- 1 Eylül 2025
- 209
- 359
- 18
- 27
Canım çok geçmiş olsun. Hastanede olduğum için mesajların hepsini okuyamıyorum. İlaçlarla sancının durması çok iyi bir haber. Tansiyon düşüklüğü etki olarak seni zorlar ama yüksek tansiyondan iyi bildiğim kadarıyla.İlaç sonrası sancı kesildi. Tansiyon anı şekilde düştü 100/50 . İlaçtan sonra bir türlü toparlayamadım. Yan etki yaptı. Elim yüzüm ayakalarım şişti. Midem bulanıyor. Başım dönüyor. Başım patlıcak gibi ağrıyor. Baş ağrısından duramıyorum.
çok kötü yaptı ilaç beni. Yan etkisi çok oldu.
Ya kıyamam o da kötü olmuş ama hastanedesin hala dimi orada ona göre müdahale ederler en azındanİlaç sonrası sancı kesildi. Tansiyon anı şekilde düştü 100/50 . İlaçtan sonra bir türlü toparlayamadım. Yan etki yaptı. Elim yüzüm ayakalarım şişti. Midem bulanıyor. Başım dönüyor. Başım patlıcak gibi ağrıyor. Baş ağrısından duramıyorum.
Kizlar regl agrisi gibi agri niye oluyordu? Burda yasayan vardı sanki
İlaç sonrası sancı kesildi. Tansiyon anı şekilde düştü 100/50 . İlaçtan sonra bir türlü toparlayamadım. Yan etki yaptı. Elim yüzüm ayakalarım şişti. Midem bulanıyor. Başım dönüyor. Başım patlıcak gibi ağrıyor. Baş ağrısından duramıyorum.
Oluyor öyle şeyler napalım artık yüz bin tane şey düşünüyoruz o anda idare ediversinler biziOf stres bende de çeneye vurduruyor aşırı saçmalıyorum tüp bebekte opu için anestezi aldığımda uyuşmadan önce baya boş konuşmuştum hatırladıkça utanıyorum
İyi olabilir ama ben çok kötüyüm başım feci şekilde ağrıyor her yerim şişti. Doktor kesti hemen ilacı zaten daha devam edilmicek ilacaCanım çok geçmiş olsun. Hastanede olduğum için mesajların hepsini okuyamıyorum. İlaçlarla sancının durması çok iyi bir haber. Tansiyon düşüklüğü etki olarak seni zorlar ama yüksek tansiyondan iyi bildiğim kadarıyla.
nidicard canım. Bana yan etki yaptı. İlacı kesti doktor hemen. Sancım da durdu zaten nst de sancı yoktu.Ne ilacı verdiler o kadar düşürmüş canım
Canım sütünün gelmesine çok sevindim devamı gelir artıkKuzum ağrılarım var ama idare ediyorum. Ameliyat genel anestezi ile olduğu için biraz daha zorluyormuş galiba. Bebeğimi de gördüm tekrar. Maşallah. Minik ama güçlü. Gerinme hareketi yapıyordu. Birazcık sütüm geldi. Onu götürdüm. En az 2 hafta hastanede kalacak gibi görünüyor. İyi olsun da ona da razıyım
Aynen canım makara oluyor sonrasında da hepsi anıOluyor öyle şeyler napalım artık yüz bin tane şey düşünüyoruz o anda idare ediversinler bizi
Geçecek canım yorgun olman çok normal, bebişin de sen de çok güçlüsünüzTeşekkür ederim. İnşallahAğrılarım var ama iyiye gidiyor çok şükür. Psikolojik olarak biraz yorgunum ama geçecek, inanıyorum.
Oy ben onun gerinme hareketini yerim yaaa. Güçlü savaşçım benimmm. Annesi adı ne oldu.Kuzum ağrılarım var ama idare ediyorum. Ameliyat genel anestezi ile olduğu için biraz daha zorluyormuş galiba. Bebeğimi de gördüm tekrar. Maşallah. Minik ama güçlü. Gerinme hareketi yapıyordu. Birazcık sütüm geldi. Onu götürdüm. En az 2 hafta hastanede kalacak gibi görünüyor. İyi olsun da ona da razıyım
Ay kıyamam yaaa aynı sebepten bende strese girdim işte. Eşim gelecekti kendimi hazırlamıştım bi baktım almıyorlar baştan bilseydim ona göre ümitlenmezdim. Neymiş steril ortam olduğu için eşim gelirse olmazmış. Ben ondan sonra bir başladım beni steril ettiniz mi beni niye sokuyosunuz o zaman buraya diye ama hiç susmuyorumBana bebek çıkana kadar yapmadılar, bebeği gör diye bekliyorum dedi anestezi doktoru, ama aşırı stres yaparsan yaparlar bence.. Ben hemşirenin birine bir yapıştım elini hiç bırakmadım doktor çağırıyor beni bırakıp gitme diyorumertesi gün kız beni görmeye ziyarete geldi normalde hiç inmiyormuş aşağıya doktora söyledim yine veririrz sana birini diyor eşleri almıyorlarmış sezeryana hijyenik vs olmasından dedi, aslında mantıklı her sezeryanda bir eş girse ameliyathane hep +1 kişi, belki de böylesi daha güvenlidir herkes için
ya böyle dinleyince çok komik geliyo moral oluyoAy kıyamam yaaa aynı sebepten bende strese girdim işte. Eşim gelecekti kendimi hazırlamıştım bi baktım almıyorlar baştan bilseydim ona göre ümitlenmezdim. Neymiş steril ortam olduğu için eşim gelirse olmazmış. Ben ondan sonra bir başladım beni steril ettiniz mi beni niye sokuyosunuz o zaman buraya diye ama hiç susmuyorumhemşire beni oyalamaya çalışıyor cinsiyeti ne olacak bebeğin diye soruyor bende doğunca görürsünüz kocamı niye almadınızz diye baya bi çemkirdim tabi bu sıra da benim belimden iğne de yaptılar yatırdılar da o stresten hiç bişey anlamadım anestezi doktorum en sonunda bildiğin dualar varsa oku dedi bana niye ben ölecekmiyim diye bi başladım ağlamaya adam nasıl sakinleştirici verdiğini bilemedi kızlar yaşarken komik olmuyor tabi ki ama sonra hepsi böyle anı kalıyor işte
İçim rahatlasa mı rahatlamasa mı bilemedim. Benim de sarı ve çok fazla. İnternet erken doğum belirtisi falan diyor. Doktor normal diyor djslkdkdkxKızlar bugün çati muayenesi oldum. 37de bakılıyırmus ama ben başka sikayetimden dolayı muayene edecekti ona bakmışken çatıya da bakalım dedi. Acılı bi işlem değil anlamadım bile tam.
