Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar ben bebisleri doğurdum ikisi de Yenidoğan yoğun bakımdalar
Allahım çok şükür atlattın inşallah bebeklerin de en kısa zamanda çıkarlar. Çok güzel bir haftada doğdular Allah izin verirse sağ salim de çıkıp eve gideceksiniz beraber Sen nasılsın peki

Ya erken doğurursam diye düşününce de bi an önce kıyafetleri beşiği bari hazır olsun diyorum. Hii yapma bidaha ben kocama atıyorum kimyasal işlerini abajs

Çok iyi 7 saatte doğum yapmışsın ne kadar güzel. Bana bütün gün sancı çekersin falan dedi doktorum. Sezaryen planlarsak bir saatte doğumun olur biter dedi. İnşallah herşey yolunda gider de bende normal yaparım ya. Şuan 1900 gr olması da düşündürdü haftasına göre iri mi gidiyor bilmiyorum.

Her dogum bir degil ki nerden anlamis tum gun sanci cekecegini senin icin kolayi hangisiyse o olur insallah kilosuna takilma bence bakarsin erken gelir, benim kizim 2890 kg dogdu. Minicik biseydi

Evet gerçekten öyle oldu bütün kötü senaryoları baştan söyledi. Özellikle sordum miyomdan dolayı mı sezaryen öneriyorsunuz diye hayır miyom doğum kanalını kapatmıyor her normal doğumda olabilecek şeyleri söylüyorum dedi. Bende dediğin gibi düşünüyorum zaten hastanede olacağım için acil birşey olsa sezaryen var. Doğumhaneden yürüyerek çıkmak istiyorum inşallah bir sorun olmaz da görürüz o günleri

Canım sezaryen olursan miyomunu da alır belki? Geçen yıl arkadasım doğum yaparken miyomunu da aldı doktoru

Ben en başından beri banyo wc temizliğini eşime yaptırıyorum Benim evde berbat durumda annemle kardeşime güveniyorum bence bana yardım ederler diyerekten

Cnm doktor yorum yapmadı mı kilosu ile ilgili. Sen böyle deyince ben de bi merak ettim önümüzdeki cumartesi randevum var çok heyecanlıyım ya hemen gitmek istiyorum. İlk zamanlara döndüm.

Ay temizlik demeyin kızlar ben bebek odası dolaplarını hala silemedim ben de eşim de yoğunuz bu ara bekletiyorum. Onlar bekleyince kıyafetleri de yıkayamıyorum zincirleme tembelliğe dönüşüyor ahahah

Canım sezaryen olursan miyomunu da alır belki? Geçen yıl arkadasım doğum yaparken miyomunu da aldı doktoru
Yok canım almıyor sezaryenla miyomu. Bazı doktorlar alıyormuş ama benimki riskli buluyor. Doğum sırasında rahim kanlanması çok oluyormuş miyom alınması durumunda kanama durdurulamazsa rahim alınabilirmiş riske atmam diyor. Yani sezaryen olsam da miyom kalacak.

Ay temizlik demeyin kızlar ben bebek odası dolaplarını hala silemedim ben de eşim de yoğunuz bu ara bekletiyorum. Onlar bekleyince kıyafetleri de yıkayamıyorum zincirleme tembelliğe dönüşüyor ahahah
Doğuma 1 hafta kala tutuşuruz ahsshsb

Cnm doktor yorum yapmadı mı kilosu ile ilgili. Sen böyle deyince ben de bi merak ettim önümüzdeki cumartesi randevum var çok heyecanlıyım ya hemen gitmek istiyorum. İlk zamanlara döndüm.
Yok canım kiloyla ilgili yorum yapmadı. Ben sadece normal doğum olabilir mi dedim miyomumdan dolayı sordum olabilir dedi. Kiloyu gebelik takvimi varya altta çıkan orda 1650 gr yazıyor benim kız 1900 gr olduğu için iri mi gidiyor acaba diye taktım

Ve benim daha bebek odası takımı bile gelmedi. Bu hafta en azından bi kıyafetlerini yıkayıp çanta hazırlıcam bari o olsun
Aaa çok mantıklı var yaaa bizim dolap bugün geldi ama montaj hizmeti almadık onu bekliyordum ama şimdi sen deyince hastane çantasını bari hazırlayım ne olur ne olmaz ayyy aklınla çok yaşa

Ben en başından beri banyo wc temizliğini eşime yaptırıyorum Benim evde berbat durumda annemle kardeşime güveniyorum bence bana yardım ederler diyerekten
Ay bende artık eşime verdim o görevi baya geç oldu ama anca ayıktım annem yakınımda değil kız kardeşim desen yok kocamlan ben kaldık el birliğiyle bişeyler yapcaz inşallah inanıyorum

Kıyamam sen kendini derdinle ayrı doktorun söyledikleriyle ayrı uğraşmışsın. İnşallah bir önce açıklığa kavuşur canım suyuysa da serum antibiyotiklerle yatışlarla onu da dengede tutmaya çalışırlar ki su seviyesi de iyi diyorsun. Başka bir görüş al mutlaka benim bu hamilelik sürecinde öğrendiğim en önemli şey bu oldu.

memurhanim canım gözün aydın bebişlerinle sağlıklı huzurlu mutlu yılların olsun yakın arkadaşım da 33 haftayken ikizlerini doğurdu bir süre kalmıştı bebişler hastanede şimdi iki cimcime büyüdüler 2 yaş olacaklar sen nasılsın kendinden de haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…