- 22 Kasım 2022
- 4.559
- 5.471
- 108
Alya çok sık kustuğu için başının altına eğim vermeden yatıramıyorum altını değiştirirken bile kafasını yükseltmem gerekiyorCanım neden yastıksız yatırmıyorsun? Yastık da önermiyorlar ya. Bir de merak ettim juno yataklarda kemer gibi bir şey yok muydu
Canım cevap veren olduysa beni de etiketler misin? Saatleridir aynı problemi yaşıyorum. Artık omzum kolum kalmadı. Buraya hızlıca girip aynı sorunu yaşıyorum demek için girmiştim.
Cok tesekkur ederim direkt siparis ediyorum allah sizden razi olsunn
Alya çok sık kustuğu için başının altına eğim vermeden yatıramıyorum altını değiştirirken bile kafasını yükseltmem gerekiyor
Bendeki reflü yatağında kemer yok onda yatıramıyorum.
Junoda kemer var ama onda da artık alya yatmıyorgarip bi problemimiz işte bu da
Kızlar bu arada gaz demişken sizin gazlardan ne haber? Yani ben doğumdan sonra daha çok gaz çıkarıyorum, rahim yerine oturdukça bağırsak hareketleri mi artıyor nedir? Bir de kabızlık azaldı ama hala devam ediyor
Valla kuzum bilmiyorum ne dediklerini ben doğum yapınca hastanedeki doktor ve ebeler bu iyi dedi diye direkt bunu aldım bebeğim de hemen uyum sağladıCanım bu bağırsak dostu dedikleri mamadan mı? Comfort mu ne öyle biseydi
Yok ne yazık ki. Asla uyumuyor tüm gün ağladı ve hala ağlamaya devam ediyor. Sadece memede susuyor.Canım cevap veren olduysa beni de etiketler misin? Saatleridir aynı problemi yaşıyorum. Artık omzum kolum kalmadı. Buraya hızlıca girip aynı sorunu yaşıyorum demek için girmiştim.
Kuzum onda da biberon başlığında iki delik var onların denk gelmesi gerekiyor denk gelmezse gaz artıyor bebekte, biliyorsundur belki amaİnşallah ya keyifli olsunlar da biz de rahat bi nefes alalım
Biberon aventin yavaş akışlı olanı kullanıyorum
Flanşı göğsüne uygun olmayabilir canımOfff bu süt sağmak ne stresli birşey yaaa . Normalde sağmıyordım ama arada atayım dolaba diyorum. Nereye. Bugün bir sağdım 45 ml çıktı. Sonra baya emdi oğlum peşine sağayım yıne dedim. 5 ml çıkmamıştır. Ama bebek emerken tıkanıyor. Valla dolaba süt koyanlara özeniyorum. Hayır bebek de kilo alıyor. Acaba süt sağma makinem mi kötü
Canım bende aynı dertten müzdaripimKızlar oğlumun gazını çıkaramıyorum ben mi beceremiyorum bilmiyorum ama inanılmaz zor çıkıyor gazı bir saat uğraşıyorum iki minik pırt belki çıkıyor. Emzirme sonrası gazını çıkarayım derken çocuk sancıdan ağlıyor uğraşıyorum vs derken yoruluyor geri acıkıyor gazı çıkmadan ikinci sütünü içiyor daha çok gazlanıyor uykusundan ıkınarak uyanıyor o kadar üzülüyorum ki çığlık çığlığa ağlıyor hiçbir şey yapamıyorumgaz damlası kullanıyorum denemediğim masaj hareket kalmadı lütfen bana bi akıl verin
33. güne girdikMerhaba kaç günlük bebeğiniz. Benim oğlumda altını açınca ıslak mendille sildikçe yapıyor kakasını ve gazını çıkarıyor. Bazen 15-20 dk ağlıyor ayaklarınına çekerek. Şimdi bu çocuğun gaz sorunu varmı yok mu arkadaşlar3 haftalık olduk bundan sonra artmaz herhalde dimi?
ilk gittiğimiz doktor bebek daha 2. haftasındayken 120 ml sağmama rağmen çocuk aç ama doysa kilo alırdı diye kızıp azarlamıştı beni mama ver demişti o kadar ağlamıştım ki sonra doktor değiştirdik zatenDoktorum daha acımasız konuştu valla moralimi bozdu ben süte değil bebeğin kilo alımına bakarım dedi
Oda yetersiz dedi yani evet az dedi
erken doğmadı yani canım o anlamdaBenm çok uzun sürüyor ıkınıyor çıkaramıyınca ağlıyo ne yapmak lazım çözemedimmm bende
Ben kaynattım ikiiisini ama çok bi etkisi olmadı
39 doğduğunda ne oluyorki kızalar
değil gibi duruyo şimdilikPeki gazlı bi bebek mi senin oğlan
bebek kaç ml içiyo sağdığın süt olarakOfff bu süt sağmak ne stresli birşey yaaa . Normalde sağmıyordım ama arada atayım dolaba diyorum. Nereye. Bugün bir sağdım 45 ml çıktı. Sonra baya emdi oğlum peşine sağayım yıne dedim. 5 ml çıkmamıştır. Ama bebek emerken tıkanıyor. Valla dolaba süt koyanlara özeniyorum. Hayır bebek de kilo alıyor. Acaba süt sağma makinem mi kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?