En önemli eksik bebeğin ona da Allahın izni ile kavuşacaksın dualarım sizinle gerçektenSağol canım dualarınızı eksik etmeyin. Ben iyiyim şu an yavaş yavaş kendimi ikna etmeye başladım eksik var mıydı diye bir telaşa girdim. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
Evet sabah muayenede nstde sancım çıktı doktor yatış verdi takip edilmeli diyeAy ciddi misin hayırdır sancın mı geldi
İnşallah durur. Herşey güzel gidecek inanıyorum@rose-bahar
Kızlar nst yapılıyor sürekli sancı çıkıyor.gereken hersey yapıldı gerisi allaha kalmış inşallah durur Yerinde kuduruk kızımbari 36yı görseydik cok küçük daha ya. Sabaha kadar aralıklı nst çekimleri olacak sabah doktorum değerlendirecek
Demek ki neymiş, kıvrandıran ağrı varsa öyle evde yatıp geçmesini beklemicekmişiz. Günlerdir ağrı çekiyordum söylüyordum da size meğer doğum sancısıymış
Elbet öyle kuzum.. inşallah az daha durur. Erkekler ne kadar salak ya eşim ağzı kulağında geziyor oleyy bebek doğcak diye. Ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Erkeklerin salak dünyasında yaşamak vardıKuzucum belki de işe yarar sancı durdurucu ilaçlar o da belli olmazyarın tam 35 oluyorsun gelse bile sorunsuz olacak
Yani üzüldüm açıkçası kuzum bu kadar erken bi haftada bunun olmasını beklemiyordum. Doktora gelirken mide kısmım bomboştu allahım dedim korktuğuma uğratma beni. Ama inmiş aşağı işte sıpaİnşallah durur. Herşey güzel gidecek inanıyorumpeki Sen nasılsın? Nasıl hissediyorsun?
canım seni çok iyi anlıyorum yaa gerçekten insan anlayamıyo ama aşırı rahatsız eden bi ağrı olunca sancı oluyo demekki@rose-bahar
Kızlar nst yapılıyor sürekli sancı çıkıyor.gereken hersey yapıldı gerisi allaha kalmış inşallah durur Yerinde kuduruk kızımbari 36yı görseydik cok küçük daha ya. Sabaha kadar aralıklı nst çekimleri olacak sabah doktorum değerlendirecek
Demek ki neymiş, kıvrandıran ağrı varsa öyle evde yatıp geçmesini beklemicekmişiz. Günlerdir ağrı çekiyordum söylüyordum da size meğer doğum sancısıymış
İlaç kaç defa verdiler canım belki bir kaç saate hafifler sancıların ama hafiflemese bile hafta yine iyi baya baya gelişmiştir bebişin gönlünü ferah tut erken doğsalar bile dışarıda güzelce büyüyorlar@rose-bahar
Dün geceki çok barizdi kuzum yani uyutmadı karnımın içi mengeneyle sıkılır gibi toplanıp regl sancısı giriyordu kasıklarıma. 2 saat ya uyudum ya uyumadım. Nidicard verdiler ciğer geliştirici yaptılar bide serum falan sürekli bişiler veriyolarcanım seni çok iyi anlıyorum yaa gerçekten insan anlayamıyo ama aşırı rahatsız eden bi ağrı olunca sancı oluyo demekkinidicard verdiler mi
Nidicard şimdiye kadar 1 kez verdiler canım daha verirler mi?İlaç kaç defa verdiler canım belki bir kaç saate hafifler sancıların ama hafiflemese bile hafta yine iyi baya baya gelişmiştir bebişin gönlünü ferah tut erken doğsalar bile dışarıda güzelce büyüyorlar
Kendini biraz toparla canım, bebeğini düşün üzülme. İyi ki hastaneye gitmişsin. Alya kuş şimdi doktorların gözetiminde, içini ferahlatYani üzüldüm açıkçası kuzum bu kadar erken bi haftada bunun olmasını beklemiyordum. Doktora gelirken mide kısmım bomboştu allahım dedim korktuğuma uğratma beni. Ama inmiş aşağı işte sıpa
Benim önde bi de plesentaDüzeltilmiş haliyle 31+2’deyim şu an. Benim karnım da bana çok küçük geliyor. Fakat dün doktor biz kapıdan girdiğiniz an ilk gözlemi göbeğinize bakarak yapıyoruz ve senin göbeğin haftasıyla uyumlu bir göbek dedi. Bazılarımızın iç karnı daha küçük veya daha büyük olabiliyor. Mesela benim raporlarımda plasentanın rahmin arka duvarına yerleştiği yazıyor. Bu da göbeği daha küçük gösterebiliyormuş araştırmalarıma göre
İç karnın geniştir her vücut farklı kimisinin karnı büyük kimisi küçük takılma onaBana nedense bebek çok küçük gibi geliyo çünkü karnım çok küçük yatınca falan kilo gibi sadece
bi anda 3 kere içirmediler mi 10 dk araylaNidicard şimdiye kadar 1 kez verdiler canım daha verirler mi?
