Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Evet sudan suya dedikleri doğum şekli oluyor, tabi her şey yolunda gider bir sıkıntı olmazsa :)

Evet sudan suya dedikleri doğum şekli oluyor, tabi her şey yolunda gider bir sıkıntı olmazsa :)
ben de böyle istiyorum ama bakalım hayırlısı :) sizinle aramızda 5 gün var umarım her şey istediğimiz gibi gider de tecrübelerinizi yazarsınız buraya sizden okurum :)

benim de yatakta her dönüşümde etlerim kemiklerim ve karnım acıyo hapşırınca özellikle inanılmaz acıyo göbeğim ağrıdan uyanıyorum gece hemen dönüyorum diğer tarafıma ama dönmek işkence belim de tutuluyo 30. haftadan sonra gerçekten zorlaştı ya

Aslında doğrusunu yapıyorda, ben istemiyorum normal.

kızlar, bir şey soracağım. planlı sezaryeni 40. hafta isteyebiliyor muyuz? yoksa illa 40. haftadan önce mi olması lazım. bilgisi olan var mı
ya bunu çok merak ediyorum pazartesi kontrolüm var sorcam ben de 40'a kadar beklemek istiyorum ama mümkün mü acaba

Suda olması konforsuz değil mi kizlar neden istiyorsunuz çok araştirmadım pozitif sebepleri daha mi fazla

Benim yarın kontrolüm canım . Sorucam yazarım buraya da.
ben 41 veya 42'de sezaryen doğmuşum 27 sene önce tabi doğum başlamayınca artık almaları gerekmiş iri olduğum için de normal yaptırmamışlar. annem hep kilolu doğduğum için çok rahat bana baktığını ve sarılık olmadığımı söylüyo korkmadan taşıyomuş istediği yere ben de o yüzden 40'ı beklemeyi istiyorum ama doktorum sanki izin vermicek gibi duruyo risk almamak için

Suda olması konforsuz değil mi kizlar neden istiyorsunuz çok araştirmadım pozitif sebepleri daha mi fazla
ben normal doğum istediğim için bu süreçte oldukça faydası olduğunu okudum her yerde. Örneğin yurt dışında çoğu ülkede doğum eylemini suyun içinde yapmasalar bile kasılmalar sırasında gebeleri rahatlatmak için havuzlar var. suyun yatıştırıcı etkisi oldukça fazla, kendim bile yorulduğum zaman sıcak bir duşa girip çıkınca rahatlıyorum iyi geliyor :)
bunun yanında aslında çok müdahale olmadığı için yırtık ihtimalinin daha az bile olduğu savunuluyor, en azından planlı kesi yok zaten suyun etkisiyle perine de çok daha rahat esniyor.
eğer mental olarak normal doğuma hazırsan ve süreçleri biliyorsan bana çok mantıklı geliyor suda doğum.

Kızlar kışlıkları çıkarma işini yaptınız mı? Doğumdan sonra yapamam ağır kaldıramam falan diye hallettim bugün birsürü hurç aldım bazanın altını güzelce düzenledim. Gurbette yalnız olunca her işini de tek başına yardımsız yapmak zorunda kalıyorsun bide 3 yaş oğlum var üstelik. Neyseki bitti ama anam ağladı cidden ne zormuş ya gerçi biraz küçük ev problemleri saklama alanı az olunca onu oraya bunu buraya heder oluyor insan kafayı çalıştırıyorsun matematik problemi çözer gibi beynim yandı ahahha

Kızlar kafayı yicem eve geldim sürekli yattım. Fark bir duşa girdim çıktım. Tansiyon 140/90 düşmüyor.

Ah çok az kalmış şöyle tarihler alınmaya başladığı zaman sizin adınıza ben de çok heyecanlanıyorum sağlıkla gelsin miniğin canım

C cilekcanavari haftaya doğuruyorum galiba sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum 37 yi görmemiz çok zor dedi doktor pazartesi 36+0 olcam yine gidicem pazartesi de olabilir sonra ki pazartesiyi de görebilir her an olabilir artık hazırlıklı ol dedi. Strese girmeye başlamış suyu çok az kalmış kilo almış 2200 olmuş geçen haftalara göre 2 katı almış ama kurtarmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…