Eyvahlar olsun daha haftam çok geriEvet tam olarak kasılma yaşıyorsun canım. O şekilde başlıyor benim dün akşam çok şiddetliydi bu akşam da aynı saatlerde yine başladı doktor zaman ilerledikçe artacağını söyledi
Ben hafif kasılma yaşarken 15,20 arasıydı resmen hissettim bugün. Yalancı kasılma zaten bunlar rahim kendini doğuma hazırlıyormuş. Bide ben ilk gebeliğimde yaşamadım böyle kasılma yani senin şiddetlenecek diye bişey yok canımEyvahlar olsun daha haftam çok geriNst ye cumartesi girmiştim sancı çok az çıktı doktor dikkate alınmaz bu dedi. 
Amin inşallah hepimiz sağlıkla doğuralmmmYaa herşey çok güzel geçecek canım benimsağlıkla kavuş minik kuzucuğuna, bize de haber ver çıkıncaa 
Canım sağlıkla al kucağına inşallahAmin inşallah hepimiz sağlıkla doğuralmmmazck toparlanaym haber edermm yazarmm hemen bebegim 
Mamas papas almayında ne alıyosanız alınKızlar bebek arabası ve oto koltuğu olarak ne aldınız araştırabildiniz mi
Cybex aton isize aldım ben canım. Şu an HB’de Kasım indirimleri başladı bu arada. Kalan ihtiyaçları almanın tam zamanı.Kızlar bebek arabası ve oto koltuğu olarak ne aldınız araştırabildiniz mi
Yeni gördüm kusura bakma bir süredir giremiyordum. Hiç bişey yapmadım güzel kuruttum sadece çok göbeğine sürtmeden pamukla kuruladım iyiceMerhaba. Yıkadıktan sonra herhangi bir uygulama yaptınız mı ? Bi miktar göbek içinde kordon kaldı çünkü. Ne yapılmalı tam olarak ?
Bebek arabası Kraft Kenya pr aldım e bebekteki adam çok övdüKızlar bebek arabası ve oto koltuğu olarak ne aldınız araştırabildiniz mi
Ama hiç emilmiyosa silmeden yıkamadan bebek nasıl emiyoo bi zararı olmaz demiBeklesen de faydası yok emilmiyor hiç. Ben sutyen, gümüş kapak, göğüs kalkanı gibi şeyler kullanmıyorum tişört ve pijamalarımı feda etmeyi tercih ettimkızımın cok sevdiği memişleri havasız kalmasın da varsın tüm kıyafetler ziyan olsun 
Benimde aynı csnımm bazen karnım sanli boş gibi oluyor bazen çok hareketli oluyor bazen hafif sanırım değişiyor genel olarak herkesinde böyle oldunu düşünüyorumKızlar bebelerinizin hareketleri nasıl benimki bazen çok uzun süre hareket etmiyor bazende hiç durmuyor 1 saattir falan full hareket ben yoruldum artık bi sorun mu var diye düşünmeye başladım sizde de öyle mi
Negatif bir anne ile çok zor yaşayan bilir maalesef, en kısa sürede toparlanıp gitmesini iste çünkü o artık değişmez seni de olumsuz etkiliyorsa uzakta olmasından başka çare yok. Sevmek ayrı bir şey tabi ki seviliyorlar ama yanındayken hayatın daha kolay daha güzel olmuyorsa o zaman doğru olmayan da bir şeyler var demektir.
Haklısınız kızlar ama eşim babalık izninden sonra haftalık şehirdışı gidişlerine başlayacak, ilk zamanlar tek kalmak istemiyorum, bebeğe güvenli ortam hazırlamak için evde biri daha olması rahatlatıyor beni. Geçenki krizimizden sonra ben daha umursamazım, o daha pozitif bakalım böyle giderse üç dört günde bir krize de razıyım ne yapayımCanim merhaba yazını gördüm simdi bendrn tavsiye çok sevdiğin insanda olsa hatta eşinde olsa son haftalarını strese sokabilecek indanlarla geçirme. Benim %90 ihtimalle o yüzden oldu erken doğumum ve çok ani oldu. Beni baya etkiledi süreç
Evet doktoruma sordum bugün normal dediKızlar sizde ayakta çok durdunuzda veya uzun süre oturdunuzda karnınızda sertleşme oluyormu özellikle çok yürüdüğümde karnım çok sert oluyor ama başka hiç bi rahatsızlığım yok nolur bilgi :)
Aynen bende uzun yürüyüşler yapamıyorum eskisi gibi. Alttan çıkacakmış gibi baskı yapmaya başlıyor.Batma bende 2 haftadır çok oluyor şuan tabi zirvedehatta diyorum az daha ittirse kendini sanki altımdan çıkacak. Çok ayakta da kalamıyorum bu hissiyattan dolayı 
Benimki iki haftadır kanalda yine de açılma yokValla aynı kızlar batma çok oluyor sanki kafası çıkacak gibi bi his bende de var. Ama bebeğin kafası çok yukardaymış kanala falan girmemiş. Bana kalsaydı açılmam bile vardıdoktor yukarıda normalde rahim kısmında bekleriz kafasını senin ki inmemiş henüz dedi. 
Yani yalancı kasılmaymış hepsi ama hala ağrım var
Olabilir son zamanlarda zaten merdiven öneriyorlar doğum kolaylaşsın diye, ben bir sancı dalgası yaşadım bugün daha hazır değilmişim onu farkettimYa bende 2 gündür hissediyorum aşırı batma. Birde evim dubleks merdivenden aşağı in çık baya hareketliyim ne kadar da dikkat etsemde acaba tetikliyor mu ki sonuçta zaman da yaklaştı.
Cinsel ilişki önermedi mi doktorun?Aynen bende uzun yürüyüşler yapamıyorum eskisi gibi. Alttan çıkacakmış gibi baskı yapmaya başlıyor.
Benimki iki haftadır kanalda yine de açılma yokBu doğum nasıl başlıyor ya, Sancı oluyor yok, batmalar oluyor yok daha ne olması lazım acaba Neyse yaşayıp görcez. 
Açılmana haftaya bakacagım dediPerine masajını bende yapamadım ya. Squat, sık cinsel ilişki falan önerdi bana. Benimde vajinaya arada batmalar oluyor canım acaba doğumun yakın olduğuna mı belirti bu. Senin açılmanda mı hiç olmamış. Bende hiç açılma yok ya ona üzüldüm biraz bugün Bayada sızı hissediyordum alt tarafa
Hehe bende doğurmadım daha kuzu. 35+5 bugünGeliyom gidiyom hala doğurmamışsınız şaka gibi ansjsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?