Tüm tuşlara basmış banyo da tertemiz olmuştur amaBenim çok akıllı eşim dün banyoyu temizlerken asperoxla wc temizleyiciyi karıstırmıs üstüne de camsil sıkmıs. Baktım öksürüyo iyi misin diye seslendim tükürüğüm kaçtı boğazıma dedi. Banyodan bi çıktı rengi kireç gibi olmus ruhu çekilmişhadi asperoxla wc temizleyiciyi kariıstırdın üstüne camsili niye sıktın dkfjfkjfjf ısı yükseldi diyor klozetten
Ay o da aradan çıksa ne güzel olurdu ama riskliyde yapmasın tabi.Yok canım almıyor sezaryenla miyomu. Bazı doktorlar alıyormuş ama benimki riskli buluyor. Doğum sırasında rahim kanlanması çok oluyormuş miyom alınması durumunda kanama durdurulamazsa rahim alınabilirmiş riske atmam diyor. Yani sezaryen olsam da miyom kalacak.
Offf gözümden yaşlar geldi gözün gönlün aydınKızlar ben bebisleri doğurdumikisi de Yenidoğan yoğun bakımdalar
Offf varya duşa kabini temizledikten sonra bide araba malzemeleriyle cam cilası yapmıs. Duş almaya kıyamadımTüm tuşlara basmış banyo da tertemiz olmuştur ama
Benimki de 1850 gr imiş normal dedi iri sandım ben deÇok iyi 7 saatte doğum yapmışsın ne kadar güzel. Bana bütün gün sancı çekersin falan dedi doktorum. Sezaryen planlarsak bir saatte doğumun olur biter dedi. İnşallah herşey yolunda gider de bende normal yaparım ya. Şuan 1900 gr olması da düşündürdü haftasına göre iri mi gidiyor bilmiyorum.
Evet ya bende en başında sezaryen olup miyomdan da kurtulurum diyordum ama doktor riskli deyince ısrar edemedim. Bebeklerimiz ve bizim için en sağlıklısı neyse o yönde gitsin inşallah herşey. Zaten son haftalar daha netleşir herşey.Ay o da aradan çıksa ne güzel olurdu ama riskliyde yapmasın tabi.
Bende normal doğum ister gibiydim ama böbrek ağrısına dayanamıcam yani doktor 38. Haftaya sezaryen planlarsa ben okeyim. Gecem gündüzüm birbirine girdi şu aptal böbrek yüzünden
Aşağıda hamilelik günlüğünde 1650 gr yazıyor ya ondan takıldım bende. Benim doktorum da kilosu konusunda bişey demedi normaldir o zamanBenimki de 1850 gr imiş normal dedi iri sandım ben de
ŞikayetGün içinde ne zaman tuvalete gitsem peçetemde bir ıslaklık oluyor. Su ıslaklığı. Benim doktorum beni rahatlatacağına " Beni majör depresyona soktun" Dedi iki defa. Ben ne yapayım dedim kaç gündür uyumuyorum dedim tınlamadı. Üstüne sürekli 30a kadar içinde tut bebeği, hadi manifestleyelim 34 te gelsin diyip duruyor. Yani bence bu moral vermek değil. Teşhis bile yapmadı daha.
Bize problem varsa aranırsınız demişlerdi içini ferahlat düşünme böyle şeyleri sağlıkla gelecek inşallahKızlar bir şey soracağım önemli. Bunu Ekim anneleri grubuna da sordum ama belki burada da bilen başına gelen vardır.
Eşinizin veya sizin SMA sonucu gelmeyip sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Bizim sonucumuz gelmedi ne sağlık ocağında ne eşimin kan verdiği yerde öğrenemiyoruz e-Nabız’da zaten yok.
SMA ile ilgilenen sağlıkçı bir tanidigimiz vardı . O da sistemde göremedi ama zaten olumsuz bir şey olsa size dönüş yaparlardı mutlaka dedi… sorun şu ki eşimle 6.aya kadar yurtdışındaydık. Allah korusun olumsuz bir şey olsa da arasalar da ulaşamazlardı bize Türk hatlarımız kapalıydı.biliyorum baya zaman geçti ama öğrenemiyorum bir türlü içim içimi yiyor başına böyle bir şey gelen var mı
Ay inşallah canım benim yine günlük bir şeyi kafaya takma perileri geldi de kusura bakmayınBize problem varsa aranırsınız demişlerdi içini ferahlat düşünme böyle şeyleri sağlıkla gelecek inşallah
Ya genetik de olabilir her gün yumurta dışında ekstra bir şey yemiyorum hatta şeker sorunundan diyet gibi besleniyorum benim eşim beş kilo doğmuş o kadar da tombik nasıl doğurulurAşağıda hamilelik günlüğünde 1650 gr yazıyor ya ondan takıldım bende. Benim doktorum da kilosu konusunda bişey demedi normaldir o zaman
Takma takma ne kusuru anayız anaAy inşallah canım benim yine günlük bir şeyi kafaya takma perileri geldi de kusura bakmayın
Kan verdiğiniz sağlık ocağını arayın bi isterseniz, bize de kimse dönüş yapmadı biz sorduk dönüş yapmadıysak sorun yok demektir dedilerAy inşallah canım benim yine günlük bir şeyi kafaya takma perileri geldi de kusura bakmayın
O bende de var doğumdan sonra yemeyeceğim uzun bir süre, ben her gün bi şekilde yemeye çalışıyorum bazen yemek istemediğim oluyor zorlamıyorum kendimiYa ben yumurtadan soğudum her gün yemek zorunlu muydu
Aynen bize de öyle dediler de nasıl bir sistem ben anlayamadım. Çünkü bir sorun yoktur diye bazı yeni evli arkadaşlarıma da sisteme düşmüş. bize düşmedi. EnteresanKan verdiğiniz sağlık ocağını arayın bi isterseniz, bize de kimse dönüş yapmadı biz sorduk dönüş yapmadıysak sorun yok demektir dediler
Bana da her gün yemekten fenalık geldi ama evladım için dayanıyorumYa ben yumurtadan soğudum her gün yemek zorunlu muydu
Maşallah 5 kilo muYa genetik de olabilir her gün yumurta dışında ekstra bir şey yemiyorum hatta şeker sorunundan diyet gibi besleniyorum benim eşim beş kilo doğmuş o kadar da tombik nasıl doğurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?