- 1 Kasım 2015
- 336
- 227
- 103
İlacı bırakınca sancı ağrı falan oldu mu peki bende ufak ufak ağrılar var korkuyorum ama hicbisey yapmadan doğuma girmekte ayrı korkutuyor gözümücanım ben doğum sancıları varken nidicard kullandım ama şu an bir ilaç kullanmıyorum zaten bu saatten sonra doğarsa doğsun dediyürüyüş pilates ne istersen yapabilirsin dedi ama ben de senin gibi bir türlü baslayamiyorum
ben deOf stres bende de çeneye vurduruyor aşırı saçmalıyorum tüp bebekte opu için anestezi aldığımda uyuşmadan önce baya boş konuşmuştum hatırladıkça utanıyorum
Hem özel hem devlet takipliyim doğumu mu devlette düşünüyorum vajinal doğum düşünüyorum bi sıkıntı çıkmazsa inşallah nabız yüksekliği nin bir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum dr söylerdi böyle bi risk olsaydı kalp gebelikte çok çalışıyor oyuzden nabız yükseliyor gebelerin çoğunda çarpıntı nabız yüksekliği var oyuzden bence sizde tedirgin olmayın yine de dr unuzda görüşünü alınDoğumunuzu nerede yapacaksınız? doğum şekliniz belli mi merak ettim , nabız yüksekliği doğumda sıkıntı çıkartır mı ki aklıma takıldı
doğum sancısı gibi olmadı ama artık arada kasık ağrım ve kasılmalarım oluyo doktorum çok normal olduğunu söyledi, senin de mi erken doğum ihtimalin vardııİlacı bırakınca sancı ağrı falan oldu mu peki bende ufak ufak ağrılar var korkuyorum ama hicbisey yapmadan doğuma girmekte ayrı korkutuyor gözümü
Kesin kes canım bir de senin baştan beri öndeymiş. Benim önde değildi. Birden iki hafta önce geçti. Tahinden sonraBenim en son 2 hafta önde gidiyordu suyum da iyi çıkmıştı,şu ara aşırı tahin pekmez yedim.Şeker yükleme de yaptırmadım,bazen tatlıyla aram çok iyi oluyor sen böyle yazınca ben de artık tahin pekmezi keseyim o zaman.Bebek gittikçe şişmesin2 haftada daha da çok kilo almasın
Ben özelde doğum yapacağım üniversitede hastanesi istanbulda. Diğer iki doğumum normaldi ve aynı hastane aynı doktorda doğum yaptım bu 3. Olacak mecburi sezeryan Bebişin eşi aşağıda olduğu için. Evet çoğu gebede oluyormuş belden uyuşturma yaparız demişti doktorum o sırada heyecan yaparsam stres yaparsam daha da yükselir mi bir sıkıntı olur mu acaba diye düşündümHem özel hem devlet takipliyim doğumu mu devlette düşünüyorum vajinal doğum düşünüyorum bi sıkıntı çıkmazsa inşallah nabız yüksekliği nin bir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum dr söylerdi böyle bi risk olsaydı kalp gebelikte çok çalışıyor oyuzden nabız yükseliyor gebelerin çoğunda çarpıntı nabız yüksekliği var oyuzden bence sizde tedirgin olmayın yine de dr unuzda görüşünü alın
Evet doğum kanalına girdi bebek baya aşağı düştü karnım kasilmalarim vardı 3 hafta önce falan ciğer geliştirici yapıldı ilaç kullandım herşeyi yasakladı yattım hep cuma günü kontrolde bir sıkıntı yok tamam dedi doktor ama iki hafta daha dikkatli ol dedi ilişki falan yasak zatendoğum sancısı gibi olmadı ama artık arada kasık ağrım ve kasılmalarım oluyo doktorum çok normal olduğunu söyledi, senin de mi erken doğum ihtimalin vardıı
Bana bebek çıkana kadar yapmadılar, bebeği gör diye bekliyorum dedi anestezi doktoru, ama aşırı stres yaparsan yaparlar bence.. Ben hemşirenin birine bir yapıştım elini hiç bırakmadım doktor çağırıyor beni bırakıp gitme diyorumSakinleştiriciyi hemen mi veriyorlar yoksa bebek çıktıktan sonra mı? Ben de sezaryen olacağım ama korkuyorum
25+2 de 3200 dük bizde. Bana da geçen haftalarda açlık tokluk şekeri baktır demişti normal çıkmıştı. Sizinde normaldir bence. Yalnız olmadığımıza sevindimKızlar bugün kontrolüm vardı
Burda muz tahin önerdiğim arkadaşlar az dikkatli olsun.
