Evet çok az kaldı hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin RabbimBenimki kendi gelmeye calısmazsa 1 kasım diye konustuk doktorla hdjdjd ama bilemiyom tabi canım belki ekimin son haftasıda olur.
Ay senin az kalmıs yaaaallah yardımcın olsunnn
Canım son durum nedir neye karar verdi doktorSabah doktor tekrar muayene eder tahlil verdim sonuçlarla göre taburcu olur inşallah
Hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun insallah bu hafta doğumlarımızı çoğalıyorSelam kızlar kontrolden geldim bende, dr önce 24 üne gün verdi ultrason muayenesinde, sonra 5 dk da bir sancı görünce nst de bu cuma yada cumartesi de olabilir dedi. Perşembe nidicardı kesicez artık, ilacı bugün kessen yarın doğar zaten dedi, bende elencem galiba artık ufak ufak
Yaaaa kontrole gidip doğuma alinmissin muhtemelen şuan doğum gerçekleşmiştir sağlıkla kucakla bebegini canımKızlar 35 haftalık oldum. Muayeneye geldim. Sancı iki gündür hissediyordum. Nst de düzenli ve yüksek sancım çıktı. Plasenta yaşlanmaya başlamış. Öğleden sonra doğuma giriyorum. Bana dua edin lütfen. İsmim Meryem.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşun insalah heyecan doruktaKızlar ben de kontrolden geldim perşembe sabah 8 de doğuma giriyorum
Yok canım yanlış yazmışım altta düzelttim 35+2 de 3200 dü. Bu çarşamba 36+2 de yine kontrolüm var öğrencez bakalım ne kadar olmuş.Ay sen ciddi misinşuan kaç kilo
Yok canım yanlış yazmışım altta düzelttim 35+2 de 3200 dü. Bu çarşamba 36+2 de yine kontrolüm var öğrencez bakalım ne kadar olmuş.
Yok canım şeker yüklemem normaldi, böyle önden gidince açlık tokluk şekeri de istedi iki hafta önce sağlık ocağında onlara da baktırdım normal çıktı. Artık kabullendik bizde demekki biraz tombiş olacak diye. Yalnız değilmişiz tontiş bebekler olarakanlik bi şok geçirdim. şeker yok değil mi sizde. Benim eşim 5e yakın doğmuş benim bebişim 2 hafta önde diye doktor şekerden girdi tontiklikten çıktı bugün aaa babasına çekmistir diyorum bilemiyorum takip edicez diyor
Ayyy doğum yaptın mı nasıl geçti inşallah her şey yolundadır bebiş kokuları yükseliyor buradanKızlar 35 haftalık oldum. Muayeneye geldim. Sancı iki gündür hissediyordum. Nst de düzenli ve yüksek sancım çıktı. Plasenta yaşlanmaya başlamış. Öğleden sonra doğuma giriyorum. Bana dua edin lütfen. İsmim Meryem.
Aynen benden de istedi açlık ve tokluk şekerini. Açlık normal çıkmıştı geçen ama düzenli her gün açlık ve tokluk bakacağız dedi. Ben de seninki gibi normal olur diye düşünüyorum sonuçta genetikte böyle şeyler.Yok canım şeker yüklemem normaldi, böyle önden gidince açlık tokluk şekeri de istedi iki hafta önce sağlık ocağında onlara da baktırdım normal çıktı. Artık kabullendik bizde demekki biraz tombiş olacak diye. Yalnız değilmişiz tontiş bebekler olarak
Yok yok olmaz korkmayın dr unuza güvenin çok sıkıntılı olsaydı ilaç başlatırdı bence sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah sağ salimBen özelde doğum yapacağım üniversitede hastanesi istanbulda. Diğer iki doğumum normaldi ve aynı hastane aynı doktorda doğum yaptım bu 3. Olacak mecburi sezeryan Bebişin eşi aşağıda olduğu için. Evet çoğu gebede oluyormuş belden uyuşturma yaparız demişti doktorum o sırada heyecan yaparsam stres yaparsam daha da yükselir mi bir sıkıntı olur mu acaba diye düşündüm
Kuzu bende ağır pcos var ondan uzun sürdü galiba ne bileyim bi uyandım doktor devam ediyor şok oldum djdjffNasıl uyandın benim iki sefer opu olmuştu onda da zor uyandırdılar
Sende vajinal doğum düşünüyorsun demi. Beni tek korkutan gelişini 39,40 lara kadar bekleyip kilosundan dolayı sezaryene dönmek. İnşallah o kadar bekletmezAynen benden de istedi açlık ve tokluk şekerini. Açlık normal çıkmıştı geçen ama düzenli her gün açlık ve tokluk bakacağız dedi. Ben de seninki gibi normal olur diye düşünüyorum sonuçta genetikte böyle şeyler.
