Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
İlacı bırakınca sancı ağrı falan oldu mu peki bende ufak ufak ağrılar var korkuyorum ama hicbisey yapmadan doğuma girmekte ayrı korkutuyor gözümü

Doğumunuzu nerede yapacaksınız? doğum şekliniz belli mi merak ettim , nabız yüksekliği doğumda sıkıntı çıkartır mı ki aklıma takıldı
Hem özel hem devlet takipliyim doğumu mu devlette düşünüyorum vajinal doğum düşünüyorum bi sıkıntı çıkmazsa inşallah nabız yüksekliği nin bir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum dr söylerdi böyle bi risk olsaydı kalp gebelikte çok çalışıyor oyuzden nabız yükseliyor gebelerin çoğunda çarpıntı nabız yüksekliği var oyuzden bence sizde tedirgin olmayın yine de dr unuzda görüşünü alın

İlacı bırakınca sancı ağrı falan oldu mu peki bende ufak ufak ağrılar var korkuyorum ama hicbisey yapmadan doğuma girmekte ayrı korkutuyor gözümü
doğum sancısı gibi olmadı ama artık arada kasık ağrım ve kasılmalarım oluyo doktorum çok normal olduğunu söyledi, senin de mi erken doğum ihtimalin vardıı

Kesin kes canım bir de senin baştan beri öndeymiş. Benim önde değildi. Birden iki hafta önce geçti. Tahinden sonra

Ben özelde doğum yapacağım üniversitede hastanesi istanbulda. Diğer iki doğumum normaldi ve aynı hastane aynı doktorda doğum yaptım bu 3. Olacak mecburi sezeryan Bebişin eşi aşağıda olduğu için. Evet çoğu gebede oluyormuş belden uyuşturma yaparız demişti doktorum o sırada heyecan yaparsam stres yaparsam daha da yükselir mi bir sıkıntı olur mu acaba diye düşündüm

doğum sancısı gibi olmadı ama artık arada kasık ağrım ve kasılmalarım oluyo doktorum çok normal olduğunu söyledi, senin de mi erken doğum ihtimalin vardıı
Evet doğum kanalına girdi bebek baya aşağı düştü karnım kasilmalarim vardı 3 hafta önce falan ciğer geliştirici yapıldı ilaç kullandım herşeyi yasakladı yattım hep cuma günü kontrolde bir sıkıntı yok tamam dedi doktor ama iki hafta daha dikkatli ol dedi ilişki falan yasak zaten
Pilates yürüyüş falan yapsam olur mu dedim ufak ufak dene ağrın olursa yapma dedi işte korkuyorum şimdide ama hareketsiz kalmak da kötü ilaç da bitti o yüzden sordum

Sakinleştiriciyi hemen mi veriyorlar yoksa bebek çıktıktan sonra mı? Ben de sezaryen olacağım ama korkuyorum
Bana bebek çıkana kadar yapmadılar, bebeği gör diye bekliyorum dedi anestezi doktoru, ama aşırı stres yaparsan yaparlar bence.. Ben hemşirenin birine bir yapıştım elini hiç bırakmadım doktor çağırıyor beni bırakıp gitme diyorum ertesi gün kız beni görmeye ziyarete geldi normalde hiç inmiyormuş aşağıya doktora söyledim yine veririrz sana birini diyor eşleri almıyorlarmış sezeryana hijyenik vs olmasından dedi, aslında mantıklı her sezeryanda bir eş girse ameliyathane hep +1 kişi, belki de böylesi daha güvenlidir herkes için

25+2 de 3200 dük bizde. Bana da geçen haftalarda açlık tokluk şekeri baktır demişti normal çıkmıştı. Sizinde normaldir bence. Yalnız olmadığımıza sevindim

Ay ben eşimi görünce daha nazlı oluyorum ama sohbet etmek için de girsin isterdim. Hiç. Konuşmadık bu konuyu daha doktorla

Merhaba, ben de Ekim annelerinden olacağımı beklerken 38+1 de bebeğimi kaybettim. Her şeyi yolunda olan kilosu 3950 boyu 54 cm doğan bir bebekti. Her şeyine bakılmasına rağmen ölümü için hiçbir sebep bulunamadı. Hareketini hissetmeyip gittiğim kontrolde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah kimseye acı yaşatmasın. Bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin. Yaşadığımı yaşayanınız var mıdır bilmiyorum varsa bana ulaşırsa konuşmak çok isterim…

Başınız sağ olsun. Böyle şeylerde insanın diyecek lafı olmuyor. Soğuyacak bir acı da değil, Rabbim dayanma gücü versin

haftalarımız şu anda iyi aslında ama insanda hep erken doğum olur hissi kalıyor sanırım ben de o yüzden çok hareket edemiyor olabilirim

Kızlar bebek bezini ve alt değiştirme örtülerini kaçlı ve ne aldınız,hemen bunları da almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…