- 29 Nisan 2025
- 118
- 71
- 13
- 30
Ben de senin gibiyim sürekli etrafımdakilere bu bebek içimden nasıl çıkacak diye sorup duruyorumkızlar ya aranızda doğum korkusu başlayan var mı? sürekli nası yapıcam diye düşünüyorum, isteyerek sezaryen olucam zaten, ama sonrası çok aprılı vs yazan oluyo çok korkuyorum, hatta hastane çantamı hazırlayamadım sanki hazırlarsam yarın doğuma gidicem gibi hissediyorum
Bende doğum değil de doğurduktan sonra bu bebekle ne yapacağım korkusu var. İçimde korunaklı ama dışarı çıkınca ne gelir başımıza diye bir endişe varkızlar ya aranızda doğum korkusu başlayan var mı? sürekli nası yapıcam diye düşünüyorum, isteyerek sezaryen olucam zaten, ama sonrası çok aprılı vs yazan oluyo çok korkuyorum, hatta hastane çantamı hazırlayamadım sanki hazırlarsam yarın doğuma gidicem gibi hissediyorum
Olmaz mı bende de varkızlar ya aranızda doğum korkusu başlayan var mı? sürekli nası yapıcam diye düşünüyorum, isteyerek sezaryen olucam zaten, ama sonrası çok aprılı vs yazan oluyo çok korkuyorum, hatta hastane çantamı hazırlayamadım sanki hazırlarsam yarın doğuma gidicem gibi hissediyorum
Doğumun nasıl bisey olduğunu bilmediğim için korkum yok ama içimde hep gelgitler yaşıyorum. Sezaryen istesem aklım normal doğumda kalıyor, normal doğumu düşünsem yok anam yapamam en hızlı şekilde kavusayım sezaryen olsun diyorumkızlar ya aranızda doğum korkusu başlayan var mı? sürekli nası yapıcam diye düşünüyorum, isteyerek sezaryen olucam zaten, ama sonrası çok aprılı vs yazan oluyo çok korkuyorum, hatta hastane çantamı hazırlayamadım sanki hazırlarsam yarın doğuma gidicem gibi hissediyorum
34+2 deyiz canımBende aynı. Bu ara kaşar, çiğ kaju tahin pekmez çok yemeye çalıştım. Cumartesi kontrol var inş güzel kilo almıştır bebişlerimiz
Sizin kaç hafta
İnşallah geçer canım, doktora sordum şimdi krem söylemiş bir tane,benim oldu şu anda var mesela, üstelik kabızda değilim, 1. trimesterde olmuştu benimde hayatımda ilk defa, o günden beridir geçmedi bebekte şu an perineye baskı yaptığından geçmiyorama doğumdan sonra geçecek hiç korkma
Bana da bunu verdiİnşallah geçer canım, doktora sordum şimdi krem söylemiş bir tane,
Proctoglyvenol diye..
her gün düşünüp ağlıyorum korkudan ya zaten hastane doktor fobim var iğne yaptırmak bile çok büyük mesele benim için aşırı prenses bünyeliyim en azından diyorum ki kendimi en kötüye hazırlayayım evet çok acılı geçicek ama bebişin kokusunu alınca azalır belki birazkızlar ya aranızda doğum korkusu başlayan var mı? sürekli nası yapıcam diye düşünüyorum, isteyerek sezaryen olucam zaten, ama sonrası çok aprılı vs yazan oluyo çok korkuyorum, hatta hastane çantamı hazırlayamadım sanki hazırlarsam yarın doğuma gidicem gibi hissediyorum
Ne olursa olsun bir gün çekeceksin sonra her şey daha iyi olacak böyle düşün canım, bir de hediyesi o kadar güzel olacak ki onunla ilgilenirken her şeyi unutacaksınkızlar ya aranızda doğum korkusu başlayan var mı? sürekli nası yapıcam diye düşünüyorum, isteyerek sezaryen olucam zaten, ama sonrası çok aprılı vs yazan oluyo çok korkuyorum, hatta hastane çantamı hazırlayamadım sanki hazırlarsam yarın doğuma gidicem gibi hissediyorum
Canım sabah şehir hastanesine gittim. Özeldeki muayenem saat 15:00’teydi. Fakat yoldayken aradılar, iptal ettiler. Doktor doğuma gitmiş.bayatlamayankurabiye canım bugün randevun vardı gittin mi ? Kaçtaydı
Benim ki şu an da da yok gibi arada göbişi bi yerlere vurmasam hamile olduğumu unutcamBizimkiler kuduruk bide yerleri çok belli olur bence
Ya ne bileyim işte koltuktan ah uh demeden kalkmak, wcde otururken karnında garip şekillere girip canını acıtan birinin olmaması, eğilebilmek falan nasıl bi duyguydu hatırlamıyorum cok
Ortasını bulamadık bu işinBenim ki şu an da da yok gibi arada göbişi bi yerlere vurmasam hamile olduğumu unutcam
Hiç öyle düşünmeeekızlar ya aranızda doğum korkusu başlayan var mı? sürekli nası yapıcam diye düşünüyorum, isteyerek sezaryen olucam zaten, ama sonrası çok aprılı vs yazan oluyo çok korkuyorum, hatta hastane çantamı hazırlayamadım sanki hazırlarsam yarın doğuma gidicem gibi hissediyorum
Ay o bende de tam tersiBende doğum değil de doğurduktan sonra bu bebekle ne yapacağım korkusu var. İçimde korunaklı ama dışarı çıkınca ne gelir başımıza diye bir endişe var
Ay benim de öyle ya ne zaman uyuyor bunlar hani 20 saat uyuyorlardı. Gerinip gerinip duruyor sürekliOrtasını bulamadık bu işinçok hareketli olması da iyi değil cok tembel olması da iyi değil. Benimki kendini haşat ediyor. O esnada da dayanılmaz ağrılar oluyor bende artık
Hele bide alt kısımda yaptığı hareketler varya onlar beni bitiriyor. Yanaklarımdan alev çıkıyor sancıdan ya sanki elinde çekiç var onunla vuruyor cadı. Asla 20 saat uyuduğunu zannetmiyorumAy benim de öyle ya ne zaman uyuyor bunlar hani 20 saat uyuyorlardı. Gerinip gerinip duruyor sürekli
İyi geldi mi canım?Bana da bunu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?