Yok sezeryanda da yapılıyor canım sadece aynı yerden ilaç verilmeye devam ediliyor epiduralde, spinal de tek seferlik veriliyor sanırımBen sezeryan oldum spinal yapıldı. Omurilikten iğne yapılıyor. Sonra hiç birşey hissetmiyorsun zaten bide ben telaş yaptığım için sakinleştirici de verdiler hayal meyal rüya gibi hatırlıyorum kızımı yanıma getirdiler o anı hiç unutmuyorum zatensonrasında da çok rahat geçmişti kötü bi tecrübe yaşamadım kızlar. Epidural nasıl oluyor bilgim yok ama sanki vajinal doğumda takılıyor o diye biliyorum ben.
Ah canım benim çok normal kucağına aldığında herşeyi unutacaksın buna emin ol çok başka bi duygu36 bitmiş oluyor bugün 2600 kg civarında 49 cm çıktı Dr iyi dayandin dedi 28-32-36 hedef derken çok şükür duygularım karman çorman ota boka ağlamaya başladımkorkuyorum heyecanlıyım ne ararsanız var 7 yıldır bekliyoruz ilk çocuk ne bileyim hayal bile edemiyordum böyle şeyler işte bir de combine spinal epidural anestezi şeklinde yapılacak çok sorgulamadim daha rahat edersin dedi
36 bitmiş oluyor bugün 2600 kg civarında 49 cm çıktı Dr iyi dayandin dedi 28-32-36 hedef derken çok şükür duygularım karman çorman ota boka ağlamaya başladımkorkuyorum heyecanlıyım ne ararsanız var 7 yıldır bekliyoruz ilk çocuk ne bileyim hayal bile edemiyordum böyle şeyler işte bir de combine spinal epidural anestezi şeklinde yapılacak çok sorgulamadim daha rahat edersin dedi
Hmm bilmiyordum canım aynen spinal iğne yapılıp çekiliyor orda kalmıyor. Sonrasında o uyuşukluk geçmesi uzun sürüyor Galiba spinalde.Yok sezeryanda da yapılıyor canım sadece aynı yerden ilaç verilmeye devam ediliyor epiduralde, spinal de tek seferlik veriliyor sanırım
Sakinleştiriciyi hemen mi veriyorlar yoksa bebek çıktıktan sonra mı? Ben de sezaryen olacağım ama korkuyorumBen sezeryan oldum spinal yapıldı. Omurilikten iğne yapılıyor. Sonra hiç birşey hissetmiyorsun zaten bide ben telaş yaptığım için sakinleştirici de verdiler hayal meyal rüya gibi hatırlıyorum kızımı yanıma getirdiler o anı hiç unutmuyorum zatensonrasında da çok rahat geçmişti kötü bi tecrübe yaşamadım kızlar. Epidural nasıl oluyor bilgim yok ama sanki vajinal doğumda takılıyor o diye biliyorum ben.
Bana hemen verdiler en başında çünkü eşim yanıma gelecekti almadılar bende stres olmuştum çok baya çeneme vurmuştuSakinleştiriciyi hemen mi veriyorlar yoksa bebek çıktıktan sonra mı? Ben de sezaryen olacağım ama korkuyorum
Yirtiga gore doktorun gerekli gordugunde kesi atmasi daha iyi canim, ilk dogumunda bana atilmisti kizimin kalp atislari yavaslamisti kanalda cok kaldi sanirim 4 dikisim vardi sadece, zor olan icten yirtilma olmasi, o da kisinin rahmiyle alakali sanirimBir de eskilerde normal doğum hakkında konuştuğumda hepsinin yırtığı varmış tabi canım yırtılıyor falan diyorlar kesin yırtık olacak mı acaba kontrollü olsun diye bazı doktorlar kendi kesi atıyormuş
Darısı sağlıkla hepimizin başınaSüper canım . 36 bitiyorçok çok iyi. Tabiki çok duygusal. İnsan inanamıyor ki.. 7 yıl sonunda artık mucizen kollarında olcak. Ben bile duygulanıyorum kız seni düşünemiyorum.
