Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Daha biz belki 3 aylıkken parkta gördüğüm delirmiş gibi yürüyen uzun hırkalı kadını hatırladım birden Ben niye öyle yürümüyorum hiç

Kızlar iyi akşamlar 38+5 bugün kontrolde bebek 3800 gram çıktı normal doğum istiyorum doktor korkuttu iri dedi zorlanırsın dedi ben yinede denemek istediğimi söyledim pazartesi gün verdi suni sancı verecek olmazsa sezeryana dönecek benim gibi bebeği iri olan var mı ilk doğumum olucak korkuyorum çok zorlanırmıyım epiduralde yapacak normal olursa

Kızlar bir şey soracağım. En son nst’de 80/100 arası kasılmalar çıkmıştı. Ama herhangi bir ağrı hissetmiyordum ben. Bebeğim hareket ediyordu, bir yere toplanır gibi. Bunlar da kasılma sayılıyor mu?

Kızlar mukus tıkacı nasıl anlaşılıyor akıntı gibi bi şey mi yoksa tek seferde pırt diye çıkan bir şey mi bilen var mııı
Kiminin hafif kanlı, kahve gibiymis, kiminin kremsiymis jel gibi
Benim nisanim oglumda dogumdan 3 gun once beyaz kan damarli birseydi, ikinci geldiginde kahverengiydi ertesi sabah dogurdum zaten

Ama bu sabahtan beri kremsi sulu akintim oluyor suphelenmiyor degilim bgnku kontrolde nst de sancim cikmadi hic, bebegimde kanalda degil ama akintidan cok iskillendim

Benim de eşimin spor maç izleme olayı var ya,adam da çok yardımcı bana onu kendim kısıtlanıyorum diye kısıtlamak zorunda kalacağım diye korkuyorum.Şu süreçte bebekler kolay bebek olursa çok zorlanılmaz gibi

Haftaya 39+3 e yine randevu verdi bana da haftaya görüşürüz dedi. İçimden dedim inşallah haftaya randevum gelmeden artık doğum için görüşürüz İnşallah bizim de öyle olur belirti olmayınca hiç gelmeyecekmiş gibi oluyor.
Senin şuan doğum yakın o zaman anlatıklarına göre akıntın falan çoğalmış. Benim tam tersi iki üç haftadır akıntım azaldı onu da chatgbt ye sordum tabi hemen Bebeğin başı doğum kanalına yerleşince akıntı gelmesi azalıyormuş. Bizimkinin iki haftadır kanalda. Nişan falan gelecek mi nasıl olacak hiçbir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…