- 22 Kasım 2022
- 4.051
- 4.513
- 63
Üst tarafı derken tam nasıl bi ağrı canım? Doğum sancısı geldiğinde karnımız komple sertleşecekmiş ve belden makata, vajinaya, zaman zaman bacaklara yayılan bi ağrı olacakmış. İshal başlayabilir dedi benm doktorum, bağırsaklar gevşiyormuş cünkü.Kızlar sabahtandır karnımın üst tarafı semsert ve acıyor bebek hareketleri de düne göre az. Yine evham perileri geldi bana. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Valla öyle yapacaklarKız seninkiler varya zorla doğurtacak seniağrın sızın belirtin var mı? Bide karnımız düşermiş ya doğurmadan önce. Öyle oldu mu
40ı görecek gibi bi hâl var sende ama hadi hayırlısıValla öyle yapacaklarbi de çokk hızlı geçti hamileliğin diyorlar yavaş geçse yanmıştık bu ne acele kaburga ağrım geçti biraz daha yanlara vuruyor ayaklarını ama indi mi inmedi mi hiç bilmiyorum ya aprım bu hafta arttı öncesine göre ama daha hiç sancım çıkmadı şimdiye kadar
Valla 30 dedik 34 dedik 36 dedik40ı görecek gibi bi hâl var sende ama hadi hayırlısı
Ya böyle batma gibi sanki karnımın o kısmı sıkışmış. Göğsümün alt tarafına denk geliyor. Duş alayım dedim yine geçmedi. Tuhaf bi acı ya sabah biraz adet ağrısı gibi vardı ama o kısa sürdü geçtiÜst tarafı derken tam nasıl bi ağrı canım? Doğum sancısı geldiğinde karnımız komple sertleşecekmiş ve belden makata, vajinaya, zaman zaman bacaklara yayılan bi ağrı olacakmış. İshal başlayabilir dedi benm doktorum, bağırsaklar gevşiyormuş cünkü.
Tatlı bişiler tüketip soluna uzan bakalım biraz
İşte çok hareket etmediği için kasılma da yapmıyor çocuğum uslu uslu duruyor yerindeValla 30 dedik 34 dedik 36 dedikyavaş yavaş arttırıyoruz bakalım ay kalsın kalıyorsa hiç bişey anşamadım sanki hamilelik ten şikayetim yok da azcık anasını korkutmasa güzel olacak bir de kilo alırsa görürüz bence o günleri keyfi yerinde çünkü. Alamazsa zaten keyfini beklemeyiz doğum yolu görünür ama bu hafta geçirdiğim en stresli hafta olabilir ya böyle devam edersek yandık
Evet 2900 küsürdü dün. Benimki baş aşağı devam ediyor ama daha dönüyolarmış zaten 37 ye kadar.Nurse9535
senin yavrunun en son 2900 müydü kaçtı kilosu? Benimki 2.500 şu an. Ve aylardır baş aşağı olan bebik şimdi ters dönmüş:):):)
Ayağını falan mı sokuşturdu oraya acabaYa böyle batma gibi sanki karnımın o kısmı sıkışmış. Göğsümün alt tarafına denk geliyor. Duş alayım dedim yine geçmedi. Tuhaf bi acı ya sabah biraz adet ağrısı gibi vardı ama o kısa sürdü geçti
Canım ayağını dayamış olabilirYa böyle batma gibi sanki karnımın o kısmı sıkışmış. Göğsümün alt tarafına denk geliyor. Duş alayım dedim yine geçmedi. Tuhaf bi acı ya sabah biraz adet ağrısı gibi vardı ama o kısa sürdü geçti
Evet sorma normal süresinde doğum beklesek yandık yalancı kasılmam bile yokİşte çok hareket etmediği için kasılma da yapmıyor çocuğum uslu uslu duruyor yerindekontrolün yarındı demi bende cok merak ediyorum senin sıpayı
Bence yarın cok güzel seyler duyacaksın ve bebiş kilo almıs olacakEvet sorma normal süresinde doğum beklesek yandık yalancı kasılmam bile yokAy evet yarın 15:30 da bakalım ne dıcek doktor artık her gidişimde ayrı bir heyecan stres basıyor
Ayağını falan mı sokuşturdu oraya acaba
Kızlar benim cimcimenin ayaklar aşağıda ama kafayı mı dayadı naptı bilmiyorum az bi hareket etse çekse ne koyduysa nefes alıcamU
Canım ayağını dayamış olabilirbenim de çok yapıyordu ultrasında bi baktık ayağıno kaburgama dayamış et sıkkştırmış araya da acıyı geçtim karıncalaşıyoordu o bölge
Ben istiyorum yarın kontrole gittiğimde hastane ile konuşacağım saklanma süresi vs fiyatları da hiç bilmiyorumKızlar kordon kanı saklama konusunda ne düşünüyorsunuz?
Limonata mı içsen şekerimKızlar benim cimcimenin ayaklar aşağıda ama kafayı mı dayadı naptı bilmiyorum az bi hareket etse çekse ne koyduysa nefes alıcam
En serseri keyfim bu suss çaktırmaYaşıyorsun bu hayatı
İyi fikir eşime aldırayımLimonata mı içsen şekerim
Yanına da çilekli hoşbeş. Oh gel keyfim gelİyi fikir eşime aldırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?