- 1 Eylül 2025
- 131
- 142
- 18
- 27
Ben de uzun zamandan beri kontrollere her hafta gidiyorum canım. Böyle sık takip edilmek bizim durumumuzda olanlar için gerekli ve iyi bir şey. Hiç sıkma canını. Bana her hafta farklı olumsuz bir şey söylüyorlar. Bir sonraki hafta her şey normal diyorlar. Alıştım artık bu duruma31+6 bugün canım. Kilosu 1640 çıktı. Ac si yani karın çevresi 29. Haftada çıktı. Nst falan bağladı. Artık her hafta kontrole gideceğim. Bende Uterin arterlerde çentik çıkmıştı. Ondan sanırım.
Buarada kan sulandırıcıyı da kesti şuan doktorum.
Canım bebek ters geliyorsa ne yapıyorlar bilgin var mıbende 3 ay önce geldim. yaşadığım ülkede çooook önemli bir şey olmadığı sürece asla sezaryen yapmıyorlar. inşallah 40ı görebilir
Ayy o zaman Kasım sonu annesiyimbenim doktorum etkilemediğini söyledi sata bakıyo sadece
Ben haftaya yapacağım galiba. İyi gelmişsin üstesinden valla tebrik ederim. Bir gözümde büyüyor ki sorma.Kızlar kışlıkları çıkarma işini yaptınız mı? Doğumdan sonra yapamam ağır kaldıramam falan diye hallettim bugün birsürü hurç aldım bazanın altını güzelce düzenledim. Gurbette yalnız olunca her işini de tek başına yardımsız yapmak zorunda kalıyorsunbide 3 yaş oğlum var üstelik. Neyseki bitti ama anam ağladı cidden ne zormuş ya gerçi biraz küçük ev problemleri saklama alanı az olunca onu oraya bunu buraya heder oluyor insan kafayı çalıştırıyorsun matematik problemi çözer gibi beynim yandı ahahha
Sağol canım dualarınızı eksik etmeyin. Ben iyiyim şu an yavaş yavaş kendimi ikna etmeye başladım eksik var mıydı diye bir telaşa girdim. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallahM mrv2309 C cilekcanavari ayy kızlar ya iki üç saattir yoktum. Okuya okuya geldim derken şok oldum ya. İyi misiniz? Dualarım sizinle. Stresi kovun. Herşey çok güzel olacak. Bebişlerin haftası ileri.
Evet canım haklısın. İsmini bulmak değilde o isimle bi ömür yaşayacak ya, onun ağırlığı bizi kararsız kılıyor.Ben de cok kararsizdim, esimle ortak isindigimiz isim alya oldu ama ben hep ya daha cok icime sinen bi isim duyarsam diye emin olamiyordum. Ofisten bi abi iki cocugumun ismini de koyarken nufus mudurlugunden cikarken bile hala acaba diyordum bazi insanlar hic emin olamiyor demistiesim bana gore daha emindi ben de baktim netlesemiyorum alyanin onune gecen isim de bulamiyorum 7. Ayda hediyeliklerini kapi susunu ve yastigini alya ismiyle olacak sekilde siparis edip kendimi netlestirdim
Hepsini 28de hazırladım bu teze inanmıyorum aksine 34 olmadan hastaneye bir anda hazırlıksız yatsam daha kötü diye düşündümBen de gruba şunu demek için girmiştim instada Seyfettin diye bi Dr var ya karısı da hamile. Şey diyor benim batıl inancım var çanta hazırlanınca bebek de gelmeye hazırlanıyorO yüzden eşyaları 34’te almaya başlayın çantayı 37’de hazırlayın. Ben de dedim tam bana göre hala hazırlamadım tembellikten çünkü:))
Canım hastanede gözetim altında mısın yoksa eve mi gönderdi doktor anlamadım. Çok geçmiş olsunKızlar dün gece aşırı baş ağrısı ve tansiyon yüksekliği yaşadım. Bende bugün hastanedeydim. 2 doz ciğer geliştirici vuruldu. Yarında 2 doz daha vurulacak.Benimde bebeğin kilosu düşük gidiyor. Haftası geriye düşmeye başladı. Doktor 34 ü görelim önce dedi. Ama bilginiz olsun. 34 te ise ama haftası 32 ise mesela yinede 34 olması önemliymiş. Rabbim bebeklerimizi ve bizleri korusun.
Bana nedense bebek çok küçük gibi geliyo çünkü karnım çok küçük yatınca falan kilo gibi sadeceİyi normal haftasına göre
Bende en son 30+4 de gittim 1600 dü bakalım şimdi kaç oldu pazartesi randevum.
Başlayınca bitirmek zorunda kaldımBen haftaya yapacağım galiba. İyi gelmişsin üstesinden valla tebrik ederim. Bir gözümde büyüyor ki sorma.
Benim hiçbir şeyim hazır değildi daha bugün kızımın kıyafetlerini yeni yıkamaya başlamıştım ilk postayı makineye attım sonra hastanedeydimBen de gruba şunu demek için girmiştim instada Seyfettin diye bi Dr var ya karısı da hamile. Şey diyor benim batıl inancım var çanta hazırlanınca bebek de gelmeye hazırlanıyorO yüzden eşyaları 34’te almaya başlayın çantayı 37’de hazırlayın. Ben de dedim tam bana göre hala hazırlamadım tembellikten çünkü:))
di miHepsini 28de hazırladım bu teze inanmıyorum aksine 34 olmadan hastaneye bir anda hazırlıksız yatsam daha kötü diye düşündüm
Ay ciddi misin hayırdır sancın mı geldiBenim hiçbir şeyim hazır değildi daha bugün kızımın kıyafetlerini yeni yıkamaya başlamıştım ilk postayı makineye attım sonra hastanedeydim
R rose-baharM mrv2309 C cilekcanavari ayy kızlar ya iki üç saattir yoktum. Okuya okuya geldim derken şok oldum ya. İyi misiniz? Dualarım sizinle. Stresi kovun. Herşey çok güzel olacak. Bebişlerin haftası ileri.
Valla en azından hastane çantasını çok geçe bırakma beybi diğerlerini en acil durumda yakınların hazırlar zatendi miben neye güvenerek boş boş oturuyorum hala. Desem de… bu haftasonu yıkar ütülerim her şeyini bebikimin.
Düzeltilmiş haliyle 31+2’deyim şu an. Benim karnım da bana çok küçük geliyor. Fakat dün doktor biz kapıdan girdiğiniz an ilk gözlemi göbeğinize bakarak yapıyoruz ve senin göbeğin haftasıyla uyumlu bir göbek dedi. Bazılarımızın iç karnı daha küçük veya daha büyük olabiliyor. Mesela benim raporlarımda plasentanın rahmin arka duvarına yerleştiği yazıyor. Bu da göbeği daha küçük gösterebiliyormuş araştırmalarıma göreBana nedense bebek çok küçük gibi geliyo çünkü karnım çok küçük yatınca falan kilo gibi sadece
Kuzucum belki de işe yarar sancı durdurucu ilaçlar o da belli olmazR rose-bahar
Kızlar nst yapılıyor sürekli sancı çıkıyor.gereken hersey yapıldı gerisi allaha kalmış inşallah durur Yerinde kuduruk kızımbari 36yı görseydik cok küçük daha ya. Sabaha kadar aralıklı nst çekimleri olacak sabah doktorum değerlendirecek
Demek ki neymiş, kıvrandıran ağrı varsa öyle evde yatıp geçmesini beklemicekmişiz. Günlerdir ağrı çekiyordum söylüyordum da size meğer doğum sancısıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?