Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kızlar ilk günlerde yalancı emzik veriliyor mu? Bu kızçe hep emmek istiyor ama sütüm yok diye sinirleniyor mamayı da sürekli veremem malum

Ay doğurdum valla
Okuyamadım birkaç gündür şaşırdım son mesajları görünce kurtuldun çok şükür darısı bizim başımıza. Emzik konusunda normalde doktorlar ilk 1 2 ay önermiyor meme reddi olmasın diye. Ama çok zorlanıyorsanız da bi zararı olmaz demişti arkadaşıma doktor. Aventin 0-6 ay olanını çok bunalınca verebilirsiniz bence. Ama ara sıra süt az olsa da meme verin bence memeden kopmasın zamanla sütünüz artabilir çünkü. Bi de süt arttırıcı çaylar, içecekler var e bebekte onları da önermişlerdi

Öyle yapıyorum kuzum sürekli emziriyorum süt gelmesede çekip oyalanıyor herhalde ondandır ağzı boş kalınca ağlıyor ajajs yalancı emzik 5 dk verdim somra geri çektim

Öyle yapıyorum kuzum sürekli emziriyorum süt gelmesede çekip oyalanıyor herhalde ondandır ağzı boş kalınca ağlıyor ajajs yalancı emzik 5 dk verdim somra geri çektim
Yaaa annesi öyle kendini iyi hissediyor demek kiii sen nasılsın zor geçmemiştir doğum umarım

Kızlar ilk günlerde yalancı emzik veriliyor mu? Bu kızçe hep emmek istiyor ama sütüm yok diye sinirleniyor mamayı da sürekli veremem malum
Emzik kullandırmak istiyorsan anında ver yoksa sonrasında tutmuyorlar göğsünü emzik niyetine kullanıyor canım

Emzik kullandırmak istiyorsan anında ver yoksa sonrasında tutmuyorlar göğsünü emzik niyetine kullanıyor canım
Aslında çok istiyorum emzik tutsun hayalimdi resmen ama tutuyor da çocuğum ama vicdan azabı çekiyorum saçma sapan hormonlarım nanay

Aslında çok istiyorum emzik tutsun hayalimdi resmen ama tutuyor da çocuğum ama vicdan azabı çekiyorum saçma sapan hormonlarım nanay
Lohusalkk onlineee aslında vermek rahat oluyor bir yandan ama sen bak canım benim ilki güzel tuttu emzigi ama ikincisi illalah ettirmişti ne emsik ne biberon muptezel gibi sadece göğsümü emiyordu

Bazı gebelerde doğum yaklaştığında mide bulantısı ve kusma yeniden başlayabiliyormuş. Şuan bana kesin şu sebepten denilmedi. İlaçlar yeniden düzenlendi. Şimdilik vitaminler kesildi. Bulantı, reflü, kalp ve kan sulandırıcı ilaçları alacağım bir süre sadece. Bakalım direnebildiğimiz yere kadar direneceğiz. Sende sıkma canını diyeceğim ama üst üste yaşanan sorunlar insanın direncini kırıyor. Hep birlikte yaşıyoruz bu iniş çıkışları. Bu ay bende dahil birçoğumuz doğuracağız bence. Az kaldı inşallah

Bizim her zamanki halimiz biz de sanıyoruz ki doğursak uyuycaz
Yok ya uykular haram oldu bana da 1 haftadır hep bu saatlerde uyanıyorum. Bide öyle uyanıyorum ki sanki uykumu almışım gibi.
Sinirlerim bozuldu ağlayasım geldi oturdum ağladım. Kocam kişisi kendi horlamasından duymadı bile ağladımı bide ona ağladım. Şimdi rahatladım artık

Zaten nabız yükselince çoğunlukla fark ediyorum ve kendimi kontrol etmeye, sakin kalmaya çalışıyorum. Elimden geleni yapıyorum ama çok fazla ise yaramıyor. Benimle birlikte bebeğiminde nabzının yükselmesi beni fazlasıyla üzüyor. Bulantıyı kontrol altına alıp beslenmeye tekrar özen göstereceğim. İnşallah 2.5 kilonun üzerine bir an evvel çıkarız

Bulantı ve kusma nedenmiş. Ben de bugun oyleyim yaa
Kesin şu sebeptendir denilmedi. Bazı hamilelerde doğuma yakın tekrar başlayabiliyormuş. Nabız da etkiliyor olabilir. Vitaminlere ara verdik şimdilik. Sadece bulantı, reflü, kalp ve kan sulandırıcı ilaçlarla devam edeceğim bir süre.

Dün gece bende oturdum ağladım. Sinirleri bozuluyor insanın. Ağrılardan da uykusuzluktan da bıktım. O kadar iyi anlıyorum ki seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…