Sağlıklı olsunlar da azcık tombiş olsunlar bir şey olmaz
Ben aslında sezaryan istiyordum. Tek sebebi de akıntı şikayetim vardı. Doktorda ısrarla normal diyor. Eğer gerçekten dediği gibiyse normal olabilir diye düşünüyorum artık. Ama dediğin gibi kilosu çok artarsa, normali doktorlar da istemiyor diye biliyorum. 40’ı görürse 4 kg’ı geçer dedi benimki için. Sana da mı öyle dediSende vajinal doğum düşünüyorsun demi. Beni tek korkutan gelişini 39,40 lara kadar bekleyip kilosundan dolayı sezaryene dönmek. İnşallah o kadar bekletmez
Ayyy kızlar yok mu bir şeyler söyleyenKızlar bebek bezini ve alt değiştirme örtülerini kaçlı ve ne aldınız,hemen bunları da almam lazım
alt değiştirme için 2 tane aldım bide şu kullan atlardan alıcam. Stand almıştım ben alt değiştirme için. Üstüne koymak için de minder diktirdim özel yastıklı. onun üstüne koymalık 2 tane alt değiştirme örtüsü var işte.Ayyy kızlar yok mu bir şeyler söyleyen
Ben bebek bezini sleepy ecologic aldım 1 ve 2 numara az aldım güya ama 1 numara aşşırı küçük 2 de çok farklı değil kızım oyuncak bebeğine taktı jfjfjf koydum hastane çantasına ikisinden de ama 1 numara olmaz yani sanmıyorumKızlar bebek bezini ve alt değiştirme örtülerini kaçlı ve ne aldınız,hemen bunları da almam lazım
E bebek de olanlardan almadın mı,bu meşhur alt değiştirme örtülerinden olanalt değiştirme için 2 tane aldım bide şu kullan atlardan alıcam. Stand almıştım ben alt değiştirme için. Üstüne koymak için de minder diktirdim özel yastıklı. onun üstüne koymalık 2 tane alt değiştirme örtüsü var işte.
1 numara hepsinde mi çok küçük ya ben de molfix 1 numara alacağım ama kaç tane alacağımı bilemedimBen bebek bezini sleepy ecologic aldım 1 ve 2 numara az aldım güya ama 1 numara aşşırı küçük 2 de çok farklı değil kızım oyuncak bebeğine taktı jfjfjf koydum hastane çantasına ikisinden de ama 1 numara olmaz yani sanmıyorumdoku ve kalite olarak beğendim zaten temiz içerikli
Bana şuan hiç yorum yapmıyor en son geçen hafta başı biraz aşağı inmiş dedi. Bende tahminen 40 a kadar 4 ü geçer diye düşünüyorum zaten bizimki negatif bir aşılama, negatif 1tüp bebek sonrası kendiliğinden olan bir gebelik kıymetli bebek diye en başından sezaryen yapalım demişti ben normal olabilirse deneyelim demiştim. Normal için bir engel yok demişti heralde 37,38 den sonra falan belli olur artık.Ben aslında sezaryan istiyordum. Tek sebebi de akıntı şikayetim vardı. Doktorda ısrarla normal diyor. Eğer gerçekten dediği gibiyse normal olabilir diye düşünüyorum artık. Ama dediğin gibi kilosu çok artarsa, normali doktorlar da istemiyor diye biliyorum. 40’ı görürse 4 kg’ı geçer dedi benimki için. Sana da mı öyle dedi
Bana çok küçük geldi belki de olur bilemiyorum1 numara hepsinde mi çok küçük ya ben de molfix 1 numara alacağım ama kaç tane alacağımı bilemedim
Ben de doğum yapıp kullananların yorumunu bekliyorum hangi bez kaç tane kaç numara alalım tecrübeli annelerimiz bize ne önerir acaba C cilekcanavari1 numara hepsinde mi çok küçük ya ben de molfix 1 numara alacağım ama kaç tane alacağımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?