Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Geçenlerde de alttan çatı muayenesi olmadım hiç yazdım ekim annelerdinde, aynı gün yatışım yapıldı dört kez açıklık muayenesi oldum iki günde, dedim kendi kendime nazar değdirdim, bu sefer de yazmaya korktum ama sizi de rahatlatmak istedim bir yandan, Allahım bu epidural de ilki gibi kolaycacık olsun Amin

Yok sezeryanda da yapılıyor canım sadece aynı yerden ilaç verilmeye devam ediliyor epiduralde, spinal de tek seferlik veriliyor sanırım

Ah canım benim çok normal kucağına aldığında herşeyi unutacaksın buna emin ol çok başka bi duygu

Süper canım . 36 bitiyor çok çok iyi. Tabiki çok duygusal. İnsan inanamıyor ki.. 7 yıl sonunda artık mucizen kollarında olcak. Ben bile duygulanıyorum kız seni düşünemiyorum.

Yok sezeryanda da yapılıyor canım sadece aynı yerden ilaç verilmeye devam ediliyor epiduralde, spinal de tek seferlik veriliyor sanırım
Hmm bilmiyordum canım aynen spinal iğne yapılıp çekiliyor orda kalmıyor. Sonrasında o uyuşukluk geçmesi uzun sürüyor Galiba spinalde.

Sakinleştiriciyi hemen mi veriyorlar yoksa bebek çıktıktan sonra mı? Ben de sezaryen olacağım ama korkuyorum

Sakinleştiriciyi hemen mi veriyorlar yoksa bebek çıktıktan sonra mı? Ben de sezaryen olacağım ama korkuyorum
Bana hemen verdiler en başında çünkü eşim yanıma gelecekti almadılar bende stres olmuştum çok baya çeneme vurmuştu anestezi doktorum seruma hemen yaptırdı. Sonrası hayal meyal hatırlıyorum.
Eğer benim gibi kontrol edemeyecek duruma gelirsen doktorunla konuş istersen. Ben çok söylendim susturdular diye düşünüyorum

Yirtiga gore doktorun gerekli gordugunde kesi atmasi daha iyi canim, ilk dogumunda bana atilmisti kizimin kalp atislari yavaslamisti kanalda cok kaldi sanirim 4 dikisim vardi sadece, zor olan icten yirtilma olmasi, o da kisinin rahmiyle alakali sanirim

Süper canım . 36 bitiyor çok çok iyi. Tabiki çok duygusal. İnsan inanamıyor ki.. 7 yıl sonunda artık mucizen kollarında olcak. Ben bile duygulanıyorum kız seni düşünemiyorum.
Darısı sağlıkla hepimizin başına sen nasılsın tansiyonun bebişin

Bana drum bebek çıktıktan sonra vermişti bence uyuştuktan sonrası hiç korkutucu değil hiç bişi hissetmiyorsun zaten bebeği çok hızlı çıkarıyorlar onu görünce her şeyi unutuyorsun ben panik bir insanım korkulacak bir şey yok bana güvenebilirsin bir de yanınızda eşiniz olursa çok daha rahat geçiyor beni tek geren epidural iğne fobim var

Canım sağlıkla gelsin şimdiden Allah analı babalı, bol sağlıklı, huzurlu büyütsün

canım benimki 34+0 2900 çıktı suyu normal ama şekerle ilgili değil ben 1.70 eşim 1.80 genetik olarak zaten minyon olamazdı dedi doktorum muz ve tahin falan çok az tüketiyorum

Oyyy o hedefleri çok iyi anlarım kendim de öyle öyle ilerledim şükür sağlıkla tamamlanıyor süreç

Doğumunuzu nerede yapacaksınız? doğum şekliniz belli mi merak ettim , nabız yüksekliği doğumda sıkıntı çıkartır mı ki aklıma takıldı

Of stres bende de çeneye vurduruyor aşırı saçmalıyorum tüp bebekte opu için anestezi aldığımda uyuşmadan önce baya boş konuşmuştum hatırladıkça utanıyorum

Benim en son 2 hafta önde gidiyordu suyum da iyi çıkmıştı,şu ara aşırı tahin pekmez yedim.Şeker yükleme de yaptırmadım,bazen tatlıyla aram çok iyi oluyor sen böyle yazınca ben de artık tahin pekmezi keseyim o zaman.Bebek gittikçe şişmesin 2 haftada daha da çok kilo almasın

Amin canım inş idare ediyorum baş ağrılı geçiyor biraz ama gün geçirmeye çalışıyorum. Biraz daha büyüsün oğluşum diye
İnşallah biraz daha bekleyecek annesi Allah yardım etsin gerçekten tansiyon zor ama geçecek annesi sabır diye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…