Tam haftasındadayken iki hafta öne geçti birden. 35. Hafta 3 kilo çıktı.
Doktor şekerden şüpheleniyorum muhtemelen sende var dedi(eşim iri dediğim halde)
Şeker takibi yapılacak şimdi de bir de diyete başlamam gerekiyormuş.
Yani çok da abartmamak lazımmış bebek kilo alacak diye
Ay ben eşimi görünce daha nazlı oluyorum ama sohbet etmek için de girsin isterdim. Hiç. Konuşmadık bu konuyu daha doktorlaBana bebek çıkana kadar yapmadılar, bebeği gör diye bekliyorum dedi anestezi doktoru, ama aşırı stres yaparsan yaparlar bence.. Ben hemşirenin birine bir yapıştım elini hiç bırakmadım doktor çağırıyor beni bırakıp gitme diyorumertesi gün kız beni görmeye ziyarete geldi normalde hiç inmiyormuş aşağıya doktora söyledim yine veririrz sana birini diyor eşleri almıyorlarmış sezeryana hijyenik vs olmasından dedi, aslında mantıklı her sezeryanda bir eş girse ameliyathane hep +1 kişi, belki de böylesi daha güvenlidir herkes için
Başınız sağ olsun. Böyle şeylerde insanın diyecek lafı olmuyor. Soğuyacak bir acı da değil, Rabbim dayanma gücü versinMerhaba, ben de Ekim annelerinden olacağımı beklerken 38+1 de bebeğimi kaybettim. Her şeyi yolunda olan kilosu 3950 boyu 54 cm doğan bir bebekti. Her şeyine bakılmasına rağmen ölümü için hiçbir sebep bulunamadı. Hareketini hissetmeyip gittiğim kontrolde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah kimseye acı yaşatmasın. Bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin. Yaşadığımı yaşayanınız var mıdır bilmiyorum varsa bana ulaşırsa konuşmak çok isterim…
haftalarımız şu anda iyi aslında ama insanda hep erken doğum olur hissi kalıyor sanırım ben de o yüzden çok hareket edemiyor olabilirimEvet doğum kanalına girdi bebek baya aşağı düştü karnım kasilmalarim vardı 3 hafta önce falan ciğer geliştirici yapıldı ilaç kullandım herşeyi yasakladı yattım hep cuma günü kontrolde bir sıkıntı yok tamam dedi doktor ama iki hafta daha dikkatli ol dedi ilişki falan yasak zaten
Pilates yürüyüş falan yapsam olur mu dedim ufak ufak dene ağrın olursa yapma dedi işte korkuyorum şimdide ama hareketsiz kalmak da kötü ilaç da bitti o yüzden sordum
35+2 mi demek istedin25+2 de 3200 dük bizde. Bana da geçen haftalarda açlık tokluk şekeri baktır demişti normal çıkmıştı. Sizinde normaldir bence. Yalnız olmadığımıza sevindim
Evet ne yazmışım öyle 25+2 yazmışım35+2 mi demek istedin
Ayy ben bir de yumurta toplama bitmeden uyanmıştım direkt kaç tane kaç tane diye sormuştum rezillikben debir de odaya dönünce hasta bakıcılar geçmiş olsun dedi diye ağlamıştım
Herkesin ilk sorusuAyy ben bir de yumurta toplama bitmeden uyanmıştım direkt kaç tane kaç tane diye sormuştum rezillik
Nasıl uyandın benim iki sefer opu olmuştu onda da zor uyandırdılarAyy ben bir de yumurta toplama bitmeden uyanmıştım direkt kaç tane kaç tane diye sormuştum rezillik
Ay sen ciddi misin25+2 de 3200 dük bizde. Bana da geçen haftalarda açlık tokluk şekeri baktır demişti normal çıkmıştı. Sizinde normaldir bence. Yalnız olmadığımıza sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?