Bide akinti şikayeti olanlar. Israrla normal olduğunu söylüyor doktor. Hatta fazla olması iyiymiş doğuma hazırlıyormuş vücut kendini. Ben sari rengi diye endişe ediyorum dedim . Baktı çok normal bu açik sari beyaz arası bu normal dedi.
Normal doğuma mi ısındırmaya çalışıyor tabi orası muamma
Ben olabilirim o kişi. Arkada değil bel hizasında yandan geliyordu ve göbeğime doğru yayılıyordu. Sancı giriyor çıkıyordu işte gaz sanıyordum. Ama vücudumun dümdüz önünde hissetmedim yani. Senin kafanı rahatlatmak için baksalardı en azından ihtimal vermese bile. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kalk git seni kapı dışarı edecek hali yokKızlar burada biri yazmıştı hatırlamıyorum kim. Tek taraflı bel ağrısının sancı çıktığını yazmıştı. Benim 2 gündür düzenli aralıklarla belime ağrı giriyor. Artık dayanamadım doktorumu aradım. Sancı karında olur diyip tınlamadı. Nst ile baksanız dedim gerek yok dedi. Şimdi kafama takıldı ya sancıysa ve ihmale uğruyorsam diye
Benim gebeliğimin başından beri çok ve sarı bütün testler temiz çıktıİçim rahatlasa mı rahatlamasa mı bilemedim. Benim de sarı ve çok fazla. İnternet erken doğum belirtisi falan diyor. Doktor normal diyor djslkdkdkx
Benim doktorumun bu rahatlığı beni benden alacak zaten. Bende öne yayılmıyor ama yan tarafa bıçak girip çıkıyor. En kötü eşim gelince acile gidecem nst için ama alttan açılma var mı diye bakarlar diye korkuyorumBen olabilirim o kişi. Arkada değil bel hizasında yandan geliyordu ve göbeğime doğru yayılıyordu. Sancı giriyor çıkıyordu işte gaz sanıyordum. Ama vücudumun dümdüz önünde hissetmedim yani. Senin kafanı rahatlatmak için baksalardı en azından ihtimal vermese bile. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kalk git seni kapı dışarı edecek hali yok
Bendim canım sanırım üşütmüşüm bilmiyorum. Isındım geçti ya da denk geldi. Buradan arkadaşlar yalancı sancıdır sıkıntı yok dedi.Kizlar regl agrisi gibi agri niye oluyordu? Burda yasayan vardı sanki
Senin hikayede çok iyimiş okurken gözümde canlandıAy kıyamam yaaa aynı sebepten bende strese girdim işte. Eşim gelecekti kendimi hazırlamıştım bi baktım almıyorlar baştan bilseydim ona göre ümitlenmezdim. Neymiş steril ortam olduğu için eşim gelirse olmazmış. Ben ondan sonra bir başladım beni steril ettiniz mi beni niye sokuyosunuz o zaman buraya diye ama hiç susmuyorumhemşire beni oyalamaya çalışıyor cinsiyeti ne olacak bebeğin diye soruyor bende doğunca görürsünüz kocamı niye almadınızz diye baya bi çemkirdim tabi bu sıra da benim belimden iğne de yaptılar yatırdılar da o stresten hiç bişey anlamadım anestezi doktorum en sonunda bildiğin dualar varsa oku dedi bana niye ben ölecekmiyim diye bi başladım ağlamaya adam nasıl sakinleştirici verdiğini bilemedi kızlar yaşarken komik olmuyor tabi ki ama sonra hepsi böyle anı kalıyor işte
İnşallah öyledir ya amaaan kaçıncı doktor kaç kere sordum normal normal diyorlar ben de saliyorum kizlar artikBenim gebeliğimin başından beri çok ve sarı bütün testler temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?