çok geçmiş olsun

Ben normal yaptim canim, 37+3 haftaliktim sabah 7de suyum geldi, Allahtan cumartesi gunuydu esim evdeydi hemen hazirlanip hastaneye gittik, doktorum muayenemi yapti bebek kanala girdi dedi ama hic acilmam yoktu mecbur suni sanci verdiler, 10 gibi hafiften sancilarim basladi, plates topuyla egzersiz yaptim biraz, ilik dusa girdim, ilk sancilar bele vuruyor sonra sonra ilerliyor iste, 14.00da 10cm gibi acilmam oldu dogum haneye gectik, hazirladilar beni falan derken 14.23de dogdu kizim Kendi sancinla doguma gitmek daha kolay diyorlar insallah bu sefer oyle olur

Ay çok haklısın çok sinir bozucu bir durum, farklı bir görüş alman gerekiyor. Ben yine de sorun olduğunu sanmıyorum inşallah her şey yolundadır ya çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim inşallah. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım

Olmamış olan olumsuz senaryolar üzerinden sezaryen planlaması gerçekten ilginç olmuş, bu ihtimaller tüm gebeler için geçerli sonuçta üstelik miyomun da engel değilmiş.

Ben normal doğum yaptım hiç korkmuyorum bir sorun olup da sezaryene dönmez inşallah diye umut ediyorum mesela. Gerekli olduğu durumda illa ki yapılacak ama anne de istekliyse normal doğum çok güzel bir deneyim bence, ve doğumdan sonra hemen ayağa kalkıyorsun toparlanma inanılmaz hızlı oluyor.

Doktor gebeyi rahatlatacak yerde endişelendiriyor olacak iş mi yani

Haha bizim evde kendimi kaybederim her yer kurulacak yıkanacak ütülenecek bebek eşyası dolu
Benim evde öyle sabahtan beri de topluyorum hiç toplanmış gibi değil sanırım bu işin içinden çıkamıcam

Bende doğum için ev temizliğine başladım bi kız kardeşim olsaydı keşke ay gurbet çok zor
ah bacııım bende tek başımayım anlıyorum seni dün bi duşakabini falan temizleyeyim dedim maske de taktım ama kimyasaldan boğuluyodum kendimi zor attım dışarı dedim tövbe bidaha djdjd kocama dedim zehirleniyoduk falan abarttım biraz dedi bırak ben yaparım sen bidaha elleme işime geldi ay çok zor geliyor herşey bi onu yaptım yoruldum bıraktım napcam bilmem

Yapamıyoruz hiçbişey belim o kadar ağrıyor ki şuan bıraktım uğraşamam ya yarın yaparım napayım. Kimyasalla çok uğraşma aşkım zararlı

Biz neden böyle olduk bilmiyorum. Bende de bebeğin kalp atışı çok yüksek. 160 üzerine tırmanıyor. Kasılmalarim tamamen kesilmedi ama doğuracakmısım gibi bir sancı değil. Sadece her an bir rahatsızlık, sertlik ve gerginlik hissi var. Azıcık ayakta kalsam şiddeti artıyor. Yatarak bu ayı bitirmeye çalışacağım. 34-35 haftayı görür görmez doğuma gireceğim. Ama çok korkuyorum. Rahat olmaya çalışsamda aşırı gergin ve stresliyim. Rabbım hiçbirimizin kalbine ateş, gözüne yaş değdirmesin inşallah

Yapamıyoruz hiçbişey belim o kadar ağrıyor ki şuan bıraktım uğraşamam ya yarın yaparım napayım. Kimyasalla çok uğraşma aşkım zararlı
Dinlen kuzu aman yorma kendini sonra yaparsın, ay kimyasala tövbe bidaha zehirlendim sanıp yoğurt falan yedim sonra hormonlardan bebeğime zarar mı verdim acaba diye ben bir ağlamak her gün azar azar kendimizi yormadan bişeyleri halletsek doğuma kadar anca yetişir gibime geliyo benim evin hali bedbaht

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…