- 11 Nisan 2024
- 1.343
- 1.142
- 53
O kadar oyuncusu olabileceğim bir senaryo kiAy kıyamam yaaa aynı sebepten bende strese girdim işte. Eşim gelecekti kendimi hazırlamıştım bi baktım almıyorlar baştan bilseydim ona göre ümitlenmezdim. Neymiş steril ortam olduğu için eşim gelirse olmazmış. Ben ondan sonra bir başladım beni steril ettiniz mi beni niye sokuyosunuz o zaman buraya diye ama hiç susmuyorumhemşire beni oyalamaya çalışıyor cinsiyeti ne olacak bebeğin diye soruyor bende doğunca görürsünüz kocamı niye almadınızz diye baya bi çemkirdim tabi bu sıra da benim belimden iğne de yaptılar yatırdılar da o stresten hiç bişey anlamadım anestezi doktorum en sonunda bildiğin dualar varsa oku dedi bana niye ben ölecekmiyim diye bi başladım ağlamaya adam nasıl sakinleştirici verdiğini bilemedi kızlar yaşarken komik olmuyor tabi ki ama sonra hepsi böyle anı kalıyor işte
Evet canim seni hatirladim. Ben normal doğumda, bebise, egerki enfeksiyon varsa bulasir diye tedirgin oluyordum. Sırf buyüzden sezaryen istiyordum.İçim rahatlasa mı rahatlamasa mı bilemedim. Benim de sarı ve çok fazla. İnternet erken doğum belirtisi falan diyor. Doktor normal diyor djslkdkdkx
HaklısınızTeşekkür ederim. İnşallahAğrılarım var ama iyiye gidiyor çok şükür. Psikolojik olarak biraz yorgunum ama geçecek, inanıyorum.
Evet oldu ama çok az 5 6 dikişti en fazlaKesi oldu mu o kilit nokta
Ya çilekkkk
Canım ben 1 paket prima premium yenidoğan aldım denemek için, bebiş de erken doğunca iyi ki almışım dedim çünkü cildi çok hassas olmasına rağmen hiç kızarmadı. Bi arkadasım da molfix almış hediye olarak ona da baktım primaya göre bi tık daha büyük kalıplı ve bi tık daha ince. Henüz kullanmadım onu kullanınca yazarım. İkisinde de çiş göstergesi var. Sarı çizgi işediğinde maviye dönüşüyor anlaması çok kolay oluyorBen de doğum yapıp kullananların yorumunu bekliyorum hangi bez kaç tane kaç numara alalım tecrübeli annelerimiz bize ne önerir acaba C cilekcanavariPuxhu @memurhanim astroleblebi M mrv2309
Yaaaa anlattığımdan bile güzel dimiiiiğğğğYa çilekkkkherşey çok güzel valla miss gibi uyuyor şu an kucağımda
Korkunu dile getirirsen belki yapmazlarBenim doktorumun bu rahatlığı beni benden alacak zaten. Bende öne yayılmıyor ama yan tarafa bıçak girip çıkıyor. En kötü eşim gelince acile gidecem nst için ama alttan açılma var mı diye bakarlar diye korkuyorum
Çok şükür güzelim hızlı toparlandım. Doğum sonrası da başım kalabalık olmadı çok şükürYeni sezaryen olmuş bir anne olarak anlatış şeklini severim seninNasıl güzel nasıl tedirginlik vermeden, motive dolu.. Çok hızlı iyileş dünyanın en pozitif annesi. Bebeğinle upuzun günlerin gecelerin keyiflerin olsun. Cok duyguluyum inan ki. Rabbim bugünleri yaşattığı için bin şükür olsun hepimiz hakettik bu mutluluğu
Çınarı gıdığından kokla benim için
Canım ben ameliyat günü hemen kullandım ve doğum yapar yapmaz sütüm geldi. Bir bardak suya 20 damla damlatıp içiyorsun günde 3 öğün. Sütüm olmazsa diye o kadar korkmuştum ki sürekli kayısı üzüm hoşafı içtim, yoğurda dereotu doğradım yedim. Sonuc olarak da hiperlaktasyon oldum :/ kontrolsüz süt üretimi oldu mastit oluyormuşum neredeyse. Bugün hastanede büyük bi makine ile iki göğsümün tamamını boşalttılar biraz rahat ettim. Bu saydığım seyler cok süt yapıyor kullanabilirsin hepsiniC cilekcanavari Canım sen Bestlak damlayı nasıl kullanmıştın? Hastanede süt sağma makinesine izin vermiyorlar. Damla için de yorum yapmadılar. Ama ben eşime aldırdım. Bebeğimin şu an süte çok ihtiyacı var.
Ahhh canım geçmiş olsun gözetim altında olman daha iyi ikiniz içindeBugün de hastanedeyim ilaçlar sancıyı kesti. Ama ilaçlar yan etki yaptı. Baya kötü oldum
Hem de nasıllYaaaa anlattığımdan bile güzel dimiiiiğğğğ
Çok özendiricisiniz işte sürekli doğurmak için bişeyler deniyorum sizin yüzünüzdenÇok şükür güzelim hızlı toparlandım. Doğum sonrası da başım kalabalık olmadı çok şüküröyle olunca rahat ilgilendim çınarla, o iyi olunca ben de iyi oldum zaten hakettik tabi ya çok bekledik bu minikleri. Rabbim buradaki herkese kolaylıkla tattırsın inşallah
Kuzum sorma ya 12.1e yükseldi bugün götürdük yine. Doktor 1.5 saatte 1 besleyeceksin dışkıyla atacak o sarılığı dedi. Sürekli kontrol ettiricez ama cook halsizleşti sürekli uyuyorC cilekcanavari çileğim prensesin nasıl oldu sarılık durumu
Ah o ilaçlar insanı mahvediyor canım ya benim de saç diplerime kadar kızarıyordu yüzüm. Ama insan alısıyor içtikçeBugün de hastanedeyim ilaçlar sancıyı kesti. Ama ilaçlar yan etki yaptı. Baya kötü oldum
Ah benim küçük prensesim ya, bol bol emzir halsizlikten zor kalkıyodur yavrum tabi ama öyle öyle atacak kuzucuk. Bi an önce toparlanır meleğin inşallahKuzum sorma ya 12.1e yükseldi bugün götürdük yine. Doktor 1.5 saatte 1 besleyeceksin dışkıyla atacak o sarılığı dedi. Sürekli kontrol ettiricez ama cook halsizleşti sürekli uyuyorzor uyandırıp besliyorum
Alyakuş sarılık oldu teyzesi ya bununla mücadele ediyoruz suanAlıntılar dışında çok okuma imkanım olmadı başka doğum yapan oldu muu?astroleblebi sen nasıl oldun güzelim bebeğin nasılll C cilekcanavari alya kuş nasılll?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?