Akşam 7 de içecem 2. Dozu. Pencereyi falan açtım önünde oturdum daha iyiyim şuan düştü tekrar 130/80 . Sanırım biraz sıcak bastı sıcak da etkiliyorİlaçlarını aldın öı doktoruna yaz bence
Pinkksoapp diye bir sayfa yayaaaa hangi sayfaymış canım o olmadı sayfayı şikayet edelim kapansın.
Var şikayet eden sayfa sahibi de fenomen gibi bir şey galiba biraz onu gördüm güvendim telefon numarası da koymuşlar aceleye geldi düşünmedim böyle olacağını yaAdını yazıp şikayet vardan baksana daha önce şikayet eden yok mu
Ya ne güzel dedin içimi ısıttın inşallah öyle olur. İnsan da mantıklı düşünemiyor ki bi anda duyunca. Bu hafta hep dediklerinizi yaptım çok iyi beslendim ama yok hiç etkilemedi. Plesanta çok yaşlanmış ne yesem de olmuyor artık benim elimde değil sanırımBol bol tahin, pekmez, muz vesaire tüketin. Elinizden geldiği kadar iyi beslenin kalan süreçte. Ama önemli olan hafta diye biliyorum yani yeterli haftaya geldiyse organ gelişimi tamamlandı demektir ve küveze girmesi gerekmeden devam eder yaşamına. Ölçüler yalnızca kilo ile alakalı. Kiloyu doğduktan sonra da alır hatta az kiloda doğan bebekler daha sonra çok daha hızlı kilo alıyor gördüklerim hep böyle
Tüm dualarımız seninle çok zor biliyorum ama sakin olmaya çalış. Biz elimizden geleni yaptık onlar veriyor kararını eminim Doktor'un elinden geleni yapacaktır geciktirmek için. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun güzelim ama sen kendini sakinleştirmeye çalışAçılma yok ama sancı 90larda. İlaç falan verdiler sancı durdurmalık. az önce geldi doktorum Bebeğin oksijeni az ise yarın alırım dedi allahım ya dua edin bana
Canım allahım yardımcın olsun. Kolaylıkla doğumun olur inşallah. Alyamız ve sen sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatın.Kaç gündür diyorum ya ağrım var diyebugün dayanamadığım noktaya geldi doktor bi gel bakalım dedi. Hastaneye geldk nst yapıldı düzenli doğum sancıları cıktı. Sonrasında usg ile kanala girdiğini gördü. Hemen ciğer geliştirici yapıldı serumlae iğneler neye uğradığımı sasırdım suan
Hayırlısı olsun canım. İnşallah hızlı bir şekilde biraz daha kilo alır. Sağlıklı sıhhatli kavuşursun bebeğine. Haftası gayet güzel. Dualarımız seninle olacakC cilekcanavari haftaya doğuruyorum galibasevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum 37 yi görmemiz çok zor dedi doktor pazartesi 36+0 olcam yine gidicem pazartesi de olabilir sonra ki pazartesiyi de görebilir her an olabilir artık hazırlıklı ol dedi. Strese girmeye başlamış suyu çok az kalmış kilo almış 2200 olmuş geçen haftalara göre 2 katı almış ama kurtarmıyor.
Canım haftan iyi, bebeğinin kilosu güzel. Bence hiç sıkma o tatlı canını. Bebeğin ve senin için en hayırlısı olsunC cilekcanavari haftaya doğuruyorum galibasevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum 37 yi görmemiz çok zor dedi doktor pazartesi 36+0 olcam yine gidicem pazartesi de olabilir sonra ki pazartesiyi de görebilir her an olabilir artık hazırlıklı ol dedi. Strese girmeye başlamış suyu çok az kalmış kilo almış 2200 olmuş geçen haftalara göre 2 katı almış ama kurtarmıyor.
