- 10 Ocak 2024
- 867
- 899
- 23
Benim de boyleydi kalsiyum magnezyum zinc olan takviyemi artik ikiser tane ic dedi, tamamen gecirmedi ama artik en azindan saat basi uyaniyorumKızlar benim gece uykularım çok kötü olmaya başladı. Bir tarafımda sadece 3 dk uyuyabiliyorum. Sonra o tarafım çürümüş gibi oluyor öbür tarafa dönüyorum daha doğrusu dönemiyorum. Dönerken ağrım oluyor. Şu an hem sağ hem sol tarafımın kemikleri aşırı ağrıyor yürürken falan.. Bu kadar kötü değildim 32. Haftayla beraber geldi bu güncelleme
Aynen zaten beslenmeden ziyade bebeğin genetik yapısı ve plesenta ile alakalı bence de bu durum ya. Alan az beslenerek de alıyo. Biz yine de elimizden geleni yapalım tabi. En azından aklımızda kalmasın. Ama haftanız iyi maşallah ciğer gelişimi falan tamamlanmıştır. Doğduktan sonra hem anne sütü hem doktor tavsiyesi de olursa mama verirsiniz kısa sürede olması gereken kiloya ulaşırYa ne güzel dedin içimi ısıttın inşallah öyle olur. İnsan da mantıklı düşünemiyor ki bi anda duyunca. Bu hafta hep dediklerinizi yaptım çok iyi beslendim ama yok hiç etkilemedi. Plesanta çok yaşlanmış ne yesem de olmuyor artık benim elimde değil sanırım
Ben de öyle tahmin ve umut ediyorum güzelim. Zaten aksi bir durum olsa doktorum ciğer geliştirici yapardı muhtemelenAynen zaten beslenmeden ziyade bebeğin genetik yapısı ve plesenta ile alakalı bence de bu durum ya. Alan az beslenerek de alıyo. Biz yine de elimizden geleni yapalım tabi. En azından aklımızda kalmasın. Ama haftanız iyi maşallah ciğer gelişimi falan tamamlanmıştır. Doğduktan sonra hem anne sütü hem doktor tavsiyesi de olursa mama verirsiniz kısa sürede olması gereken kiloya ulaşır
Ben de 41de yeterli aciklik olmadigi icin mecbur sezeryanla doganlardanim 4250 gram, aralik 89ben 41 veya 42'de sezaryen doğmuşum27 sene önce tabi doğum başlamayınca artık almaları gerekmiş iri olduğum için de normal yaptırmamışlar. annem hep kilolu doğduğum için çok rahat bana baktığını ve sarılık olmadığımı söylüyo korkmadan taşıyomuş istediği yere ben de o yüzden 40'ı beklemeyi istiyorum ama doktorum sanki izin vermicek gibi duruyo risk almamak için
yaa canım benim dualarım hep seninle, artık 35i bitirmiş sayılırsın doğsa bile hiçbi şey olmaz allahın izniyle, senin minnak pek durmak istemiyordu zaten hep çok hareketliydi, fındığın dışarı çıkası var belli ki ama durdurulur bence sancılar, bizi de haberdar etKızlar tek tek yazamadım canlarım iyi ki varsınız duanız yeter. Süreçle alakalı yazarım yine
kız noluyo gruba bugünnn dün doğum konuştuk diye mi olduKızlar dün gece aşırı baş ağrısı ve tansiyon yüksekliği yaşadım. Bende bugün hastanedeydim. 2 doz ciğer geliştirici vuruldu. Yarında 2 doz daha vurulacak.Benimde bebeğin kilosu düşük gidiyor. Haftası geriye düşmeye başladı. Doktor 34 ü görelim önce dedi. Ama bilginiz olsun. 34 te ise ama haftası 32 ise mesela yinede 34 olması önemliymiş. Rabbim bebeklerimizi ve bizleri korusun.
