Ben cook kötü geçirdm. Ki gerçekten destek olanımda vardı. Annem kayınvalidem eşim vs. Yinede girdim. Girmemin sebebi, artık hayatıö değişti eski hayatım gitti , ne yapıcam nasıl yapıcam nasıl alısıcam vs. Eşim işe gittiğinde o kapıdan cıktıgı gibi ağlıyodm. Hep yanımda kalsın istiyordum. Sanki artk omunla eskisi gibi olamıxaz gibi hissediyordum. Bigün öyle cok ağladım, sonra annemler neni karsılarına aldı herşey geçici biz yanındayız, bi kaç aya herşey düzenine oturcak vs motivasyon konusması yaptılar. Bende aksamına aldım keremi dısarı cıktım eşimle. Cok güzel bir aksam geçirdik. Sonra dedim ki evet hayatıö değişti ama bunada alısabilirim samirim diye. Öyle de oldu cıktım depresyondan, o zaman herşey düzeldi

hatta keremle, kerem doğmadann öncesinden bile daha fazla gezdik tozdul eğlendik. Ama içim hep yenidoğan zamanını tam anlamıyla depresyon yüzünden yaşayamadm diye buruk kaldı o zamandan beri. Simdi bı hataya düşmeyeceğim. Cunku yine sevdiklerim yanımda, +1 bide gözümün içine bakan oglum var. Tabiki hayatımız değişicek ama ne yönde değiştirceğimize kendimiz karar vereceğiz

iyi düşünelim anı yaşıyalım. Herşeyin zorlugum geçici oldugunu bilelim kafi.