Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Adını yazıp şikayet vardan baksana daha önce şikayet eden yok mu
Var şikayet eden sayfa sahibi de fenomen gibi bir şey galiba biraz onu gördüm güvendim telefon numarası da koymuşlar aceleye geldi düşünmedim böyle olacağını ya

Ya ne güzel dedin içimi ısıttın inşallah öyle olur. İnsan da mantıklı düşünemiyor ki bi anda duyunca. Bu hafta hep dediklerinizi yaptım çok iyi beslendim ama yok hiç etkilemedi. Plesanta çok yaşlanmış ne yesem de olmuyor artık benim elimde değil sanırım

Açılma yok ama sancı 90larda. İlaç falan verdiler sancı durdurmalık. az önce geldi doktorum Bebeğin oksijeni az ise yarın alırım dedi allahım ya dua edin bana
Tüm dualarımız seninle çok zor biliyorum ama sakin olmaya çalış. Biz elimizden geleni yaptık onlar veriyor kararını eminim Doktor'un elinden geleni yapacaktır geciktirmek için. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun güzelim ama sen kendini sakinleştirmeye çalış

Canım allahım yardımcın olsun. Kolaylıkla doğumun olur inşallah. Alyamız ve sen sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatın.

Hayırlısı olsun canım. İnşallah hızlı bir şekilde biraz daha kilo alır. Sağlıklı sıhhatli kavuşursun bebeğine. Haftası gayet güzel. Dualarımız seninle olacak

Canım haftan iyi, bebeğinin kilosu güzel. Bence hiç sıkma o tatlı canını. Bebeğin ve senin için en hayırlısı olsun

Ah bende haberler daha kötü 34+6yım yatışım yapıldı doğum kanalına girmiş
Canım ne oldu böyle bir anda. Sakın stres yapma. Zaten kilosu çok güzeldi. Haftası da iyi. Herseyin yolunda gideceğine inanıyorum. Çok çok dua edeceğim sana

Allah yardımcın olsun canım. Ciğer geliştirici iğne vurulması iyi bir şey. Her yerde örneklerini okuyoruz. Bebek kanala girdikten sonra süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama doktorlar bebeği içeride tutabildikleri kadar tutmaya çalışırlar zaten. Olabildiğince sakin kalmaya çalış. Bebeğin ve senin için en hayırlısı olur inşallah

Benim de 28 ekimde çoğu çat çat doğuracak biz izlicez gibi
Benim de sat’a gore 29 kasim ama ben korkuyorum diye daha 3. Aydan sezeryan konusmustum, doktorum da 3 hafta once kasim ortasina goz kirpmisti, kasikta batmalarim basladi aksam ve geceleri karnim cok sertlesiyor yoksa daha mi erken gelecek dedim ilk nstme girdim bu hafta 31+3ken sanci cikmadi akintin var mi dedi e var tabi anlik yogun geldigi oluyo o da fitil verdi

Canım haftan iyi çok şükür biraz daha kilo da alır sen içini ferah tut
Ah bende haberler daha kötü 34+6yım yatışım yapıldı doğum kanalına girmiş
Hemen doğum olmaz durdurular inşallah kuzum benim bebiş de aşağıdaydı bugün sancılarım 100 e çıktı yatış verdiler bakalım ben daha 32. Haftadayım ikimiz de sorunsuz taburcu oluruz inşallah

Kızlar bana kız bebek ismi önerir misiniz? Veya kendi koyduğunuz isimleri söyler misiniz? Son aya geldik. Biz halen isim konusunda kararsızız.
Ben de cok kararsizdim, esimle ortak isindigimiz isim alya oldu ama ben hep ya daha cok icime sinen bi isim duyarsam diye emin olamiyordum. Ofisten bi abi iki cocugumun ismini de koyarken nufus mudurlugunden cikarken bile hala acaba diyordum bazi insanlar hic emin olamiyor demisti esim bana gore daha emindi ben de baktim netlesemiyorum alyanin onune gecen isim de bulamiyorum 7. Ayda hediyeliklerini kapi susunu ve yastigini alya ismiyle olacak sekilde siparis edip kendimi netlestirdim

Ahh canım sende mi.. Rabbim yardımcımız olsun, biraz daha beklesinler lütfen üzmesinler bizi ciğer geliştirici yaptılar mı sana da

Kızlar ilaç kullanıyorsunuz değil mi vitamin neler kullaniyorsunuz
Yarin 32+0 oluyorum bende hipertiroid cikti endokrin kontrolunde propycil + ferrum + omepa 1500 (29. Hafta itibariyle 2 adet) + solgar kalsiyum magnezyum zinc (29. Hafta itibariyle 2 adet) + pharmaton multivitamin (tiroid ciktigi icin iyotsuz olanindan) aliyorum yas 35 8 aralikta 36 olucam, ilk hamileligim, tiroid yuzunden aglama, sinir, carpintim cok oldu 20. Haftadan beri heyet raporuyla evdeyim kecilerimi kacirmamaya calisiyorum doktorum da takviyeleri boyle cok tuttu

benim kontrolüm de 11 ekimde, bana da 5 gün geriden geliyor ölçümler dedi son iki kontrolde. tam 32. haftada 1800 gr 42 cm'di bizim bebiş. bebeğin iriliği gününü değil ama doğum şeklini değiştirir belki
Canım benim de 32 haftada bu civardaydı ölçümleri geriden mi geliyormuş bu şekilde olunca bana bişey dememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…