Ay valla bir anda herkese bir şeyler olmaya başladı hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimizekız noluyo gruba bugünnn dün doğum konuştuk diye mi oldu
canım Allah hakkınızda en hayırlısını kolaylıkla versinAçılma yok ama sancı 90larda. İlaç falan verdiler sancı durdurmalık. az önce geldi doktorum Bebeğin oksijeni az ise yarın alırım dedi allahım ya dua edin bana
Kızlar kışlıkları çıkarma işini yaptınız mı? Doğumdan sonra yapamam ağır kaldıramam falan diye hallettim bugün birsürü hurç aldım bazanın altını güzelce düzenledim. Gurbette yalnız olunca her işini de tek başına yardımsız yapmak zorunda kalıyorsunbide 3 yaş oğlum var üstelik. Neyseki bitti ama anam ağladı cidden ne zormuş ya gerçi biraz küçük ev problemleri saklama alanı az olunca onu oraya bunu buraya heder oluyor insan kafayı çalıştırıyorsun matematik problemi çözer gibi beynim yandı ah
34+6 ve 35. Hafta itibariyle bebis haftasi iyi diye biliyorum ben de ve benim de kizim olacak ismi de ayni sekilde alya olacak erken ya da gec farketmezsizin saglikla ve kolaylikla kavusun insallah gerisi hallolur bi sekildeAh bende haberler daha kötü 34+6yım yatışım yapıldı doğum kanalına girmiş
Canım ciğer geliştirici iğneyi yaptırman çok iyi olmuş. Senin bebeğinin haftası tansiyondan dolayı mı geriye düşüyor? Tam olarak kaç haftalıksın şu an?Kızlar dün gece aşırı baş ağrısı ve tansiyon yüksekliği yaşadım. Bende bugün hastanedeydim. 2 doz ciğer geliştirici vuruldu. Yarında 2 doz daha vurulacak.Benimde bebeğin kilosu düşük gidiyor. Haftası geriye düşmeye başladı. Doktor 34 ü görelim önce dedi. Ama bilginiz olsun. 34 te ise ama haftası 32 ise mesela yinede 34 olması önemliymiş. Rabbim bebeklerimizi ve bizleri korusun.
@cilekcanavari haftaya doğuruyorum galibasevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum 37 yi görmemiz çok zor dedi doktor pazartesi 36+0 olcam yine gidicem pazartesi de olabilir sonra ki pazartesiyi de görebilir her an olabilir artık hazırlıklı ol dedi. Strese girmeye başlamış suyu çok az kalmış kilo almış 2200 olmuş geçen haftalara göre 2 katı almış ama kurtarmıyor.
Kızlarım dualarım ikinizle inşallah sağlıcakla alacaksınız kucağınıza haftalarınız çok iyiAh bende haberler daha kötü 34+6yım yatışım yapıldı doğum kanalına girmiş
Canım ciğer geliştirici iğneyi yaptırman çok iyi olmuş. Senin bebeğinin haftası tansiyondan dolayı mı geriye düşüyor? Tam olarak kaç haftalıksın şu an?
Canım fatura falan kestirdiysen ya da ödeme yaptığına dair bir kanıt tüketici hakem heyetine başvur, paranı alırsın tekrar.Selam kızlar moraller sıfır kapı süsü ve hediyelik yaptırdığım sayfa cevap vermiyor teslimat zamanı bayağı geçti hiç dolandırıcı sayfaya da benzemiyordu şimdi başka şeyler bakıyorum ama şikayetçi de olmak istiyorum içim içimi yiyor çok sinirliyim
Canım inşallah ya hangi ülkede yaşıyorsunbende 3 ay önce geldim. yaşadığım ülkede çooook önemli bir şey olmadığı sürece asla sezaryen yapmıyorlar. inşallah 40ı görebilir
İyi normal haftasına göreÖyle yaptım 32.haftada gitmiştim en son 1 hafta önce yani oraya yazdıkları ölçüme göre 1800 ile 2000 arasında diyor yapay zeka
canım hakkınızda en hayırlısı olsun ikiniz içinde@cilekcanavari haftaya doğuruyorum galibasevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum 37 yi görmemiz çok zor dedi doktor pazartesi 36+0 olcam yine gidicem pazartesi de olabilir sonra ki pazartesiyi de görebilir her an olabilir artık hazırlıklı ol dedi. Strese girmeye başlamış suyu çok az kalmış kilo almış 2200 olmuş geçen haftalara göre 2 katı almış ama kurtarmıyor.
Bizde bu şekilde yapmayı düşünüyoruz ama henüz detaylı konuşmadık. 36.haftada herşey netleşecek inşallahşu an genelde doktorların tercihleri tam doğum anına kadar suda kalmak sonrasında karada doğum yapmak galiba genelde öyle duydum çevremdeki gebelerden
ben de doktoruma ilk başladığımda suda istiyorum demiştim, uygun olursa şartların yaparız tabii dedi ama ne nasıl olacak hiç konuşmadık. siz konuştunuz mu detayları, doğum direkt suya mı olacak mesela?
Canım bir arkadaşım 39+5 için sezaryen günü aldı. 40. hafta içinde oluyor yanikızlar, bir şey soracağım. planlı sezaryeni 40. hafta isteyebiliyor muyuz? yoksa illa 40. haftadan önce mi olması lazım. bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?