Bende canım dönme gibi genelde vurma çok nadir oluyorr
Aynen canım benim de öyle olmaya başladı
Canım bana da öyle oluyor, çok sık hareketler yerine az ama daha etkili
İçim rahatladı ya. Bu arada bi şey keşfettim ben ne zaman suyu iyi içsem bebişim çok hareketliBende de öyle daha güçlü ama daha sakin
Benimde sabah 9.30da doğumum bar çok heyecanlıyım yattım ama uyuyamıyorum İnşallah sağlımla huzurla kavuşalım meleklerimizeKız bizde annemle şimdi komposto yaptık, arabayı yerleştirdik falanunuttum mu bişey diye sürekli düşünceli haldeyim bi yandan panikli bi havam var çaktırmamaya çalışıyorum evde hayırlısı iyi geçecek herşey kuzum Allah yardımcımız olsun
Ayy sırayla giricezzBenimde sabah 9.30da doğumum bar çok heyecanlıyım yattım ama uyuyamıyorum İnşallah sağlımla huzurla kavuşalım meleklerimize
İnşallah hayırlısıylaBirkaç güne sen de onlardan olcan gör bak hissediyorum
Bugün 4 doğum var en az o zamanBenimde sabah 9.30da doğumum bar çok heyecanlıyım yattım ama uyuyamıyorum İnşallah sağlımla huzurla kavuşalım meleklerimize
Haha tamam o halde yarın sıra sendeYaprak dökümü son bölümü açıyorum
Aynı şekilde benim de öyleİçim rahatladı ya. Bu arada bi şey keşfettim ben ne zaman suyu iyi içsem bebişim çok hareketli
Amin canımDoğum tarihimiz arasında 1 gün var canıminşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın
Gittiniz mi hastaneye durum nedirAmin canımbenim ekimin başından beri ara ara çok düzenli ve şiddetli sancılarım oluyordu tahmini doğum tarihinden erken bekliyorduk sağlıkla gelsinler de yine de seninki biraz daha bekler inşallah
Evet geldik açılmam henüz çok azmış su geldiği için yatıracağız ama bu gece doğum olmaz büyük ihtimalle dinlenmeye bak dediler antibiyotik başladılarGittiniz mi hastaneye durum nedirama çok heyecanlı ya sabrım kalmadı benim de ahahaha
Bende aynıyım suyum gelse sevinecek durumdayım bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorumGittiniz mi hastaneye durum nedirama çok heyecanlı ya sabrım kalmadı benim de ahahaha
Canım antibiyotik neden rutin miymişEvet geldik açılmam henüz çok azmış su geldiği için yatıracağız ama bu gece doğum olmaz büyük ihtimalle dinlenmeye bak dediler antibiyotik başladılarsabah açılma artmazsa suni sancı veririz ufaktan dediler
Hem korkuyorum bi yandan hafif savcılardan falan hem de istiyorum garip bi hisBende aynıyım suyum gelse sevinecek durumdayım bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum
Insallah kisa surede acilman artar canim, sancinla dogurursunEvet geldik açılmam henüz çok azmış su geldiği için yatıracağız ama bu gece doğum olmaz büyük ihtimalle dinlenmeye bak dediler antibiyotik başladılarsabah açılma artmazsa suni sancı veririz ufaktan dediler
Yok ben çok hazırım bence evet garip ama eşsiz bir bekleyişHem korkuyorum bi yandan hafif savcılardan falan hem de istiyorum garip bi his
Suyun geldigi zaman enfeksiyon riski artiyor, 24 saat icinde dogumun gerceklesmesi lazim.Canım antibiyotik neden rutin miymiş
Vajinal mı olacak senin deYok ben çok hazırım bence evet garip ama eşsiz bir bekleyiş
Evet artık su aktığı bebeği mikroplardan koruyamadığı için herhangi bir enfeksiyon durumunu önlemek için başlanıyorCanım antibiyotik neden rutin miymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?