Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Teşekkür ederim balım doğum günü hediyem kızım çıkar diye bekliyodum ama o çıkınca kutlarım artık
Tatlı kızını yerim seninnnn bugün olmaz yarın olur eninde sonunda gelecek annesinin koynuna Sende bu süreçte dinlenmeye uyumaya bak bence cok yoruldun kızın gelmeden turp gibi ol

Kızlarrr hepimiz çok hassas bi dönemdeyiz bence. Buraya yazılanları gerçekten kafaya takıp huzursuz olabiliyoruz… Gün sonunda doktorumuz ne derse ona güvenip kendimizi teslim ediyoruz gerilmeyelim üzülmeyelim benimde kontrolüm Ctesi bakın buradaki arkadaşlarımın yazdıklarını okudum tahin pekmez, kaşara yüklendim iki gündür inşallah kilo almıştır minnoşum

Kıslar hamileliğinde basur şikayeti olan oldu mu? Daha önce hiç yaşamamıştım... Bugün birden şok oldum demşr ilacı çok kabız yaptı beni ondan oldu galiba
Ben 24. Haftamda oldum . Genel cerrah gittim bi krem verdi 10 gün kullandım geçti şükür tekrar edebilir dedi ama şimdilik etmedi şükür

Bende aynı. Bu ara kaşar, çiğ kaju tahin pekmez çok yemeye çalıştım. Cumartesi kontrol var inş güzel kilo almıştır bebişlerimiz
Sizin kaç hafta

Kızlarrrrr gerilmeyiniz lütfennn hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklamanın derdindeyizzz. 3 gün erken veya 5 gün geç, vajinal veya sezaryen hiç farketmez günün sonunda bebeklerimize kavuşmak varsa o gün bayram bize
Gül gibi geçinip giden bi topiğiz bizzzz yahu nazarlara gelmeyelim
40lı haftalara erişmek mümkünken 37de doğum planlaması bence de kimsenin içine sinmez zaten, sinmemeli de.
Ama elde olmayan sebepler varsa, bebeklerimiz aceleci davranıyorsa, sağlık sorunlarımız varsa 32de bile olabilir doğum yeter ki sonunda sağlıkla kucağımıza versinler. Aslında hepiniz şuan aynı fikirler etrafında dönüyorsunuz. Her hamileliğin dinamiği farklı, her hamilenin düşüncesi ve kararı da kendince doğru birbirimizi germeyelim bosuna

kizlar grip oldum kac gundur bu kadar gel kendini koru simdi hastalandim. neler yapa bilirim evde iyilesmek icin ama atesim yok iyi ki. acaba bebeyi etkilermi grip olmak
Ben de gripim, ilk 3-4 hün tahin, limon yedim bol bol geçmdei malesef antibiyotik başladı dr şuan daha iyiyim ama tahin boğaza çok iyi geliyor
Ben 24. Haftamda oldum . Genel cerrah gittim bi krem verdi 10 gün kullandım geçti şükür tekrar edebilir dedi ama şimdilik etmedi şükür
Yaa kremle geçmesine çok sevindim bende gideyim kontrol günümde...

Tatlı kızını yerim seninnnn bugün olmaz yarın olur eninde sonunda gelecek annesinin koynuna Sende bu süreçte dinlenmeye uyumaya bak bence cok yoruldun kızın gelmeden turp gibi ol
Yoruldum cidden kızım gelsin yorgunluğum kalmaz teyzesi

Yoruldum cidden kızım gelsin yorgunluğum kalmaz teyzesi
Şuan senin hamilelik günlüğünde doğumdan bugüne 3 gün geçti yazıyor. Hala inanamıyorum ya bana sanki hepimiz hep hamile kalacakmısız gibi geliyordu aralık ayına girdiğimizde aramızda bir tane bile hamile kalmamış olacak halbuki. Cok ilginç vay anasını

Şahsen benim bambaşka korkularım vardı hiç erken doğurmak aklıma gelmemişti ama erken doğdu yine de sağlıklı şükürler olsun ki.
Hamileliğin son günlerini keyifle geçirin bide şu bi gerçek ki bebekler geleceği zamanı kendi seçiyor bizler istediğimiz kadar plan yapalım.
Ne yazıldıysa o

Ayyyynen öyle işte işin özeti bu

Ahaha dimi çok enteresan bazen kendimi hamile gibi hissediyorum bende alışamadım daha
Neyse kıdemlendik kızımla sorularınız olursa cevaplarız absjjs
Kızım grubun ablası oldu

Arkadaşlar hepimiz burada evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak istiyoruz herkesin takdiridir ki. Yaşadığımız, tecrübe ettiğimiz durumlardan faydalanmak bilgi paylaşımı yapmak veyahut birbirimizi rahatlatmak için buradayız. Ama ‘doğru üslup’ ile her zaman tabiki. Hepimiz yeterince hassas bir dönemden geçiyoruz, zaten en başından beri burada olan arkadaşlarım da doğrulayacaktır ki sürekli evham içerisinde biz bugünlere geldik. Ben de başta olmak üzere. Yıldık yıkıldık bir şekilde yine tuttuk birbirimizi. Şu son düzlüğe gelmişken, artık daha fazla kaygı sinir stres yaratacak durumlardan lütfen uzak duralım. Burada her anne karnındaki evladının iyiliğini sağlığını en iyi düşünen kişidir. O yüzden lütfen gerginliğe son verelim ve bebeklerimize odaklanalım. Öptüm hepinizi.

Ahaha dimi çok enteresan bazen kendimi hamile gibi hissediyorum bende alışamadım daha
Neyse kıdemlendik kızımla sorularınız olursa cevaplarız absjjs
Kızım grubun ablası oldu
Ahahahhaha ablalığını yerim onun bak karnının boş kalması nasıl bi duygu onu merak ediyorum ben. Doğurduktan sonra hafiflicez mi

Oyy ne güzel bi mesaj kuzummm çok teşekkür ederim inşallah canım küçük prensesim de gelirse benden mutlusu yok
yaaa bebişin doğmuş çok sevindim hayırlı olsunnn en kısa zamanda da çıkar küvözden inşallah, doğum günün kutlu olsun hemmm, çok tatlış bir doğum günü hediyen olmuş, minik bir fındıkkkk

Kıslar hamileliğinde basur şikayeti olan oldu mu? Daha önce hiç yaşamamıştım... Bugün birden şok oldum demşr ilacı çok kabız yaptı beni ondan oldu galiba
benim oldu şu anda var mesela, üstelik kabızda değilim, 1. trimesterde olmuştu benimde hayatımda ilk defa, o günden beridir geçmedi bebekte şu an perineye baskı yaptığından geçmiyor ama doğumdan sonra geçecek hiç korkma

+11111 ay bende acaba diyorum karnımdaki hareketleri falan özler miyim böyle tek bedende iyiydik diyorum bi boşlukta hissederim kendimi
Bizimkiler kuduruk bide yerleri çok belli olur bence
Ya ne bileyim işte koltuktan ah uh demeden kalkmak, wcde otururken karnında garip şekillere girip canını acıtan birinin olmaması, eğilebilmek falan nasıl bi duyguydu hatırlamıyorum cok

Yatakta sağdan sola döncem diye 3525253 kez manevra yapmamak, tek seferde kalkabilmek falan bunlar neydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…