Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Tüm tuşlara basmış banyo da tertemiz olmuştur ama

Ay o da aradan çıksa ne güzel olurdu ama riskliyde yapmasın tabi.
Bende normal doğum ister gibiydim ama böbrek ağrısına dayanamıcam yani doktor 38. Haftaya sezaryen planlarsa ben okeyim. Gecem gündüzüm birbirine girdi şu aptal böbrek yüzünden

Kızlar bir şey soracağım önemli. Bunu Ekim anneleri grubuna da sordum ama belki burada da bilen başına gelen vardır.
Eşinizin veya sizin SMA sonucu gelmeyip sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Bizim sonucumuz gelmedi ne sağlık ocağında ne eşimin kan verdiği yerde öğrenemiyoruz e-Nabız’da zaten yok.
SMA ile ilgilenen sağlıkçı bir tanidigimiz vardı . O da sistemde göremedi ama zaten olumsuz bir şey olsa size dönüş yaparlardı mutlaka dedi… sorun şu ki eşimle 6.aya kadar yurtdışındaydık. Allah korusun olumsuz bir şey olsa da arasalar da ulaşamazlardı bize Türk hatlarımız kapalıydı. biliyorum baya zaman geçti ama öğrenemiyorum bir türlü içim içimi yiyor başına böyle bir şey gelen var mı

Benimki de 1850 gr imiş normal dedi iri sandım ben de

Evet ya bende en başında sezaryen olup miyomdan da kurtulurum diyordum ama doktor riskli deyince ısrar edemedim. Bebeklerimiz ve bizim için en sağlıklısı neyse o yönde gitsin inşallah herşey. Zaten son haftalar daha netleşir herşey.

Şikayet

Bize problem varsa aranırsınız demişlerdi içini ferahlat düşünme böyle şeyleri sağlıkla gelecek inşallah

Aşağıda hamilelik günlüğünde 1650 gr yazıyor ya ondan takıldım bende. Benim doktorum da kilosu konusunda bişey demedi normaldir o zaman
Ya genetik de olabilir her gün yumurta dışında ekstra bir şey yemiyorum hatta şeker sorunundan diyet gibi besleniyorum benim eşim beş kilo doğmuş o kadar da tombik nasıl doğurulur

Ay inşallah canım benim yine günlük bir şeyi kafaya takma perileri geldi de kusura bakmayın
Kan verdiğiniz sağlık ocağını arayın bi isterseniz, bize de kimse dönüş yapmadı biz sorduk dönüş yapmadıysak sorun yok demektir dediler

Kan verdiğiniz sağlık ocağını arayın bi isterseniz, bize de kimse dönüş yapmadı biz sorduk dönüş yapmadıysak sorun yok demektir dediler
Aynen bize de öyle dediler de nasıl bir sistem ben anlayamadım. Çünkü bir sorun yoktur diye bazı yeni evli arkadaşlarıma da sisteme düşmüş. bize düşmedi. Enteresan

Ya genetik de olabilir her gün yumurta dışında ekstra bir şey yemiyorum hatta şeker sorunundan diyet gibi besleniyorum benim eşim beş kilo doğmuş o kadar da tombik nasıl doğurulur
Maşallah 5 kilo mu Evet genetik bence de benim eşimde iri doğmuş bende çok kilo almadım daha iştahım da öyle aman aman değil, yumurta haftada bir anca yiyebiliyorum kokusu beni çok rahatsız ediyor. O konuda vicdan yapıyorum ama yesemde çıkaracağımı bildiğim için zorlamıyorum.

Kızlar benim sağ alt kaburgam artık çok açıyor yaaa yavrum sürekli baskı yapıyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…