Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Ben de 30. haftaya kadar pilates yapıyordum ama erken doğum sancılarım başlayınca bıraktım 6 haftadır baya hareketsiz geçiyor yürüyüş rutini de oluşturamadım umarım normal doğum için hazırımdır

Bebesiz gün geçmiyor gurupta maşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah

Ayyy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizi de haberdar et

En son cuma kontrolüm vardı doktor yavaş yavaş yapabilirsin baktın ağrın oluyor yapma dedi ama ben korkuyorum yürüyüş denedim 10 dk sonra aşırı ağrım oldu progestan kullaniyodum onu da bitirdim inşallah doğurmam
Sen ilaç kullanıyor muydun canm

Evet normal için, ben sezaryende Epidural mantığını pek anlamadım sanırım.
Aynen çok karşıt görüş var epiduralde benim de kafam karışıyor bu yüzden.
Epiduralda kateter içerde kaldığı için oradan ilaç vermeye devam ediyorlar ameliyat sonrası. Spinalde ilacı damardan veriyorlar diye anlıyorum. Yani ameliyat ağrısını kontrol etmek açısından mantıklı oluyor.
Biri burada galiba yurt dışında epiduralin çok yaygın olduğunu söylemişti memnun kalan da var kalmayan da ama doğumun sancısı daha zor sanki
Bir tane kitap var ya Fransız çocuk yetişme ekolünü anlatıyor. Onda yazıyordu Fransa’da herkesin epidural ile doğum yaptığı. Tek bilgim bu

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Dualarımız seninle

İpne içerde mi kalıyor e ne zaman çıkarıyolar o zaman iğneyi çok korkuyorum epiduralden

Canım sağlıkla gelsin bebişimiz, kolaylıkla gir çık inşallah

Senin ve bebeğin için en hayırlısı en iyiysi olsun inşallah

Bende aynı şekilde pilates yapıyordum ama doktorum 32. Haftada sancı çıkmaya başlayınca bıraktırdı hareketsizlikle normal doğum nasıl olur endişeleniyorum biraz epizyo ve epidural çok korkutuyor benide

Allah yardımcın olsun canım işini kolaylaştırsin sağlıkla gelsin bebişin

canım ben doğum sancıları varken nidicard kullandım ama şu an bir ilaç kullanmıyorum zaten bu saatten sonra doğarsa doğsun dedi yürüyüş pilates ne istersen yapabilirsin dedi ama ben de senin gibi bir türlü baslayamiyorum

Allah yardımcın olsun çok kolay bir doğum olur sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah

Bende aynı şekilde pilates yapıyordum ama doktorum 32. Haftada sancı çıkmaya başlayınca bıraktırdı hareketsizlikle normal doğum nasıl olur endişeleniyorum biraz epizyo ve epidural çok korkutuyor benide
aynı şeyleri ben de düşünüyorum 36. hafta kontrolümde doktorartık istediğin her şeyi yapabilirsin dedi ama hala hiçbir şey yapmıyorum

Her doğum haberi öyle duygulandırıyor ki beni. Rabbim kolaylaştırsın canım benim. Sağlıkla bebeğine kavuş inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…