Evet ya lütfen bizi de aydınlatın taze anneciklerBen de doğum yapıp kullananların yorumunu bekliyorum hangi bez kaç tane kaç numara alalım tecrübeli annelerimiz bize ne önerir acaba @cilekcanavariPuxhu memurhanim @astroleblebi @mrv2309
Minyon değilim kuzum ama çok kilo almadığım için sadece karnım şiş görünüyor önde.Kızlar ben minyon biriyim. 33+4üm şu an ve karnım o kadar büyük ki artık ne kadar büyüyecek kestiremiyorum. Zaten ufak çatlaklar olmuştu onlar genişliyor maalesef.. Minyon olup karnı kocaman olan var mı ya
evet kardiyolojiye falan da gittim gebelikte normal dedi zaten ekg çekildi onda da 110 çıktı ama normal dedi ultrasonla kalbe baktı her şey yolunda dedi benim doğuştan kalp kapakçığımda ufacık bir kaçak var ama o da sıkıntı yapabilecek bir şey değil dedi :) amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi :)Yok yok olmaz korkmayın dr unuza güvenin çok sıkıntılı olsaydı ilaç başlatırdı bence sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah sağ salim
Evet bende de akıntı çok çok fazla gebelikte normal diye biliyorumKızlar bugün çati muayenesi oldum. 37de bakılıyırmus ama ben başka sikayetimden dolayı muayene edecekti ona bakmışken çatıya da bakalım dedi. Acılı bi işlem değil anlamadım bile tam.
Bide akinti şikayeti olanlar. Israrla normal olduğunu söylüyor doktor. Hatta fazla olması iyiymiş doğuma hazırlıyormuş vücut kendini. Ben sari rengi diye endişe ediyorum dedim . Baktı çok normal bu açik sari beyaz arası bu normal dedi.
Normal doğuma mi ısındırmaya çalışıyor tabi orası muamma
Ben e bebekten kullan at al değiştirme ve temizleme pamuğu aldım . Bezler kaldı onuda prima yada molfix alacağım şimdilik 1 paket alıp bebeğin duruma göre sonrasında alırım yine hangisi iyi gelir bilmiyorumE bebek de olanlardan almadın mı,bu meşhur alt değiştirme örtülerinden olan
Ay çıksa bi de bize de vursa ne iyi olacak.Kızlar bu 24 hafta izin çıksa da rahatlasak ya
Ben de o kullan at bezlerden aldım bir kalın bir ince 40 lı aldım ,mantıklı mı oldu bilmiyorumBen e bebekten kullan at al değiştirme ve temizleme pamuğu aldım . Bezler kaldı onuda prima yada molfix alacağım şimdilik 1 paket alıp bebeğin duruma göre sonrasında alırım yine hangisi iyi gelir bilmiyorum
Çevrremde kullananlar varmış . Bence mantıklı bi kaç kez kullanabiliriz de pofuduk olan baya yumuşaktı hoşuma gitti benimBen de o kullan at bezlerden aldım bir kalın bir ince 40 lı aldım ,mantıklı mı oldu bilmiyorum
merhaba ben de molfix aldım 1 numaradan 2 paket, 2 numaradan 2 paket şeklinde ihtiyaca göre de doğduktan sonra alırım diye düşünüyorum oğlumda da molfix kullanıyordum yine molfixin yenidoğan için olan ıslak mendillerinden 12 paket aldım1 numara hepsinde mi çok küçük ya ben de molfix 1 numara alacağım ama kaç tane alacağımı bilemedim
Oğlumu 4220 gram doğurdum normal doğumla ve vajinal varisim olmasına rağmen 39+5 de doğdu doğum çok zor değildi açıkcası doktor önemli buradaBen aslında sezaryan istiyordum. Tek sebebi de akıntı şikayetim vardı. Doktorda ısrarla normal diyor. Eğer gerçekten dediği gibiyse normal olabilir diye düşünüyorum artık. Ama dediğin gibi kilosu çok artarsa, normali doktorlar da istemiyor diye biliyorum. 40’ı görürse 4 kg’ı geçer dedi benimki için. Sana da mı öyle dedi
Ben 0 numara slepy kullanıyorum hala 0-2 kilo arası .slepy diğer markalara göre daha kucuk . Biz ikiz olduğu için fazla kullandık cnm yoğun bakımda falan çok harcandı bez beni baz almaBen de doğum yapıp kullananların yorumunu bekliyorum hangi bez kaç tane kaç numara alalım tecrübeli annelerimiz bize ne önerir acaba @cilekcanavariPuxhu memurhanim @astroleblebi @mrv2309
Teşekkür ederim. İnşallahbayatlamayankurabiye
öncelikle gözünüz aydın
Hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı bir an önce iyileşsin
En kısa sürede bebeğiniz yanınıza gelir inşallah
Şimdi nasılsınız ?
Kuzum ağrılarım var ama idare ediyorum. Ameliyat genel anestezi ile olduğu için biraz daha zorluyormuş galiba. Bebeğimi de gördüm tekrar. Maşallah. Minik ama güçlü. Gerinme hareketi yapıyordu. Birazcık sütüm geldi. Onu götürdüm. En az 2 hafta hastanede kalacak gibi görünüyor. İyi olsun da ona da razıyımbayatlamayankurabiye canım nasılsın ? Merak ediyorum müsait olunca yazarsın bize
A anstz05 sen nasıl oldun şimdi canım sancılar durdu mu?
İlaç sonrası sancı kesildi. Tansiyon anı şekilde düştü 100/50 . İlaçtan sonra bir türlü toparlayamadım. Yan etki yaptı. Elim yüzüm ayakalarım şişti. Midem bulanıyor. Başım dönüyor. Başım patlıcak gibi ağrıyor. Baş ağrısından duramıyorum.Geçmiş olsun canım sen hissediyor musun sancıları açıklık var mı baktılar mı? İlaç tansiyonuna da iyi gelir belki canını sıkmamaya çalış
Bizim kız da öyle bir günü bir gününe tutmuyor
çok kötü yaptı ilaç beni. Yan etkisi çok oldu.Sancı niye çıkıyor ki acaba ya? O tansiyona bağlı değildir heralde. Ama evet onun için baya ilaç veriyorlar belki tansiyona ve sancılarına da iyi gelir canım. Bizi de haberdar et
Kesi oldu mu o kilit noktaOğlumu 4220 gram doğurdum normal doğumla ve vajinal varisim olmasına rağmen 39+5 de doğdu doğum çok zor değildi açıkcası doktor önemli burada
Bugün de hastanedeyim ilaçlar sancıyı kesti. Ama ilaçlar yan etki yaptı. Baya kötü oldumEvet çok az kaldı hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim
Canım son durum nedir neye karar verdi doktor
Hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun insallah bu hafta doğumlarımızı çoğalıyor
Yaaaa kontrole gidip doğuma alinmissin muhtemelen şuan doğum gerçekleşmiştir sağlıkla kucakla bebegini canım
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşun insalah heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?