Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
O kadar oyuncusu olabileceğim bir senaryo ki aşırı tanıdık ben yapardım bunu.

İçim rahatlasa mı rahatlamasa mı bilemedim. Benim de sarı ve çok fazla. İnternet erken doğum belirtisi falan diyor. Doktor normal diyor djslkdkdkx
Evet canim seni hatirladim. Ben normal doğumda, bebise, egerki enfeksiyon varsa bulasir diye tedirgin oluyordum. Sırf buyüzden sezaryen istiyordum.
Herkes sahit buraya da yazdım kaç sefer. kaç doktora sordum normal deniyor muayenede edildi.
Normal doğuma sıcak bakmaya başladım.

Teşekkür ederim. İnşallah Ağrılarım var ama iyiye gidiyor çok şükür. Psikolojik olarak biraz yorgunum ama geçecek, inanıyorum.
Haklısınız Ama dediğiniz gibi illa ki geçecek. Güzel güzel anneliğinizin tadını çıkaracaksınız Dualarımız sizinle ve bebeğinizle

Ya çilekkkk herşey çok güzel valla miss gibi uyuyor şu an kucağımda

Canım ben 1 paket prima premium yenidoğan aldım denemek için, bebiş de erken doğunca iyi ki almışım dedim çünkü cildi çok hassas olmasına rağmen hiç kızarmadı. Bi arkadasım da molfix almış hediye olarak ona da baktım primaya göre bi tık daha büyük kalıplı ve bi tık daha ince. Henüz kullanmadım onu kullanınca yazarım. İkisinde de çiş göstergesi var. Sarı çizgi işediğinde maviye dönüşüyor anlaması çok kolay oluyor
Günde 5-6 bez kullanıyoruz şimdilik

Korkunu dile getirirsen belki yapmazlar

Çok şükür güzelim hızlı toparlandım. Doğum sonrası da başım kalabalık olmadı çok şükür öyle olunca rahat ilgilendim çınarla, o iyi olunca ben de iyi oldum zaten hakettik tabi ya çok bekledik bu minikleri. Rabbim buradaki herkese kolaylıkla tattırsın inşallah

Canım ben ameliyat günü hemen kullandım ve doğum yapar yapmaz sütüm geldi. Bir bardak suya 20 damla damlatıp içiyorsun günde 3 öğün. Sütüm olmazsa diye o kadar korkmuştum ki sürekli kayısı üzüm hoşafı içtim, yoğurda dereotu doğradım yedim. Sonuc olarak da hiperlaktasyon oldum :/ kontrolsüz süt üretimi oldu mastit oluyormuşum neredeyse. Bugün hastanede büyük bi makine ile iki göğsümün tamamını boşalttılar biraz rahat ettim. Bu saydığım seyler cok süt yapıyor kullanabilirsin hepsini

Çok özendiricisiniz işte sürekli doğurmak için bişeyler deniyorum sizin yüzünüzden canım mervoş çabuk toparlanmana çok sevindim, kuzucuğunu da şöyle misss gibi bi kokla benim için

Ah benim küçük prensesim ya, bol bol emzir halsizlikten zor kalkıyodur yavrum tabi ama öyle öyle atacak kuzucuk. Bi an önce toparlanır meleğin inşallah

Kızlar dün grip oldum bugün boğazlarım yanıyor öksürük başladı ara ara tıkıyor nefes almam zorlaşıyor ne yapmalıyım tavsiyesi olan var mı doktora gitmedim henüz gitsem paroldan başka şey vermiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…