Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Aynısını yaşadım kadın doktorum 2300 derken doğum yapacağım hastane kontrolde 2700 dedi
Bu kadar fark olmaz birisi yanlış ama hangisi

Ben de yaşadım bunu farklı doktorlar farklı haftalarda 2 kilo dedi. Cihaz farkı olduğunu düşünüyorum. O hafta bebek hiç kilo almadı mı diye kafayı yemiştim sonra rahatladım. Bakalım yarın ne diyecekler

az once kalktim ilk defa yurudum. ameliyat olan kizlar nasil yaptiniz ne zaman gecmisti agrilariniz.
Canım benim ilk kalkışta fazla ağrım olmadı. Ama ağrı kesiciyi fazla yapmadıkları için sonradan biraz zorlandım. Şu an 4. günümdeyim. Uzanırken biraz zorlanıyorum. Onun dışında baya kolaylaştı diyebilirim. Tabii hepimizin bedeni farklı

Bugün sancı sıklığım arttı bir de çok tuvalete çıktım endişelendim o yüzden

Lansinoh vardı manuel onu kullanamadım. Sonra görümcem amerikadan getirdiği markasının ne olduğunu bilmediğim bi pompa verdi güçlü çekiyor ama saçma bişey.

Göğüs ucu kremi de lansinoh kullanıyorım. Ama benim şöyle bi sorunum var, sağ göğsüm aşırı süt üretip taş gibi sertleşiyor bebek onu tutamıyor sadece sol memeyi emiyor sağ memeyi sağıyorum. Bebeğin emdiği göğüste hiç problem yok, ama pompayla sağdığım göğüs perişan. Bütün sorun pompada yani bence

Canım benimmmm ah nasıl duygulanıyor insan yaaaa tebrik ederim arkadaşım sağ salim kavuştun miniğine

Nasılsın şimdi iyi misin? Ağrıların ne durumda, yürüyebildin mi

Bende gidiyorum yarın kontrole bakalım güzel haberler alalım inşallah

Ay böyle beklemek de çok stresli. Minik kelebeğin nasıl oldu canım sarılığı azaldı mı?
Yarın kontrolümüz var canikom ya kara sarı görüntüsü hala değişmedi ama en azından hareketleri daha canlı ve emmesi arttı. İnşallah düşmüştür sarılık. Gece gündüz uyumadan emziriyorum vallahi atsın sarılığı diye

Oy kuzum benim daha da hareketlenecek annesi hadi bakalım güzel haberle dönersiniz inşallah

Evet ben de öyle düşünüyorum , bir kaç video izledim ama korkutucu geldi, şimdi spinning baby egzersiz yapmadan önce bir telefona bakayım demiştim

Yaa niye tek taraf öyle oldu acaba. İnşallah geçer canım.

Kızlar gümüş kapak,göğüs kalkanı,göğüs ucu koruyucu bunların hepsi aynı şeye mi hizmet ediyor,hangisi daha fayda sağlıyor ?

Hamile olmamak nasıl bir duygu?
Ben biraz kitap okuyayım diye çekildim ama ne mümkün sırtım belim bacaklarım her yerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…