Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar mukus tıkacı nasıl anlaşılıyor akıntı gibi bi şey mi yoksa tek seferde pırt diye çıkan bir şey mi bilen var mııı

evettt hem de çok uzun zamandır ve çarpıntı da oluyo nerdeyse her gün benim de pazartesi bu kilodaydı ama onunla alakalı mı bilmiyorum
Zor gerçekten benim son 4 günüm kaldı hayırlısıyla sağlımla sağlıkla kavuşalım inşallah bebiklerimize Peki sizin normal mi olacak maşallah kilosu çok önde

eceeaap kuzucum nasılsın heyecan var mı???
Ay varrrr bebeğim ya heyecanla karısık büssğrğ duygu içindeym. Herşeyimizi hazırladık kendimde hazırlandım. Suan kerosumu uyutuyorum duygusalım biraz onunla yarın ilk defa ayrı kalıcaz gece, neyse ki kameradan izlerim djdjd ama yinede içim bi garip. Bi yandan heyecanlı bi yandan hüzünlü bi yandan neler olcak acaba merakı

Kızlar bebek arabası ve oto koltuğu olarak ne aldınız araştırabildiniz mi
Ben dün sipariş verdim. Uçak da kabin bagajı ölçülerinde olsun diye o şekilde aldım. Ona da ekstra puset aldım. Şu şekilde en son buna karar verdim çünkü her sene Türkiye’ye gidip geleceğimiz için en kullanışlısı buydu benim için

Eklentiler

• IMG_2705.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_2706.webp
    23 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_2707.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 31
Batma bende 2 haftadır çok oluyor şuan tabi zirvede hatta diyorum az daha ittirse kendini sanki altımdan çıkacak. Çok ayakta da kalamıyorum bu hissiyattan dolayı

Çok uzun bir süre kalamam herhalde canım evde,hem maddi anlamda zorlar hem de bende sadece bebekle rutin hayatın içinde boğulabilirim,hamileyken işe gitmem zor oldu ama giyinip tek başıma insan içine karışmayı da isteyebilirim diye düşünüyorum.İzin bittikten sonra birkaç hafta rapor sonra belki birkaç ay ücretsiz izin ya da sadece süt iznimi de kullanabilirim.Benim mesai saatim 6 saat, bebek 6 ay bitene kadar 3 saat süt iznimi kullanma şansım oluyor,tek düşündüğüm süreç içinde bebeğin durumları olacak.Geceleri çok uykusuz kalırsam artık başka bir formül düşüneceğim.Sürece bakacağım yani anlayacağın.

Kızlar bebelerinizin hareketleri nasıl benimki bazen çok uzun süre hareket etmiyor bazende hiç durmuyor 1 saattir falan full hareket ben yoruldum artık bi sorun mu var diye düşünmeye başladım sizde de öyle mi
az önce öyle bi vurdu ki insan insana bunu yapmaz xjkxhdhdh dün yatıştaydı bugün dövüyo içerden ikizler burcu gibi bebe

Valla aynı kızlar batma çok oluyor sanki kafası çıkacak gibi bi his bende de var. Ama bebeğin kafası çok yukardaymış kanala falan girmemiş. Bana kalsaydı açılmam bile vardı doktor yukarıda normalde rahim kısmında bekleriz kafasını senin ki inmemiş henüz dedi.
Yani yalancı kasılmaymış hepsi ama hala ağrım var

Değmemesi için komple emmesini mi bekliyosun

Yaa herşey çok güzel geçecek canım benim sağlıkla kavuş minik kuzucuğuna, bize de haber ver çıkıncaa

Kızlar bebelerinizin hareketleri nasıl benimki bazen çok uzun süre hareket etmiyor bazende hiç durmuyor 1 saattir falan full hareket ben yoruldum artık bi sorun mu var diye düşünmeye başladım sizde de öyle mi
Benim de öyle gece eşim elliyo sırf hissetmek için 1 saat uğraştı doğru düzgün hareket yoktu hissemedi korktu hatta hastaneye gidelim falan dedi eşim uyudu bi başladıysa ben hareketine uyuyamadım

Bak beni de uykusuzluk kısmı düşündürüyor.
Dediğin gibi hamilelikte bende cok zorlandım ama tek başıma hazırlanıp cıkmayı isterim kesinlikle. Bide eşlerin rutin hayatı devam ederken evde boğulmak psikolojiyi cok olumsuz etkiler diye düşünüyorum. Bakalım şu bikaç ay bi geçsin hersey daha net sekillenir hepimizin kafasında

Kızlar bu adet sancısı gibi bir sancı 35.haftam itibariyle kendini biraz belli etmeye başladı,hafiten bacaklarıma bile vuruyor.Bebek ben oturur pozisyondayken filan karnım sert değil.Bu sancı ya da kasılma mıdır nedir acaba,bir de belime kramp gibi bir şey giriyor bazen ama uzun süren bir ağrı gibi olmuyor

Değmemesi için komple emmesini mi bekliyosun
Beklesen de faydası yok emilmiyor hiç. Ben sutyen, gümüş kapak, göğüs kalkanı gibi şeyler kullanmıyorum tişört ve pijamalarımı feda etmeyi tercih ettim kızımın cok sevdiği memişleri havasız kalmasın da varsın tüm kıyafetler ziyan olsun

Evet tam olarak kasılma yaşıyorsun canım. O şekilde başlıyor benim dün akşam çok şiddetliydi bu akşam da aynı saatlerde yine başladı doktor zaman ilerledikçe artacağını söyledi

Kızlar eller serbest süt sağma pompası kullanan var mı aramızda? Bebebao markasının pompasını almayı düşünüyorum. Elektrikli süt sağma makinesi çok hassasiyet yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…