Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
İğneyi içerde bırakıyorlardır ama kateter olduğuna göre damar yolu gibi bir şey olsa gerek. Bilen biri sakinleştirsin lütfen
Benim tecrübem yok ama yaptıran arkadaşım anlatmıştı belden kateter gibi bi şey geliyor boynunuza doğru oraya bantlayıp sabitliyorlar memnun kalmışlardı iki arkadaştan dinlediğim kadarıyla kirmizipatiklikiz

İğneyi içerde bırakıyorlardır ama kateter olduğuna göre damar yolu gibi bir şey olsa gerek. Bilen biri sakinleştirsin lütfen
İğne değil de damar yolundaki gibi plastik parça içeride kalıyor diye biliyorum

Canım Rabbim kolaylık versin su gibi geçsin kucağına sağlıkla al inşallah
Kızlar ben de kontrolden geldim perşembe sabah 8 de doğuma giriyorum
Ayy Perşembe mii çok heyecanlıı Allahım sana da kolaylık versin sağlıkla kavuş miniğine inşallah canım benim

Ben sezaryen olucam ilkinde biraz zor yapılmıştı çok detay vermek istemiyorum kimseyi etkilememek için şimdi içerde katater falan kalıyo diyince korktum yine genelde korkutuyor

Şükür , artık gelebilir o zaman ya sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah mis kokusunu almaya az kaldı o zaman bende 36. Haftamdayım bakalım ben ne zaman kavuşacağım sabırsızlıkla bekliyorum
Riskli haftalarımız geçti çok şükür sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar epidural oldum ben sezeryanda, hiç korkulacak birşey değil, önce minik bir iğneyle uyuşturuyorlar sonra asıl iğneyi hissetmiyorsunuz zaten, sadece hiç kıpırdama diyor o kısım önemli, milim oynamamanız gerekiyormuş, sırtınıza bantlıyorlar içeride minik bir plastik kalıyor sanırım hissetmedim bile, ertesi gün çıkarana kadar haberim yoktu sonrasında da hiç ağrım olmadı belimde, ufak bi baş ağrısı oluyor bir iki gün, onda da ağrı kesici verdikleri için sıkıntı olmuyor. Tanıdığım herkes de epidural oldu.. Korkulacak bir durum yok sakinnn

Yaaa bu hafta dimi. Off çok heyecanlı tam kaç hafta olacaksın canım

Yaaa harika canım 3 gün sonra kavuştay

Canım Rabbim kolaylık versin su gibi geçsin kucağına sağlıkla al inşallah

Ayy Perşembe mii çok heyecanlıı Allahım sana da kolaylık versin sağlıkla kavuş miniğine inşallah canım benim
36 bitmiş oluyor bugün 2600 kg civarında 49 cm çıktı Dr iyi dayandin dedi 28-32-36 hedef derken çok şükür duygularım karman çorman ota boka ağlamaya başladım korkuyorum heyecanlıyım ne ararsanız var 7 yıldır bekliyoruz ilk çocuk ne bileyim hayal bile edemiyordum böyle şeyler işte bir de combine spinal epidural anestezi şeklinde yapılacak çok sorgulamadim daha rahat edersin dedi

Ben sezeryan oldum spinal yapıldı. Omurilikten iğne yapılıyor. Sonra hiç birşey hissetmiyorsun zaten bide ben telaş yaptığım için sakinleştirici de verdiler hayal meyal rüya gibi hatırlıyorum kızımı yanıma getirdiler o anı hiç unutmuyorum zaten sonrasında da çok rahat geçmişti kötü bi tecrübe yaşamadım kızlar. Epidural nasıl oluyor bilgim yok ama sanki vajinal doğumda takılıyor o diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…