- 25 Şubat 2025
- 1.103
- 850
- 38
aylardır o tartı stresi yüzünden doğumdan sonra evdeki tartıyı çöpe atıcamEvet doktorun yanına girince ilk önce tartıya çıkarıyor sonra tansiyon bakıyor. Ondan sonra muayeneye geçiyor.
Benim bu hafta başladı canım. Aynı dediğin gibi yürürken hareket ederken ağrıyor doktora anlattım normal dedi. Vajinaya baskı da hissedeceksin dedi.Bu vajinal kemik ne zamandandır ağrıyor benim de bir haftadır ara ara sızlıyor pantolon giyerken veya adım atarken falan. Normal mi acaba erken mi girdim bu sürece merak ettim
Ahahaja ağlamadan yap ama bunları asjskd çok tatlısın ya. Bende akşam çıkıcam valla bana ne yeter hastane ev ev hastane ruhum daraldıağrılarım geçtiğinde kendimi iyi hissettiğim an koşa koşa kafelere getirticem kendimibi de araba kullanmayı çok özledim zaten yeni alışmıştım bebişi arkaya atıp kırmızı balık gölde açıp turlicam oğluşumla chdjxhhdhdh
Of dimi ya havalar da güzelken çıkayım biraz kızımın eksiklerini alayım.Aksine çıkmazsan delirirsin ya çık. Havalar da güzel hazır
kız olsa böyle pembe pembe süsleyip çıkarırdım yerinde olsam banu alkan gibi giydirirdim tüyler peluşlar simlerAhahaja ağlamadan yap ama bunları asjskd çok tatlısın ya. Bende akşam çıkıcam valla bana ne yeter hastane ev ev hastane ruhum daraldı
Bende aynı durumdayım belimden bacagıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor bugünde iş yapıcaktım ama korktum birşey olmasından kanala girdikten sonra ağır kaldırma diyorlarbenim de kafası aşağıda aylardır. nerdeyse her gün mesanemde ağırlık baskı ağrı sızı oluyo bazen dışarda yürürken falan durmak zorunda kalıyorum hatta ve altıma kaçırıcam gibi geliyo hepsi normal ama hiç sancım yok yerleşim şeklinden kaynaklıymış 2 hafta önde aylardır. hatta bi defa öyle bi kafa attı ki tuvalete zor koştum gerçekten kaçırıcaktım
Yürümekte zorlanıyorum bende doktor bi hafta sonra gitmem gerek ama daha erken gidicem bu gidişle36+2 yim canım. Doktor artık 37 nin içindesin 37 sayıyoruz kritik dönemi atlattık dedi. Bacak aralarım bide aşağıdaki vajinal kemiğim çok ağrıyor. Bel ağrımda arada vuruyor özellikle akşamları belimle beraber karnımda ağrı oluyor düzensiz.
Kız aldığım hiçbişey olmuyo çocikime büyük geliyor hepsi ajsjs bugün üstüne olan bi kaç bişi alcamkız olsa böyle pembe pembe süsleyip çıkarırdım yerinde olsam banu alkan gibi giydirirdim tüyler peluşlar simleraybüke prenses halka karışsın artık dhdhdhjd
Bebeğe bakan varsa çık güzelim Eve kapatma kendini lohusa bile olsan hava almaya senin de ihtiyacın varKızlar bu arada lohusa kadın 40 ı çıkmadan dışarı çıkamaz mı ya daraldım evde ben e bebeğe gitsem nolur ki ajsjs
Bebeğe ben bakıyorum kız bebekle çıkıcam ondan sordumBebeğe bakan varsa çık güzelim Eve kapatma kendini lohusa bile olsan hava almaya senin de ihtiyacın var
Dışarıda kudurukluk çıkarmıyorsa çıkın tabi ki kuzumBebeğe ben bakıyorum kız bebekle çıkıcam ondan sordum
Çok sevindim canım şifa olsun hepimizeDün hemen aldırdım o kremden bi de fitil önermiş eczacı o kadar iyi geldi ki allah razı olsun
Ben de 20 sinden sonra çıkmıştım canımKızlar bu arada lohusa kadın 40 ı çıkmadan dışarı çıkamaz mı ya daraldım evde ben e bebeğe gitsem nolur ki ajsjs
4 gün daha mı bekleyim o zamanÇok sevindim canım şifa olsun hepimize
Ben de 20 sinden sonra çıkmıştım canım
Kudurukluk benim kızıma uğramamış inşallah böyle devam eder abajsj adeta bir prensesDışarıda kudurukluk çıkarmıyorsa çıkın tabi ki kuzum
ay yok yapma son günler riske atmaya değmez temizlik için boşverBende aynı durumdayım belimden bacagıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor bugünde iş yapıcaktım ama korktum birşey olmasından kanala girdikten sonra ağır kaldırma diyorlar
Burda ilk günden itibaren bebek arabası kanguru şeklinde bebeler heppp dışardalar valla ben de sağlığım el verdiği zaman evet kendimi kapatmıcam atıcam kendimi dışarı.4 gün daha mı bekleyim o zaman
ağrılarım geçtiğinde kendimi iyi hissettiğim an koşa koşa kafelere getirticem kendimibi de araba kullanmayı çok özledim zaten yeni alışmıştım bebişi arkaya atıp kırmızı balık gölde açıp turlicam oğluşumla chdjxhhdhdh
Sen kaç haftalıksın canım. 36 dolduysa bebeğinin gelişimi de iyiyse korkma. Bana kritik haftaları geçtik dedi.Yürümekte zorlanıyorum bende doktor bi hafta sonra gitmem gerek ama daha erken gidicem bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?