Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Dün gece bende oturdum ağladım. Sinirleri bozuluyor insanın. Ağrılardan da uykusuzluktan da bıktım. O kadar iyi anlıyorum ki seni
Bu dönemde çoğumuz böyleyiz sanırım. Sana da geçmiş olsun canım valla artık yaşanacaksa yaşanacak moduna girdim saldım kendimi.
Herşey olacağına varıyor ne kadar da kendimizi üzsek de.
Bugün randevu var doktorda gitmeye mecalim yok git gel 3 saat sürüyor. Muhtemelen iptal edicem. Evde o kadar çok iş var ki.

Normal canım onlar

Bende ilk yaşadığımda çok korkmuştum canım, gaz sıkışması da yaşıyor olabilirsiniz. Ayağını sıcak tut ben de işe yaramıştı
Kıslar benim doğum sancılarım da böyle başladı, dikkatli olmakta fayda var yalnız benimkine kasılmalarda eşlik ediyordu ayağa kalktığımda bu yalancı kasılmalara benzer kasılmalar oldu, doktora mesaj attım gel bi nst çekelim dedi, gittiğimde doğum başlamış dediler, 2 gün yattık hastanede ilaç ve serumla durdurdular, şimdi evde yatıyorum, ilk belirtim adet sancısı gibi sancılardı, ama baya güçlüydü, yani her türlü ağrıyı mutlaka doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim.

Mide bulantısı bende de var ya aşırı şiddetli değil ama var yani .hatta anlam veremedim son aylarda ne alaka diye ilaçlardan diye düşündüm

Bana da öyle geliyor kasımı beklemeyecek birçoğumuz. Sağlıkla kucağımıza alalım baş ucumuzdan ayrılmasınlar da

Kardesimde demişti abla doğum yaklasınca kusma oldu ben de diye ama ben pek inanamamışştım. Daha benim için erken 31+2 yim Allahım ins en azından 2 3 hatta 4 hafta gidebilse. Kızım da ani 36 da geldi preeklemsi gelişti bu bıdık d abiraz daha dayanabilse saglıkla

Kızlar günaydın, gece çok ağrım vardı benim de tüm karnımda regl olacakmışım gibi ishal olacakmışım gibi sonrasında ishal de oldum zaten. Ağrım çok kalmadı ara ara oluyor ama geceden beri karnım sert dün kontrolüm vardı bugün de bi gitsem mi acaba?

Bende de arada mide bulantısı oluyor. Kusma yok. Herhalde içimdeki arkadaş midemi ittiriyor diye düşünüyorum. Birkaç dakika derin nefes alıp bekliyorum sonra geçiyor.

İnşallah canım sütüm gelmedi ona biraz üzülüyorum yine de ısrarla emziriyorum ama mama içiyor sütüm olmadığı için İnşallah gelir sağım da yapıyorum uyarsın diye ama bakıcaz
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah, gözünüz aydın süt için incir ezmesinin iyi olduğunu duydum, ben de deneyecem doğumdan sonra. Bir de humana emziren anne çayı aldım o da artırıyor dediler belki faydası olur gelir zaten bence birkaç güne.

Benim bir haftadır ishal ve kabızlık arasında giden saçma bir döngüm var. Karnım da nstye girmeden önce sertti. Nstde normalin altında sancım çıktı. Mesela geçen hafta 24-25 civarıydı ama dün 17-18 çıktı. Eğer bağırsak hareketi olduğundan eminsen çok dert etme bence

Gece tuvalete çıktıktan sonra biraz rahatlıyordu, uyandığımdan beri olan sertlik endişelendirdi beni

Bence doktorunuzla iletişime geçin. Eğer önemli bir durum sezerse kendisi çağır zaten belki sadece ufak bir bağırsak bozulmasıdır

Gece tuvalete çıktıktan sonra biraz rahatlıyordu, uyandığımdan beri olan sertlik endişelendirdi beni
Bana da oluyor sertlik ama çok uzun sürmüyor. Genelde yemek yedikten sonra doğru düzgün çalışmayan sindirim sistemim kendine gelene kadar bir sertlik oluyor. Bir saat içinde de rahatlıyor. Ama başka bir şey yaşadığını düşünüyorsan doktora git bence. Çünkü kendi vücudunu ve bebeğinin hareketlerini en iyi sen biliyorsun. Bir de bazen bir şey olmadığını bilsek bile o stresi atamıyoruz. Doktor sana her şey yolunda diyene de kadar da o stresi taşıyoruz bebeği de stres hormonuna maruz bırakıyoruz. Eğer ben bunu kafama takarım diyorsan git konuş bence

Kızlar havalar soğudu ya biz üşüttük mü acaba ya ayaklardan göbüşden bi anda hepimiz benzer seyleri yaşıyoruz gene
Bence bu şikayetlerimizde hava değişiminin etkisi oldu. Zaten büyüklerimiz hamileye lohusaya hep der ya ayağını üşütmeyeceksin diye. Var bir bildikleri demek ki

bunun sıklığı ve şiddeti önemli sanırım.

benim son 1 ayda toplasan 3/4 defa oldu regle benzer ağrılar. ama şiddetli ve düzenli değildi. genelde çok yürüdüğüm ve fazla ayakta kaldığım günlerde oldu. dün de oldu mesela. ebeyle görüştüğümde normal demişti.
bu akşam doktor kontrolüm var, nst de olacak bakalım ne diyecek doktor.

Günaydın kuzum. Aksam ağrılarla uyudum ama şimdi güzel uyandım karnım baya bi rahatlamış. Umarım böyle gider ya
Günaydın canım oh çok iyi o zaman rahatlamaya sevindim. Akşam ağrıları bende de şiddetlendi son zamanlarda. Bu haftalar böyle böyle geçecek heralde

kızlar mide bulantısı bende de oluyo kötü bi koku aldığımda mesela fasulyenin kokusu bile midemi direkt bulandırıyo ilaçlar da aynı şekilde içtikten sonra burnuma hep çiğ balık kokusu geliyo hamileliğin ilk ayından beri malesef bu bulantı hiç geçmedi ya doğurduktan sonra 1 tane bile vitamin içmek istemiyorum uzun süre ilaç görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…