Bana ilkinden 3 saat sonra bir tane daha verdiler sana da verebilirlerNidicard şimdiye kadar 1 kez verdiler canım daha verirler mi?
Benim de 9unda randevum var bende yazarım insallahİç karnın geniştir her vücut farklı kimisinin karnı büyük kimisi küçük takılma ona
Gidince sor doktora kilosunu bakalım ne diyecek
Pazartesi bende yazarım benimkini
Kaç gündür diyorum ya ağrım var diyebugün dayanamadığım noktaya geldi doktor bi gel bakalım dedi. Hastaneye geldk nst yapıldı düzenli doğum sancıları cıktı. Sonrasında usg ile kanala girdiğini gördü. Hemen ciğer geliştirici yapıldı serumlae iğneler neye uğradığımı sasırdım suan
Canım 10 gün önce yaşadıklarımın birebir aynısını yaşıyorsun şuan, kendimi okuyor gibi oldum, ilk 1 saat içinde 3 nidicard verdiler bana, sürekli nst, bol serum, 2 ciğer geliştirici oldum. Ertesi gün sancılar azalmaya başladı, sonraki gün durdu, taburcu oldum ilk bir hafta 4 saatte bir nidicard kullandım, şuan 6 saatte bire çektiler, umarım senin bebişinde bekler, ama beklemezse de üzülme, hemşireler bana bazen 34 haftalık küveze girmiyor da 40 haftalıklar girebiliyor, hiç belli olmuyor demişti, sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebiş, sen stres olmamaya çalışNidicard şimdiye kadar 1 kez verdiler canım daha verirler mi?
Amin canım benim darısı sizlerin başına size çok gibi geliyordur belki ama şurada çoğumuzun 2-3 haftası varAh çok az kalmışşöyle tarihler alınmaya başladığı zaman sizin adınıza ben de çok heyecanlanıyorum sağlıkla gelsin miniğin canım
Amaan noldu sana şimdi gördüm. Demek o ağrılar doğum sancısıymış doktor dinlen geçer dedi hep sana. Merak etme ama o ilaç sancıyı düşürüyor gerçekten ben geçeceğine inanıyorum sen sakin kalmaya çalış. Oldu ki doğum oldu haftan çok güzel bebeğinin kilosu güzel 3 kişi dönersiniz evinizeNidicard şimdiye kadar 1 kez verdiler canım daha verirler mi?
Canım benim inşallah bekleyebildiği kadar beklersiniz. Yinede gelmek isterse haftan güzel 35 i doldurmuş oluyorsun. Allah yardımcın olsunC cilekcanavari haftaya doğuruyorum galibasevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum 37 yi görmemiz çok zor dedi doktor pazartesi 36+0 olcam yine gidicem pazartesi de olabilir sonra ki pazartesiyi de görebilir her an olabilir artık hazırlıklı ol dedi. Strese girmeye başlamış suyu çok az kalmış kilo almış 2200 olmuş geçen haftalara göre 2 katı almış ama kurtarmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?