Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Bende canım dönme gibi genelde vurma çok nadir oluyorr
Aynen canım benim de öyle olmaya başladı
Canım bana da öyle oluyor, çok sık hareketler yerine az ama daha etkili
Bende de öyle daha güçlü ama daha sakin
İçim rahatladı ya. Bu arada bi şey keşfettim ben ne zaman suyu iyi içsem bebişim çok hareketli

Benimde sabah 9.30da doğumum bar çok heyecanlıyım yattım ama uyuyamıyorum İnşallah sağlımla huzurla kavuşalım meleklerimize

İçim rahatladı ya. Bu arada bi şey keşfettim ben ne zaman suyu iyi içsem bebişim çok hareketli
Aynı şekilde benim de öyle bazen tedirgin oluyorum hatta kalkıp doktora mı gitsem diye. Benimkiler ikiz bir de. Sanki birinin hareketini hissediyorum diğerininkini hissedemiyorum gibi de oluyor bazen.

Doğum tarihimiz arasında 1 gün var canım inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın
Amin canım benim ekimin başından beri ara ara çok düzenli ve şiddetli sancılarım oluyordu tahmini doğum tarihinden erken bekliyorduk sağlıkla gelsinler de yine de seninki biraz daha bekler inşallah

Amin canım benim ekimin başından beri ara ara çok düzenli ve şiddetli sancılarım oluyordu tahmini doğum tarihinden erken bekliyorduk sağlıkla gelsinler de yine de seninki biraz daha bekler inşallah
Gittiniz mi hastaneye durum nedir ama çok heyecanlı ya sabrım kalmadı benim de ahahaha

Gittiniz mi hastaneye durum nedir ama çok heyecanlı ya sabrım kalmadı benim de ahahaha
Evet geldik açılmam henüz çok azmış su geldiği için yatıracağız ama bu gece doğum olmaz büyük ihtimalle dinlenmeye bak dediler antibiyotik başladılar sabah açılma artmazsa suni sancı veririz ufaktan dediler

Canım antibiyotik neden rutin miymiş

Insallah kisa surede acilman artar canim, sancinla dogurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…