- 24 Temmuz 2024
- 371
- 424
- 23
- 35
Anladim, gobek deligini dusurmek icin bir sey kullanildigini bile bilmiyordum. Kac gun surerse sursun dogal dusus bekleniyor diye dusunmustum. Umarim iyilesir yara kismi bir an once. Evet haklisniz, sakinan goze cop batiyor maalesef.Teşekkür ederim canım. Zaten göbeği düşmedi, gümüş nitrat damlattı. Canım ona da ayrı bi sıkıldı. Ne kadar sakınırsan o kadar çekiyor ya bence buna inanmaya başladım ciddi anlamda
Aa çok ilginç. Uykuda da çok kalmasın yinede cok kücükEvet canım, uyku düzenimizi beğenmedi doktor. Yanlış yapıyormuşum. Şöyle ki ben iki saatte bir emziriyorum ya da bebeğim ne zaman isterse ama doktor uykudan uyandırma kendi ne zaman uyanırsa o zaman emsin diyor. Çocuğum yeni yeni sarılığı atlatıyor.
Kolik bebek mi acaba? Onlar surekli agliyorlarmis, arkadasim bahsetmisti.Ya arkadaşlar bebeği çok ağlayan var mı? Gerçekten çıldırmak üzereyim artık kendimi parçalıcam 7/24 ağlayabilir mi bi bebek ? Yalnız uyurken sesi kesiliyor cok yoruldum cok bunaldım artık bu nedir ya
Sanırım öyle ama çaresi var mı acaba bunun. Gerçekten artık sırtıma ağrı giriyor bu ağlama krizlerindeKolik bebek mi acaba? Onlar surekli agliyorlarmis, arkadasim bahsetmisti.
Benim bildigim kadariyla caresi yok, 6-8 hafta bazen biraz daha uzun ayni sekilde devam ediyormus. Ama yine doktorunuza danismakta fayda var tabii ki. Belki onerisi olur. Bazi arkadaslarim lavanta icerikli dus jellerinin/sampuanlarin bebeklerini sakinlestirdigini soylemislerdi. Dustan sonra daha kolay uykuya daliyorlarmis.Sanırım öyle ama çaresi var mı acaba bunun. Gerçekten artık sırtıma ağrı giriyor bu ağlama krizlerinde
Bu arada 8-9. haftalarda buyume ayagi krizleri gozlemlenebilir eger bebeginiz zamaninda dogduysa. Erken dogduysa bu haftalarda degisiklik oluyor. Belki de oyle bir haftadir sizinkisi.Sanırım öyle ama çaresi var mı acaba bunun. Gerçekten artık sırtıma ağrı giriyor bu ağlama krizlerinde
35+4te doğdu. Bilmiyorum ya 15. Gününden beri durmadan ağlıyor canı sıkıldıkça ağlıyor. İnşallah geçer 3 aylık olduğunda. Bu kadar ağlayan bebek cevremde görmedimBu arada 8-9. haftalarda buyume ayagi krizleri gozlemlenebilir eger bebeginiz zamaninda dogduysa. Erken dogduysa bu haftalarda degisiklik oluyor. Belki de oyle bir haftadir sizinkisi.
Kiyamam ona. Insallah gecer bir an once.35+4te doğdu. Bilmiyorum ya 15. Gününden beri durmadan ağlıyor canı sıkıldıkça ağlıyor. İnşallah geçer 3 aylık olduğunda. Bu kadar ağlayan bebek cevremde görmedim
Canım enfeksiyon varsa yapılıyor bu işlem.Anladim, gobek deligini dusurmek icin bir sey kullanildigini bile bilmiyordum. Kac gun surerse sursun dogal dusus bekleniyor diye dusunmustum. Umarim iyilesir yara kismi bir an once. Evet haklisniz, sakinan goze cop batiyor maalesef.
Anladim, gecmisler olsun o zaman. Hizlica iyilessin minigin gobegi.Canım enfeksiyon varsa yapılıyor bu işlem.
Evet canım, ben bildiğim yoldan devam. Benim bebeğim uyku düzenini mi biliyor anlıyor sanki doktor uyutmaya çalışırken kollarım kopuyor. Ve ben artık iki üç gündür bebeğim uykudan uyanmasın diye azıcık uyusun diye hiç bi şey yapmıyorum. Bebeğimden korkmaya başladım sanki bu düzen yüzyıllarca böyle sürecek gibi, ağlama sesi geldimi benimde ağlayasım geliyor onunlaAa çok ilginç. Uykuda da çok kalmasın yinede cok kücük
Al benden de o kadar ya bak uykudan uyanmaya başladığı anda beni stres basıyor ağlayacak diye. Çok zormuş ağlayan bebek ya Allah yardımcımız olsun. Hem üzülüyorum hem cok yorgunumEvet canım, ben bildiğim yoldan devam. Benim bebeğim uyku düzenini mi biliyor anlıyor sanki doktor uyutmaya çalışırken kollarım kopuyor. Ve ben artık iki üç gündür bebeğim uykudan uyanmasın diye azıcık uyusun diye hiç bi şey yapmıyorum. Bebeğimden korkmaya başladım sanki bu düzen yüzyıllarca böyle sürecek gibi, ağlama sesi geldimi benimde ağlayasım geliyor onunla
Aynı şeyleri hemen hemen hepimiz yaşıyoruz canım. şu bi kaç ayı atlatalım şu an tek tesellim bu. Herşeyi bi düzene oturtucaz. O dünyada yeni bi can Herşeyi sıfırdan öğreniyor. Biz taze anneyiz. Onlarla birlikte bizde öğreneceğiz. Sadece Önümüzdeki yıl bu zamanların mini bi fragmanını görmek isterdim bebeğimle birlikte güç olsun bana diyeAl benden de o kadar ya bak uykudan uyanmaya başladığı anda beni stres basıyor ağlayacak diye. Çok zormuş ağlayan bebek ya Allah yardımcımız olsun. Hem üzülüyorum hem cok yorgunum
Benim bebeğim de sürekli ağlıyor canım. Sadece ağzında biberon, emzik varken ağlamıyor. Onun dışında hep ağlama modu açık.Al benden de o kadar ya bak uykudan uyanmaya başladığı anda beni stres basıyor ağlayacak diye. Çok zormuş ağlayan bebek ya Allah yardımcımız olsun. Hem üzülüyorum hem cok yorgunum
İyi bari bak biberon emzik varken susuyormuş. Yemin olsun alya beslenirken de ağlıyor. Emziği de cok nadir tutuyor. Ağlamasına engel olduğu için tükürüyor hemenBenim bebeğim de sürekli ağlıyor canım. Sadece ağzında biberon, emzik varken ağlamıyor. Onun dışında hep ağlama modu açık.
hala seviyorum şrfsziBu aralar kocadan da boşanma perileri sadece bana mı geliyor? Herkese geliyorsa bekliycem sadece banaysa doğru adliyeye
hala seviyorum şrfszi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?