O kadar yolu açtınız özendirdiniz napalımNeeeeeeee ay allahım noluyo sende miiPerşembeye kadar zaman geçmez şimdi sana
Bana geçen hafta acilde yapıldı. Hiç bişey yok bence gözünüzde büyütmeyinKzılarr bu çatı muanesi nasıl oluyor sizlere kaçıncı haftada yapıldıı
Paketin üstünde yazar kilo aralığı canım bi bak istersenBebek bezi kiloya göre mi alınıyordu. Ben acemilikle sleppy 1 numara aldım iki paket. Bebeğimin büyümesi baya önden gidiyor şuan kullanamaz mıyız acaba
İçinde duracağına gözünün önünde olsunO kadar yolu açtınız özendirdiniz napalım
Yok daha 55 bölüm var bitsin öyleDedi ve yarın doğurdu olmaz inşallah Allah korusun
Hepsinde yazarbebek bezi daha almadım üzerinde kilo aralığı yazıyor muydu
Tabiki kullanirsiniz 5 veya 6 kiloya kadar kullaniliyor ama bazi bebeklerin ayaklari daha tombik sikabiliyorBebek bezi kiloya göre mi alınıyordu. Ben acemilikle sleppy 1 numara aldım iki paket. Bebeğimin büyümesi baya önden gidiyor şuan kullanamaz mıyız acaba
Aralarinda cok az fark var, bende hemen 2ye gecmistim, hastanede bile 2 numara veriyorlardi 1 yoktu.Bebeğin kilosunu güncel hiç bilmiyorum ya 33.haftamdayım çünkü .2 alsam daha garanti herhalde
2-5 kilo arasıymışPaketin üstünde yazar kilo aralığı canım bi bak istersen
Bende öyle yapayım canım teşekkür ederimEvet canım birde ben yazılan ilacı kadın doğumcuma da teyit ettiriyorum
Ben hazırlamadım canım hastane çantamı bile yeni sipariş veriyorumbebim gibi daha valizi hazırlamayan var mı
Kızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel kiÇokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize
Kızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel kiÇokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?