Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Ah bende haberler daha kötü 34+6yım yatışım yapıldı doğum kanalına girmiş

Yaaa Minnoşum kıyamam, çok güzel ilerlettin süreci bence hiiç üzülme Merve sen elinden geleni yaptınn. Bebeğin için doğru zaman bu zaman demek ki, haftan da çok güzel ayrıca, senin için bi hayaldi bi zamanlar bu haftalar. Pazartesiye kadar bol bol ye, ne kadar daha alabiliyorsa kilo kârdır onun için rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Kızzzz ne diyosunn kontrolün mü vardı senin noldu? Ay harbi aynı anda doğurcaz bu gidişle... Sen azcık daha bekle ne diyo doktorlar beklete bilecekler mi? Aklım da durdu mantıklı soru soramıyorum şu an. İkimizin de haftası güzel şükür gelirlerse de ne yapalım kuzum ya inşallah biraz daha kalırlar bunu da atlatıcaz.

Kuzucum haftan çok iyi korkma hiç Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

Canım benim çok sağol valla şu an bi şok yaşıyorum ne hissediyorum ben de bilmiyorum şu an kendimden çok çileğe takıldım hatta. Hepimiz için en hayırlısı olsun sağlıkla alalım kucağımıza.

Eğer sezaryen olmak zorundaysanız 40.haftayı beklemiyorlar çünkü bebeğin kanala girmesi an meselesi oluyor öyle bir durumda da sezaryen neredeyse imkansız hale geliyor. Bu nedenle daha erken almaları gerekiyor. Ama normal olsa da olur fark etmez gibi bi durumsa bekleyebilirsiniz tabi

Kaç gündür diyorum ya ağrım var diye bugün dayanamadığım noktaya geldi doktor bi gel bakalım dedi. Hastaneye geldk nst yapıldı düzenli doğum sancıları cıktı. Sonrasında usg ile kanala girdiğini gördü. Hemen ciğer geliştirici yapıldı serumlae iğneler neye uğradığımı sasırdım suan

Bi kadın gördüm instagramda onun da senin zamanında kanala girmişti bebeği, doktora gidiyo yatış serum falan yaptılar, sonra kanaldan çıktı 38.haftada doğum yaptı. Umarım senin de öyle olur. Kanala girdi diye doğum hemen başlayacak demek değil biraz rahatlamaya çalış. Sancıların yüksek mi? Açılman var mı

Çok sağol canım benim hepimize inşallah şu an haftam iyi ama bebişin ölçümleri 33+4 le uyumlu o beni korkutuyor sadece yoksa sanırım hazırım ben.
Bol bol tahin, pekmez, muz vesaire tüketin. Elinizden geldiği kadar iyi beslenin kalan süreçte. Ama önemli olan hafta diye biliyorum yani yeterli haftaya geldiyse organ gelişimi tamamlandı demektir ve küveze girmesi gerekmeden devam eder yaşamına. Ölçüler yalnızca kilo ile alakalı. Kiloyu doğduktan sonra da alır hatta az kiloda doğan bebekler daha sonra çok daha hızlı kilo alıyor gördüklerim hep böyle

Çileğim Rabbim kolaylık versin. Sen ve bebeğin sağlıklı olsun da gerisi önce Allah a sonra doktorlarımıza emanet. Demek ki miniğin tatlı annesine kavuşmak istiyor. Gönlünü ferah tut.

Kuzum merak etme geciktirmek için ellerinden geleni yaparlar, iyiki gitmişsin bak hastanede emin ellerde olman çok çok daha iyi. Erken gelmek isterse de prensesin yine haftamız çok iyi artık korkma güzelim. Anlıyorum seni bi an şoka girdin ama kontrol altındasın takip edecekler

Açılma yok ama sancı 90larda. İlaç falan verdiler sancı durdurmalık. az önce geldi doktorum Bebeğin oksijeni az ise yarın alırım dedi allahım ya dua edin bana

Çok sağol canım benim hepimize inşallah şu an haftam iyi ama bebişin ölçümleri 33+4 le uyumlu o beni korkutuyor sadece yoksa sanırım hazırım ben.
Olsun yavrum nolcak doğunca alır benim yeğenim ufacık bişey doğdu, sonradan bir kilo aldı aman allahım maşallahı var

Açılma yok ama sancı 90larda. İlaç falan verdiler sancı durdurmalık. az önce geldi doktorum Bebeğin oksijeni az ise yarın alırım dedi allahım ya dua edin bana
Ay çilek şoktayım inan, bizi de haberdar et inşallah biraz daha dayanır yavrun içerde

Kilosu gayet iyi haftaya kadar da kilo alır kesin. Ben kaşar ile 3 günde 300 gr aldırdım. Bence kaşara proteine tahine aban sağlıkla gelsin inşallah

Benim bir arkadaşım benzer sebeple 30. Haftada yattı ama 38’i gördü. İnşallah daha geç haftaları görürsün ama göremezsen de bebeğin sağlıkla gelir inşallah. Dualarımız seninle

Ay insan şok oluyor anlayabiliyorum. Ciğer geliştirici de yapıldıysa süper güzelim hemen etkiler o zaten. Kilosu da iyiydi minik alyamın sağlıkla kucağına al vakti ne zamansa dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…