Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Doğuma giren arkadaşlar ne yaptı acaba merak ettim

Bebek bezi kiloya göre mi alınıyordu. Ben acemilikle sleppy 1 numara aldım iki paket. Bebeğimin büyümesi baya önden gidiyor şuan kullanamaz mıyız acaba
Paketin üstünde yazar kilo aralığı canım bi bak istersen

Bebek bezi kiloya göre mi alınıyordu. Ben acemilikle sleppy 1 numara aldım iki paket. Bebeğimin büyümesi baya önden gidiyor şuan kullanamaz mıyız acaba
Tabiki kullanirsiniz 5 veya 6 kiloya kadar kullaniliyor ama bazi bebeklerin ayaklari daha tombik sikabiliyor

Bu gece uyuyamayacağım o kadar belli ki ya şimdiden huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. Var mı bana eşlik edecek olan

QUOTE="Puxhu, post: 80400637, member: 1156429"]
Aa Doğum yaptı mıı? Nebileyim2328
[/QUOTE]
Öğleden sonra doğuma gireceğini yazmıştı merak ettim o yüzdenn

Dogum yapmis yeni canim anneleremzirme sütyeni hakkında düşünceniz nedir ? alınmalı mı? Faydası oluyor mu yoksa gereksiz mi?

Kızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel ki Çokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize

Gözün aydın canım benim en kısa sürede kucağına gelsin bebeğin inşallah kavuşun

Gözünaydin. Bir an önce sağlıkla taburcu olmanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…