Allahım çok şükür atlattın inşallah bebeklerin de en kısa zamanda çıkarlar. Çok güzel bir haftada doğdular Allah izin verirse sağ salim de çıkıp eve gideceksiniz beraberKızlar ben bebisleri doğurdumikisi de Yenidoğan yoğun bakımdalar
Ya erken doğurursam diye düşününce de bi an önce kıyafetleri beşiği bari hazır olsun diyorum. Hii yapma bidaha ben kocama atıyorum kimyasal işlerini abajsDinlen kuzu aman yorma kendini sonra yaparsın, ay kimyasala tövbe bidaha zehirlendim sanıp yoğurt falan yedim sonra hormonlardan bebeğime zarar mı verdim acaba diye ben bir ağlamakher gün azar azar kendimizi yormadan bişeyleri halletsek doğuma kadar anca yetişir gibime geliyo benim evin hali bedbaht
Çok iyi 7 saatte doğum yapmışsın ne kadar güzel. Bana bütün gün sancı çekersin falan dedi doktorum. Sezaryen planlarsak bir saatte doğumun olur biter dedi. İnşallah herşey yolunda gider de bende normal yaparım ya. Şuan 1900 gr olması da düşündürdü haftasına göre iri mi gidiyor bilmiyorum.Ben normal yaptim canim, 37+3 haftaliktim sabah 7de suyum geldi, Allahtan cumartesi gunuydu esim evdeydi hemen hazirlanip hastaneye gittik, doktorum muayenemi yapti bebek kanala girdi dedi ama hic acilmam yoktu mecbur suni sanci verdiler, 10 gibi hafiften sancilarim basladi, plates topuyla egzersiz yaptim biraz, ilik dusa girdim, ilk sancilar bele vuruyor sonra sonra ilerliyor iste, 14.00da 10cm gibi acilmam oldu dogum haneye gectik, hazirladilar beni falan derken 14.23de dogdu kizimKendi sancinla doguma gitmek daha kolay diyorlar insallah bu sefer oyle olur
Her dogum bir degil ki nerden anlamis tum gun sanci cekeceginiÇok iyi 7 saatte doğum yapmışsın ne kadar güzel. Bana bütün gün sancı çekersin falan dedi doktorum. Sezaryen planlarsak bir saatte doğumun olur biter dedi. İnşallah herşey yolunda gider de bende normal yaparım ya. Şuan 1900 gr olması da düşündürdü haftasına göre iri mi gidiyor bilmiyorum.
Evet gerçekten öyle oldu bütün kötü senaryoları baştan söyledi. Özellikle sordum miyomdan dolayı mı sezaryen öneriyorsunuz diye hayır miyom doğum kanalını kapatmıyor her normal doğumda olabilecek şeyleri söylüyorum dedi. Bende dediğin gibi düşünüyorum zaten hastanede olacağım için acil birşey olsa sezaryen var. Doğumhaneden yürüyerek çıkmak istiyorum inşallah bir sorun olmaz da görürüz o günleriOlmamış olan olumsuz senaryolar üzerinden sezaryen planlaması gerçekten ilginç olmuş, bu ihtimaller tüm gebeler için geçerli sonuçta üstelik miyomun da engel değilmiş.
Ben normal doğum yaptım hiç korkmuyorum bir sorun olup da sezaryene dönmez inşallah diye umut ediyorum mesela. Gerekli olduğu durumda illa ki yapılacak ama anne de istekliyse normal doğum çok güzel bir deneyim bence, ve doğumdan sonra hemen ayağa kalkıyorsun toparlanma inanılmaz hızlı oluyor.
Canım sezaryen olursan miyomunu da alır belki? Geçen yıl arkadasım doğum yaparken miyomunu da aldı doktoruEvet gerçekten öyle oldu bütün kötü senaryoları baştan söyledi. Özellikle sordum miyomdan dolayı mı sezaryen öneriyorsunuz diye hayır miyom doğum kanalını kapatmıyor her normal doğumda olabilecek şeyleri söylüyorum dedi. Bende dediğin gibi düşünüyorum zaten hastanede olacağım için acil birşey olsa sezaryen var. Doğumhaneden yürüyerek çıkmak istiyorum inşallah bir sorun olmaz da görürüz o günleri
Ben en başından beri banyo wc temizliğini eşime yaptırıyorumDinlen kuzu aman yorma kendini sonra yaparsın, ay kimyasala tövbe bidaha zehirlendim sanıp yoğurt falan yedim sonra hormonlardan bebeğime zarar mı verdim acaba diye ben bir ağlamakher gün azar azar kendimizi yormadan bişeyleri halletsek doğuma kadar anca yetişir gibime geliyo benim evin hali bedbaht
Cnm doktor yorum yapmadı mı kilosu ile ilgili. Sen böyle deyince ben de bi merak ettim önümüzdeki cumartesi randevum var çok heyecanlıyım ya hemen gitmek istiyorum. İlk zamanlara döndüm.Çok iyi 7 saatte doğum yapmışsın ne kadar güzel. Bana bütün gün sancı çekersin falan dedi doktorum. Sezaryen planlarsak bir saatte doğumun olur biter dedi. İnşallah herşey yolunda gider de bende normal yaparım ya. Şuan 1900 gr olması da düşündürdü haftasına göre iri mi gidiyor bilmiyorum.
