- 10 Ocak 2024
- 965
- 1.029
- 33
Bende şimdi hastaneden geldim, yine sancılarım çıktı ama çok yüksek değilmiş istersen yatış verebilirim dedi doktor evde yatmayı tercih ettim
aynı şeyleri ben de düşünüyorum 36. hafta kontrolümde doktorartık istediğin her şeyi yapabilirsin dedi ama hala hiçbir şey yapmıyorum
AmiinnKızlar noluyor bir girdim 2 doğum haberi 2 sancı.. allahım hepimiz sağlıklı doğumlar yaşalım inş
Amiinnbenim geçen hafta sancım vardı o nedenle yatışım yapılmıştı ara ara devam ediyor
Benim tecrübem yok ama yaptıran arkadaşım anlatmıştı belden kateter gibi bi şey geliyor boynunuza doğru oraya bantlayıp sabitliyorlar memnun kalmışlardı iki arkadaştan dinlediğim kadarıylaİğneyi içerde bırakıyorlardır ama kateter olduğuna göre damar yolu gibi bir şey olsa gerek. Bilen biri sakinleştirsin lütfen
İğne değil de damar yolundaki gibi plastik parça içeride kalıyor diye biliyorumİğneyi içerde bırakıyorlardır ama kateter olduğuna göre damar yolu gibi bir şey olsa gerek. Bilen biri sakinleştirsin lütfen
Evet çok şükür şiddeti artmıyor artarsa direkt gel dediler zatenAllhtan artmıyor canım. Biraz daha kontrol altında olsan sonra rahat olur inş.
Ben de öyle yazmaya çalıştım ama autocorrect değiştirmişİğne değil de damar yolundaki gibi plastik parça içeride kalıyor diye biliyorum
Canım Rabbim kolaylık versin su gibi geçsin kucağına sağlıkla al inşallahKızlar 35 haftalık oldum. Muayeneye geldim. Sancı iki gündür hissediyordum. Nst de düzenli ve yüksek sancım çıktı. Plasenta yaşlanmaya başlamış. Öğleden sonra doğuma giriyorum. Bana dua edin lütfen. İsmim Meryem.
Ayy Perşembe mii çok heyecanlııKızlar ben de kontrolden geldim perşembe sabah 8 de doğuma giriyorum
pilatesi hiç denemedim 6 haftadır ağrı olmaz sanıyorum benimki hareketsizliğe alışma oldu galiba yaaYaa neden yapamıyorsun ağrı mı oluyor yoksa üşengeçlikten mi
Ben sezaryen olucam ilkinde biraz zor yapılmıştı çok detay vermek istemiyorum kimseyi etkilememek için şimdi içerde katater falan kalıyo diyince korktum yine genelde korkutuyorBenim tecrübem yok ama yaptıran arkadaşım anlatmıştı belden kateter gibi bi şey geliyor boynunuza doğru oraya bantlayıp sabitliyorlar memnun kalmışlardı iki arkadaştan dinlediğim kadarıylakirmizipatiklikiz
Ben sezaryen olucam ilkinde biraz zor yapılmıştı çok detay vermek istemiyorum kimseyi etkilememek için şimdi içerde katater falan kalıyo diyince korktum yine genelde korkutuyor
Yok yok korkma canım işin uzmanları günde kaç kere yapıyorlardır kim bilirBen sezaryen olucam ilkinde biraz zor yapılmıştı çok detay vermek istemiyorum kimseyi etkilememek için şimdi içerde katater falan kalıyo diyince korktum yine genelde korkutuyor
Canım sağlıkla al kucağına çok güzel geçsin su gibi inşallahKızlar ben de kontrolden geldim perşembe sabah 8 de doğuma giriyorum
Riskli haftalarımız geçti çok şükür sağlıkla gelsinler inşallahŞükür , artık gelebilir o zaman yasağlıkla sıhhatle gelsin inşallah mis kokusunu almaya az kaldı o zaman bende 36. Haftamdayım bakalım ben ne zaman kavuşacağım sabırsızlıkla bekliyorum
İğneyi içerde bırakıyorlardır ama kateter olduğuna göre damar yolu gibi bir şey olsa gerek. Bilen biri sakinleştirsin lütfen
Kızlar epidural oldum ben sezeryanda, hiç korkulacak birşey değil, önce minik bir iğneyle uyuşturuyorlar sonra asıl iğneyi hissetmiyorsunuz zaten, sadece hiç kıpırdama diyor o kısım önemli, milim oynamamanız gerekiyormuş, sırtınıza bantlıyorlar içeride minik bir plastik kalıyor sanırım hissetmedim bile, ertesi gün çıkarana kadar haberim yoktuBenim tecrübem yok ama yaptıran arkadaşım anlatmıştı belden kateter gibi bi şey geliyor boynunuza doğru oraya bantlayıp sabitliyorlar memnun kalmışlardı iki arkadaştan dinlediğim kadarıylakirmizipatiklikiz
Evet bilmemek en iyisi araştırmamak lazım o yüzden bebeği göreceğim ana odaklanıyorum sakinimKızlar korkutmayın kendinizi araştırmayın bence yaaaa.okumamaya çalışıyorum da elde değil..
Riskli haftalarımız geçti çok şükür sağlıkla gelsinler inşallah
Kızlar epidural oldum ben sezeryanda, hiç korkulacak birşey değil, önce minik bir iğneyle uyuşturuyorlar sonra asıl iğneyi hissetmiyorsunuz zaten, sadece hiç kıpırdama diyor o kısım önemli, milim oynamamanız gerekiyormuş, sırtınıza bantlıyorlar içeride minik bir plastik kalıyor sanırım hissetmedim bile, ertesi gün çıkarana kadar haberim yoktusonrasında da hiç ağrım olmadı belimde, ufak bi baş ağrısı oluyor bir iki gün, onda da ağrı kesici verdikleri için sıkıntı olmuyor. Tanıdığım herkes de epidural oldu.. Korkulacak bir durum yok sakinnn
Yaaa bu hafta dimi. Off çok heyecanlıtam kaç hafta olacaksın canım
Yaaa harika canım3 gün sonra kavuştay
36 bitmiş oluyor bugün 2600 kg civarında 49 cm çıktı Dr iyi dayandin dedi 28-32-36 hedef derken çok şükür duygularım karman çorman ota boka ağlamaya başladımCanım Rabbim kolaylık versin su gibi geçsin kucağına sağlıkla al inşallah
Ayy Perşembe mii çok heyecanlııAllahım sana da kolaylık versin sağlıkla kavuş miniğine inşallah canım benim
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımCanım sağlıkla al kucağına çok güzel geçsin su gibi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?