Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Tabi bu sefer 3 seçenek arasında kalırdın sen sanki seçebilcen kız zaten bebişler kendileri seçiyorlar 42 ye kadar vajinal bekleyip sezeryana dönen tanıdığım var bazen akışına bırakmak en iyisi. Açıkcası ben de hiç doğum araştırmadım kimseye de sormadım. Korkum yok bi kaç örnek var etrafımda ellerine iğne batsa 1 ay acısını çekerler onlar da diyorlar biz yaptıysak sen daha iyi yaparsın

Aman yaaaa acısı ağrısı hadi sürsün sürsün 1 hafta. 9 aylık bi savaştan çıkmışız hiç koyacağını zannetmiyorum bide düşünsene 50 cmlik bi böcük olcak başucumuzda. Onu öpüp koklarken insan herseyi unutur kızzz

Ay benimki de öyle çok hareketli değil . Keşke etse diyorum
Ben de bazen sinirime yenilip dur artık diyorum sonra üzülüyorum. İnan ki ikisi de zor. Hareket etmese endişe, çok hareket etse acı sızı. Devamlı kasılma oluyor bende o kadar cok rahmi uyarıyor ki

Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum lütfen ne gerilin ne polemiğe girin, bebeklerin gelmesine az kalmışken birbirinizi kırmayın

Sanırım birçoğunuzun ilk doğumu, o yüzden korkmanız endişe etmeniz normal, vajinal veya sezaryen doğum şekliniz fark etmeksizin bilmediğiniz o doğum anı biraz korkutuyor, her şey yolunda gidecek mi endişesi de yaşıyorsunuz, sonra bebeğinizi düşünüp heyecan basıyor, o gün birçok duyguyu bir arada yaşayacaksınız hepiniz ama inşallah hepiniz için her şey yolunda gidecek

Tecrübeli bir anneyim, seneler önce kızımı sezaryenle doğurdum, hastaneye giderken kızıma kavuşacağım diye güle oynaya gittim ama doğum öncesi odama alıp sizi hazırlamamız lazım dediklerinde içim bir tuhaf olmuştu, doğurmak nasıl bir şey bilmiyordum, eşime sarıldım o anın yoğun duygularıyla helalleştim, çok şükür her şey yolunda gitti bebeğim doğdu.

Ağrı kısmı kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyor, sonuçta karnınıza bir kesi atıyorlar, doğum yaptığınız gün biraz ağrı hissetmeniz doğal, eğer acı ve ağrı eşiğiniz yüksekse akşama doğru ağrılar kendisini daha hafif hissettiriyor, mühim olan gaz probleminizi çözmek ve ilk yürüyüşün sorunsuz geçmesi, ertesi gün daha iyi oluyorsunuz, eve döndüğünüzde de doktorunuzun tavsiyelerine uyarsanız her şey sorunsuz giderse ağrı da hissetmiyorsunuz acı da.

Sezaryen doğum yapacaklar için doktorlarına danışmaları şartıyla korse kullanımı ağrı acı ve ani hareketlerin yaşatabileceği aksilikleri biraz daha hafifletiyor.

Ben doktorumun izniyle doğumdan 1 hafta sonra korse takmaya başlamıştım, bebeği beşikten alırken eğilip kalkarken ağrı ve acı hissetmemi önemli ölçüde azaltmıştı.

Ay valla öyle düşündükçe içim eriyo zaten gel iki kere doğur deseler okeyim

Bende neredeyse 1 aydır var. Ama şu son günlerde nirvanaya ulaştı uykudan bile sıçrayarak kalkıyorum. Özel bölgemle göbek deliğim arasında ip geriliyo sanki elektrik carpıyo
Bu durumu ben de 1 haftadır yaşıyorum. Tam anlattığın gibi oluyor. Karnımda bir gerilme (o esnada dönüyor galiba çünkü karnımın her yerinde hareket oluyor) ve vajinamda iğne batar, elektrik çarpar gibi saniyelik bir acı oluyor. Ama benim oğlan normalde sakin bir yapıda olduğu için bu hareketlilik beni memnun ediyor

Ay bugün noldu sen güzel uyudum deyince ben gece hiç uyuyamadım 5 gibi yattım 12 ye kadar uyumuşum ben hayatımda o saatte uyanmadım eşim 10 defa aramış yazmış kameradan bakmış en sonunda teyzemi aramış bize yakın oturuyorlar kadın çıktı geldi zile uyandım meğerse gece can sıkıntısına telefonla oynarken yanlışlıkla sessize almışım benimki bi tutuştu sen kesin doğurcan bu normal değiil diye arabayı bakıma götürmüş oğlumu pis arabaya bindiremem diye

Hadi bakalıııımmm iki hafta sonra bebek biraz daha büyüyünce görcem seni Şimdi bu faaliyete başladıysa iki haftaya kadar geliştirir kendini ve yerinden hoplarsın

Kız seninkiler varya zorla doğurtacak seni ağrın sızın belirtin var mı? Bide karnımız düşermiş ya doğurmadan önce. Öyle oldu mu

Kızlar sabahtandır karnımın üst tarafı semsert ve acıyor bebek hareketleri de düne göre az. Yine evham perileri geldi bana. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Kızlar tek doğurmak istemeyen ben miyim ya Ağrı sızı çok sürekli tekme yiyorum ha bide çok merak ediyorum nasıl bişey doğacak ama ne bileyim sanki içimdeyken daha mutluyum gibi hamileliği daha çok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…