Canım ne oldu böyle bir anda. Sakın stres yapma. Zaten kilosu çok güzeldi. Haftası da iyi. Herseyin yolunda gideceğine inanıyorum. Çok çok dua edeceğim sanaAh bende haberler daha kötü 34+6yım yatışım yapıldı doğum kanalına girmiş
Allah yardımcın olsun canım. Ciğer geliştirici iğne vurulması iyi bir şey. Her yerde örneklerini okuyoruz. Bebek kanala girdikten sonra süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama doktorlar bebeği içeride tutabildikleri kadar tutmaya çalışırlar zaten. Olabildiğince sakin kalmaya çalış. Bebeğin ve senin için en hayırlısı olur inşallahKaç gündür diyorum ya ağrım var diyebugün dayanamadığım noktaya geldi doktor bi gel bakalım dedi. Hastaneye geldk nst yapıldı düzenli doğum sancıları cıktı. Sonrasında usg ile kanala girdiğini gördü. Hemen ciğer geliştirici yapıldı serumlae iğneler neye uğradığımı sasırdım suan
Benim de sat’a gore 29 kasimBenim de 28ekimde çoğu çat çat doğuracak biz izlicez gibi
Canım haftan iyi çok şükür biraz daha kilo da alır sen içini ferah tutC cilekcanavari haftaya doğuruyorum galibasevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum 37 yi görmemiz çok zor dedi doktor pazartesi 36+0 olcam yine gidicem pazartesi de olabilir sonra ki pazartesiyi de görebilir her an olabilir artık hazırlıklı ol dedi. Strese girmeye başlamış suyu çok az kalmış kilo almış 2200 olmuş geçen haftalara göre 2 katı almış ama kurtarmıyor.
Hemen doğum olmaz durdurular inşallah kuzum benim bebiş de aşağıdaydı bugün sancılarım 100 e çıktı yatış verdiler bakalım ben daha 32. Haftadayım ikimiz de sorunsuz taburcu oluruz inşallahAh bende haberler daha kötü 34+6yım yatışım yapıldı doğum kanalına girmiş
Ben de cok kararsizdim, esimle ortak isindigimiz isim alya oldu ama ben hep ya daha cok icime sinen bi isim duyarsam diye emin olamiyordum. Ofisten bi abi iki cocugumun ismini de koyarken nufus mudurlugunden cikarken bile hala acaba diyordum bazi insanlar hic emin olamiyor demistiKızlar bana kız bebek ismi önerir misiniz? Veya kendi koyduğunuz isimleri söyler misiniz? Son aya geldik. Biz halen isim konusunda kararsızız.
Ahh canım sende mi.. Rabbim yardımcımız olsun, biraz daha beklesinler lütfen üzmesinler biziCanım haftan iyi çok şükür biraz daha kilo da alır sen içini ferah tut
Hemen doğum olmaz durdurular inşallah kuzum benim bebiş de aşağıdaydı bugün sancılarım 100 e çıktı yatış verdiler bakalım ben daha 32. Haftadayım ikimiz de sorunsuz taburcu oluruz inşallah
S beden hic gormedim ben de markette m aradim bulamadim L aldimSmall beden depend bulan var mı ? Baktığım sitelerde hep M bedenden başlıyor.
Yarin 32+0 oluyorum bende hipertiroid cikti endokrin kontrolunde propycil + ferrum + omepa 1500 (29. Hafta itibariyle 2 adet) + solgar kalsiyum magnezyum zinc (29. Hafta itibariyle 2 adet) + pharmaton multivitamin (tiroid ciktigi icin iyotsuz olanindan) aliyorumKızlar ilaç kullanıyorsunuz değil mi vitamin neler kullaniyorsunuz
Canım dualarım seninle Herşey yolunda ilerleyecek korkma. Bugün bile doktor hep 34 ü görelim dedi. 34 haftadasın bebiş çok iyi kiloda. Endişe etmeKızlar tek tek yazamadım canlarım iyi ki varsınız duanız yeter. Süreçle alakalı yazarım yine
Ahh canım sende mi.. Rabbim yardımcımız olsun, biraz daha beklesinler lütfen üzmesinler biziciğer geliştirici yaptılar mı sana da
Canım benim de 32 haftada bu civardaydı ölçümleri geriden mi geliyormuş bu şekilde olunca bana bişey dememiştibenim kontrolüm de 11 ekimde, bana da 5 gün geriden geliyor ölçümler dedi son iki kontrolde. tam 32. haftada 1800 gr 42 cm'di bizim bebiş. bebeğin iriliği gününü değil ama doğum şeklini değiştirir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?