Bana drum bebek çıktıktan sonra vermişti bence uyuştuktan sonrası hiç korkutucu değil hiç bişi hissetmiyorsunSakinleştiriciyi hemen mi veriyorlar yoksa bebek çıktıktan sonra mı? Ben de sezaryen olacağım ama korkuyorum
Darısı sağlıkla hepimizin başınasen nasılsın tansiyonun bebişin
Canım sağlıkla gelsinKızlar 35 haftalık oldum. Muayeneye geldim. Sancı iki gündür hissediyordum. Nst de düzenli ve yüksek sancım çıktı. Plasenta yaşlanmaya başlamış. Öğleden sonra doğuma giriyorum. Bana dua edin lütfen. İsmim Meryem.
canım benimki 34+0 2900 çıktı suyu normal ama şekerle ilgili değil ben 1.70 eşim 1.80 genetik olarak zaten minyon olamazdı dedi doktorum muz ve tahin falan çok az tüketiyorumKızlar bugün kontrolüm vardı
Burda muz tahin önerdiğim arkadaşlar az dikkatli olsun.
Tam haftasındadayken iki hafta öne geçti birden. 35. Hafta 3 kilo çıktı.
Doktor şekerden şüpheleniyorum muhtemelen sende var dedi(eşim iri dediğim halde)
Şeker takibi yapılacak şimdi de bir de diyete başlamam gerekiyormuş.
Yani çok da abartmamak lazımmış bebek kilo alacak diye
Oyyy36 bitmiş oluyor bugün 2600 kg civarında 49 cm çıktı Dr iyi dayandin dedi 28-32-36 hedef derken çok şükür duygularım karman çorman ota boka ağlamaya başladımkorkuyorum heyecanlıyım ne ararsanız var 7 yıldır bekliyoruz ilk çocuk ne bileyim hayal bile edemiyordum böyle şeyler işte bir de combine spinal epidural anestezi şeklinde yapılacak çok sorgulamadim daha rahat edersin dedi
Doğumunuzu nerede yapacaksınız? doğum şekliniz belli mi merak ettim , nabız yüksekliği doğumda sıkıntı çıkartır mı ki aklıma takıldıTeşekkür ederim hayır yoktu hamilelikte nabzım yükselmeye başladı ve hep yüksek olarak ilerledi hamileliğim de yemeğimi felan zor yiyorum dr doğumdan sonra geçicek dedi sizde korkmayın nabzınız gebeliğe göre normal 36+5 im şimdide tansiyonumda yükseliyor dr bir hafta takip et doğumu öne çekeriz dedi.Dogumdan sonra geçer rahatlarız inşallah
Of stres bende de çeneye vurduruyor aşırı saçmalıyorum tüp bebekte opu için anestezi aldığımda uyuşmadan önce baya boş konuşmuştum hatırladıkça utanıyorumBana hemen verdiler en başında çünkü eşim yanıma gelecekti almadılar bende stres olmuştum çok baya çeneme vurmuştuanestezi doktorum seruma hemen yaptırdı. Sonrası hayal meyal hatırlıyorum.
Eğer benim gibi kontrol edemeyecek duruma gelirsen doktorunla konuş istersen. Ben çok söylendim susturdular diye düşünüyorum
Benim en son 2 hafta önde gidiyordu suyum da iyi çıkmıştı,şu ara aşırı tahin pekmez yedim.Şeker yükleme de yaptırmadım,bazen tatlıyla aram çok iyi oluyor sen böyle yazınca ben de artık tahin pekmezi keseyim o zaman.Bebek gittikçe şişmesinKızlar bugün kontrolüm vardı
Burda muz tahin önerdiğim arkadaşlar az dikkatli olsun.
Tam haftasındadayken iki hafta öne geçti birden. 35. Hafta 3 kilo çıktı.
Doktor şekerden şüpheleniyorum muhtemelen sende var dedi(eşim iri dediğim halde)
Şeker takibi yapılacak şimdi de bir de diyete başlamam gerekiyormuş.
Yani çok da abartmamak lazımmış bebek kilo alacak diye
İnşallah biraz daha bekleyecek annesi Allah yardım etsin gerçekten tansiyon zor ama geçecek annesi sabır diye diyeAmin canım inşidare ediyorum baş ağrılı geçiyor biraz ama gün geçirmeye çalışıyorum. Biraz daha büyüsün oğluşum diye
Allah hepimize zamanında sağlıklı doğum versin tek tek başladık dökülmeyeOyyyo hedefleri çok iyi anlarım kendim de öyle öyle ilerledim şükür sağlıkla tamamlanıyor süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?