20 günlük canımKaç günlük bebeğin
Maşallah canım o kadar şanslısınızkiii eminn ol gaz sancısı illet bişeymişş ne gece ne gündüz uyku yok resmenn benmde üst gazı çıkıyorum ama aşşa çok zor neler yapsamda olmuyorhiçbi şey yapmadık sadece üst gazını kendi çıkarmayınca babası veya ben omzumuza alıyoruz kafası boynumuza gelcek şekilde popodan sırta doğru pıt pıt hafif vurup 2-3 kez hemen arkasından sırtına masaj yapıyoruz sonra yine aynı şekilde o ara çıkarmış oluyo veya göğsüme yan şekilde yatırıp aynısını yapıyorum
Canım 26 günlük sanırım bebişin. 60 ml doyması için yeterli değil mi ? Benimki de her öğün neredeyse 60 ml anne sütü ile besleniyorKızlar bende meme+mama veriyorum çünkü sütüm ne yazıkki çok değil az önce yarım saat sağdım iki memeden 60 ml çıktı
Mama da Hipp veriyorum
Peynir kesiği gibi mi kusuyor yoksa direkt içtiği süt olduğu gibi mi çıkıyor?Kızlar bebek neden fazla kusar ya çok tadımı kaçırıyor doyuyor mu aç mı kalıyor kafam karışıyor artık,bir memeyi 15 ya da 20 dk veriyorum pat 3 kere filan bir çıkarma var dolu dolu bir çıkarma değil ama çıkıyor gene kıyafetin hep boyun kısmı batıyor.Bizim gibi olan var mı?Doktor 1 haftalık kilo artışına bakıp reflü teşhisi koyacakmış ?
Peynir kesiği gibi mi kusuyor yoksa direkt içtiği süt olduğu gibi mi çıkıyor?
Aynen benimki de öyle. Peynir kesiği olması sindirdikten sonra kustuğuymuş ama direkt süt gibi kustuğuna fazla içtiği süt demişlerdi bana. Reflü belirtisi miymişPeynir kesiği gibi de oluyor,süt de kustuğu oluyor.
kaka yaparken ıkınıyo bazen kızarıyo çok uzun sürmüyo ama yaptığını anlıyorum o an ağladığı da oluyo20 günlük canım
Maşallah canım o kadar şanslısınızkiii eminn ol gaz sancısı illet bişeymişş ne gece ne gündüz uyku yok resmenn benmde üst gazı çıkıyorum ama aşşa çok zor neler yapsamda olmuyor
Ne kadar süt çıkarsa sütümüz var diyebiliriz fikriniz var mı ?Kızlar bende meme+mama veriyorum çünkü sütüm ne yazıkki çok değil az önce yarım saat sağdım iki memeden 60 ml çıktı
Mama da Hipp veriyorum
Canım cevap veren olduysa beni de etiketler misin? Saatleridir aynı problemi yaşıyorum. Artık omzum kolum kalmadı. Buraya hızlıca girip aynı sorunu yaşıyorum demek için girmiştim.Kızlar dün geceden bu yana uzun bi uykuya dalamadık max10 dk uyumuştur. Memede uyuyor emmiyorda. Ben çok yoruldum büyüme atağımı gaz sancısı mı bilemedim tuvalete zor gidiyorum sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım
Canım cevap veren olduysa beni de etiketler misin? Saatleridir aynı problemi yaşıyorum. Artık omzum kolum kalmadı. Buraya hızlıca girip aynı sorunu yaşıyorum demek için girmiştim.
Kızım da 39 da doğdu ama gaz sancısı çekiyor maalesefbizde hiç gaz sorunu olmadı kendi kendine çıkarıyo hatta bazen üst gazını. alt gazını da hep kendi çıkarıyo 39. haftada doğdu belki ondandır. 2 çocuk doktoruna gittik ikisi de aptamile devam etmemi söyledi bu arada anne sütü de şekerli ondan yakın diyolar belki de
Cok tesekkur ederim direkt siparis ediyorum allah sizden razi olsunn3-6 aldım 52 cm doğmuştu
yaaKızım da 39 da doğdu ama gaz sancısı çekiyor maalesef
Merhaba kaç günlük bebeğiniz. Benim oğlumda altını açınca ıslak mendille sildikçe yapıyor kakasını ve gazını çıkarıyor. Bazen 15-20 dk ağlıyor ayaklarınına çekerek. Şimdi bu çocuğun gaz sorunu varmı yok mu arkadaşlarbizde hiç gaz sorunu olmadı kendi kendine çıkarıyo hatta bazen üst gazını. alt gazını da hep kendi çıkarıyo 39. haftada doğdu belki ondandır. 2 çocuk doktoruna gittik ikisi de aptamile devam etmemi söyledi bu arada anne sütü de şekerli ondan yakın diyolar belki de
60 ml verince mama vermiyorum ama 60 sonrası diğer öğün yani yine sağım yapınca o bile çıkmıyor mecbur mama veriyorum.Canım 26 günlük sanırım bebişin. 60 ml doyması için yeterli değil mi ? Benimki de her öğün neredeyse 60 ml anne sütü ile besleniyor
Geçen hafta doktor 100 ml tamamla dediNe kadar süt çıkarsa sütümüz var diyebiliriz fikriniz var mı ?
Yok sütüm çok değil dediniz ya, 60ml süt az mı diyor doktorunuz onu merak ettim ?Geçen hafta doktor 100 ml tamamla dedi
Çünkü kilo alımı azdı
Diyelim ki 60 ml anne sütü verdim 40 da mama ver dedi
Kilo alımı normale dönünce tüm sağlıklı bebekler gibi ne zaman isterse o zaman verirsin dedi
Evet kizimda da kullandim memnunumMemnun musun ocean daöladan ben de aldım bu gün başlayacagım
Aynen benimki de öyle. Peynir kesiği olması sindirdikten sonra kustuğuymuş ama direkt süt gibi kustuğuna fazla içtiği süt demişlerdi bana. Reflü belirtisi miymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?