Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Dün hemen aldırdım o kremden bi de fitil önermiş eczacı o kadar iyi geldi ki allah razı olsun

Kızlar bu arada lohusa kadın 40 ı çıkmadan dışarı çıkamaz mı ya daraldım evde ben e bebeğe gitsem nolur ki ajsjs

Kaç haftalıksın bacak aranda ağrı varmı benimde baş aşagıda kanalda ama arar belden ağrılar giriyor kısa süreli

Yaaa böyle okuyunca çok duygulanıyorum. Kalp atışı var mı yok mulardan nerelere geldik şükürler olsun

Canım bence ağırlık kaldırma eşinden destek al

Aynen canım geldim smdi doktordan banada tekrar aynı kremi yazdı 3 kutu mudahale dogum oncesi edilmiyormus

bebek baskısındanmis benimki zaten goruntum aynı göbisim kocaman kimse anlamıyor arkadan, belime baskı vurunca anüs pelvik taban etkileniyormus
Sagolasın yazdigin icin tez zamanda duzelelim alalım bebisleri kucagimiza saglicakla hayitlisiyla kolaylikla insallah

benim de kafası aşağıda aylardır. nerdeyse her gün mesanemde ağırlık baskı ağrı sızı oluyo bazen dışarda yürürken falan durmak zorunda kalıyorum hatta ve altıma kaçırıcam gibi geliyo hepsi normal ama hiç sancım yok yerleşim şeklinden kaynaklıymış 2 hafta önde aylardır. hatta bi defa öyle bi kafa attı ki tuvalete zor koştum gerçekten kaçırıcaktım

Kaç haftalıksın bacak aranda ağrı varmı benimde baş aşagıda kanalda ama arar belden ağrılar giriyor kısa süreli
36+2 yim canım. Doktor artık 37 nin içindesin 37 sayıyoruz kritik dönemi atlattık dedi. Bacak aralarım bide aşağıdaki vajinal kemiğim çok ağrıyor. Bel ağrımda arada vuruyor özellikle akşamları belimle beraber karnımda ağrı oluyor düzensiz.

Kilonuzu doktorda mı takip ediyorsunuz. Benimkiler de ölçüyor ama ben takmıyorum ayakkabıya kıyafete göre değişiyor. Ben sabahları aç karna ölçtüğümü esas alıyorum
Evet doktorun yanına girince ilk önce tartıya çıkarıyor sonra tansiyon bakıyor. Ondan sonra muayeneye geçiyor.

Kızlar bu arada lohusa kadın 40 ı çıkmadan dışarı çıkamaz mı ya daraldım evde ben e bebeğe gitsem nolur ki ajsjs
ağrılarım geçtiğinde kendimi iyi hissettiğim an koşa koşa kafelere getirticem kendimi bi de araba kullanmayı çok özledim zaten yeni alışmıştım bebişi arkaya atıp kırmızı balık gölde açıp turlicam oğluşumla chdjxhhdhdh

Bu vajinal kemik ne zamandandır ağrıyor benim de bir haftadır ara ara sızlıyor pantolon giyerken veya adım atarken falan. Normal mi acaba erken mi girdim bu sürece merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…