Yok canım almıyor sezaryenla miyomu. Bazı doktorlar alıyormuş ama benimki riskli buluyor. Doğum sırasında rahim kanlanması çok oluyormuş miyom alınması durumunda kanama durdurulamazsa rahim alınabilirmiş riske atmam diyor. Yani sezaryen olsam da miyom kalacak.Canım sezaryen olursan miyomunu da alır belki? Geçen yıl arkadasım doğum yaparken miyomunu da aldı doktoru
Doğuma 1 hafta kala tutuşuruz ahsshsbAy temizlik demeyin kızlar ben bebek odası dolaplarını hala silemedim ben de eşim de yoğunuz bu ara bekletiyorum. Onlar bekleyince kıyafetleri de yıkayamıyorum zincirleme tembelliğe dönüşüyor ahahah
Yok canım kiloyla ilgili yorum yapmadı. Ben sadece normal doğum olabilir mi dedim miyomumdan dolayı sordum olabilir dedi. Kiloyu gebelik takvimi varya altta çıkan orda 1650 gr yazıyor benim kız 1900 gr olduğu için iri mi gidiyor acaba diye taktımCnm doktor yorum yapmadı mı kilosu ile ilgili. Sen böyle deyince ben de bi merak ettim önümüzdeki cumartesi randevum var çok heyecanlıyım ya hemen gitmek istiyorum. İlk zamanlara döndüm.
Ve benim daha bebek odası takımı bile gelmedi. Bu hafta en azından bi kıyafetlerini yıkayıp çanta hazırlıcam bari o olsunDoğuma 1 hafta kala tutuşuruz ahsshsb
Aaa çok mantıklı var yaaa bizim dolap bugün geldi ama montaj hizmeti almadık onu bekliyordum ama şimdi sen deyince hastane çantasını bari hazırlayım ne olur ne olmaz ayyy aklınla çok yaşaVe benim daha bebek odası takımı bile gelmedi. Bu hafta en azından bi kıyafetlerini yıkayıp çanta hazırlıcam bari o olsun
Ay bende artık eşime verdim o görevi baya geç oldu ama anca ayıktımBen en başından beri banyo wc temizliğini eşime yaptırıyorumBenim evde berbat durumda annemle kardeşime güveniyorum bence bana yardım ederler diyerekten
Ay bu minnacıkk şeyleri nasıl ütülicezzVe benim daha bebek odası takımı bile gelmedi. Bu hafta en azından bi kıyafetlerini yıkayıp çanta hazırlıcam bari o olsun
Hayırlı olsun canım. Allahım analı babalı büyütsün inşallah. En kısa sürede sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuşKızlar ben bebisleri doğurdumikisi de Yenidoğan yoğun bakımdalar
İş başa düşünce yapılıyor hallolur hepsi inşallahAy bende artık eşime verdim o görevi baya geç oldu ama anca ayıktımannem yakınımda değil kız kardeşim desen yok kocamlan ben kaldık el birliğiyle bişeyler yapcaz inşallah inanıyorum
Kıyamam sen kendini derdinle ayrı doktorun söyledikleriyle ayrı uğraşmışsın. İnşallah bir önce açıklığa kavuşur canım suyuysa da serum antibiyotiklerle yatışlarla onu da dengede tutmaya çalışırlar ki su seviyesi de iyi diyorsun. Başka bir görüş al mutlaka benim bu hamilelik sürecinde öğrendiğim en önemli şey bu oldu.Gün içinde ne zaman tuvalete gitsem peçetemde bir ıslaklık oluyor. Su ıslaklığı. Benim doktorum beni rahatlatacağına " Beni majör depresyona soktun" Dedi iki defa. Ben ne yapayım dedim kaç gündür uyumuyorum dedim tınlamadı. Üstüne sürekli 30a kadar içinde tut bebeği, hadi manifestleyelim 34 te gelsin diyip duruyor. Yani bence bu moral vermek değil. Teşhis bile yapmadı daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?