- 11 Nisan 2024
- 1.856
- 1.759
- 53
44 gün oldu doğum yapalı. İçinde debeleniyorum. Ayrı bir kafası var
Canımm iyiyim şükür sen nasılsınnC cilekcanavari kuzummmm nerelerdesin nasılsın.
Canımm iyiyim şükür sen nasılsınn
Benim vahşi kelebek aynı karnımdaki gibi eli dursa ayağı durmuyor. Çenesi desen maşallah ağlaya ağlaya iyice güçlendiuyanık olduğu her an ağladığı için full mesai onunla ilgileniyorum o yüzden eşe dosta hal hatır soramaz oldum şükür tabi varlığına ama huysuz bi bebiş ahahahah
Sende ne var ne yok keyfiniz yerinde mi
Sürecin geçici olduğunu kısa sürede büyüyeceği sürekli kendime hatırlatmaya çalışıyorum. Tabi insan yine de engel olamıyor hayatımız çok değişti dün çok uykum vardı duşta epey bir zaman ağladım, üzerine gece de on beş dakikada bir kalkınca bir posta da öyle ağladım. Hormonlarımız çok dalgalı şu an bir zaman sonra kendimize geliriz benim ilk bebeğim büyüdüyse hepsi büyür giderKızlar lohusa depresyonuna girmemek için neler yapıyorsunuz..
Gaz sancısı falan cok fazla onu es geçiyorum ama Alya biraz huysuz bi bebek bence o yüzden çok ağlıyor. Onu susturmak için kırk takla atmak gerekiyorYaaa 40 ı çıkınca düzelir diyorlardı bize. Doğru değilmi o kuzu. gece nasıl gece de mi uyumuyor.
Girmem zannediyordum 40ım cıktıktan sonra girdim. Robot gibiyim ruhum yok sankiKızlar lohusa depresyonuna girmemek için neler yapıyorsunuz..
Çilek kundak denedin mi ? Kundak seven bebek nimet ben de kundağa alıştırmaya çalışıyorum.Gaz sancısı falan cok fazla onu es geçiyorum ama Alya biraz huysuz bi bebek bence o yüzden çok ağlıyor. Onu susturmak için kırk takla atmak gerekiyor
İki gecedir Allaha şükür gece uykusu güzel emiyor uyuyor emiyor uyuyor. Zaten uykusu açılırsa donumu başıma geçirir usul usul besleyip göğsümde yatırıyorum yatağında yatmıyor. Senin oğlan nasıl huyu suyu
Gaz sancısı falan cok fazla onu es geçiyorum ama Alya biraz huysuz bi bebek bence o yüzden çok ağlıyor. Onu susturmak için kırk takla atmak gerekiyor
İki gecedir Allaha şükür gece uykusu güzel emiyor uyuyor emiyor uyuyor. Zaten uykusu açılırsa donumu başıma geçirir usul usul besleyip göğsümde yatırıyorum yatağında yatmıyor. Senin oğlan nasıl huyu suyu
Kv gitti mi canım?44 gün oldu doğum yapalı. İçinde debeleniyorum. Ayrı bir kafası var
Ben girmem diye düşünüyordum uzun zamandır bebek özlemim vardı ama sürekli ağlıyorum uykusuzluk çok etkiliyor insanı bence, yani ben uykusuz kaldığımdan dolayı çok yorgunum sürekli bunun ne kadar süreceğini düşünüp tedirgin oluyorum eski hayatıma uzaktan el sallıyorum sürekli. Üstüne bebeğim göğsümü tutmuyor sarılığı çıktı sütüm yeni yeni gelmeye başladı bunların hepsi etkiliyor beni sanırımKızlar lohusa depresyonuna girmemek için neler yapıyorsunuz..
Evet evet kuzum kundak yapıyorum ama yine de yerinde uyumuyor. Sadece kucağımda deliksiz uyuyor, yerine yatırdığım anda çığlıkÇilek kundak denedin mi ? Kundak seven bebek nimet ben de kundağa alıştırmaya çalışıyorum.
Uykusuzluk gerçekten zor canım ya. Ben mesela dün tüm gece idare ettim ama sabah 7 gibi emzirdikten sonra gaz sancısı başladı deli gibi ağlıyor ama ben robot gibi oturduğum yerden susturmaya calısıyordum. O çığlık atıyor benim kafam düşüyor uykusuzluktanBen girmem diye düşünüyordum uzun zamandır bebek özlemim vardı ama sürekli ağlıyorum uykusuzluk çok etkiliyor insanı bence, yani ben uykusuz kaldığımdan dolayı çok yorgunum sürekli bunun ne kadar süreceğini düşünüp tedirgin oluyorum eski hayatıma uzaktan el sallıyorum sürekli. Üstüne bebeğim göğsümü tutmuyor sarılığı çıktı sütüm yeni yeni gelmeye başladı bunların hepsi etkiliyor beni sanırım
Kızlar lohusa depresyonuna girmemek için neler yapıyorsunuz..
Valla benm eşimin de pek bi faydası yok. Sözde ölüyo bitiyo kızına ama daha gece uykusundan kalkıp da cocuğu idare etmişliği yok. Bazen öyle cinlerim tepeme geliyor ki anlatamamCanım 1 saat sonra uyanır benim ki sabah 4 e kadar ağzı memede durcak yatağına koyduğum an basıyor çığlığı. Tek susturma yolu meme. Başka hiç birşekilde susmuyor. Bir kaç haftaya düzelir diyorlardı ama korktum şimdi kız. Allahtan eşim izinli birlikteyiz ama memesi olmadığından çok faydası olmuyor.
Kızlar lohusa depresyonuna girmemek için neler yapıyorsunuz..
Sen 50.güne yaklaşıp bunu diyorsan ben ne yapıcam ya, ne zaman düzene binecek çok merak ediyorum. Gözaltım mosmor yaUykusuzluk gerçekten zor canım ya. Ben mesela dün tüm gece idare ettim ama sabah 7 gibi emzirdikten sonra gaz sancısı başladı deli gibi ağlıyor ama ben robot gibi oturduğum yerden susturmaya calısıyordum. O çığlık atıyor benim kafam düşüyor uykusuzluktanbaktım eşim geldi kucağımdan aldı. Bi yarım saat aralıksız uyumak bile o kadar iyi geldi ki
Bebeğin huyuyla da alakası var benimki tam bi vahşi kelebek biliyorsunuz hepiniz. Genelde büyüdükçe ağlamalar azalıyor benimki istisna. Bide aşırı bi gaz sorunu var bizde o da işleri zorlaştırıyor.Sen 50.güne yaklaşıp bunu diyorsan ben ne yapıcam ya, ne zaman düzene binecek çok merak ediyorum. Gözaltım mosmor ya
Valla benm eşimin de pek bi faydası yok. Sözde ölüyo bitiyo kızına ama daha gece uykusundan kalkıp da cocuğu idare etmişliği yok. Bazen öyle cinlerim tepeme geliyor ki anlatamam
Sen emzik vermedin heralde daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?