• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
bayatlamayankurabiye bayatlamayankurabiye Dualarım sizinle Allahım Boran Aliye şifa güç versin. Buraya çok sık yazmıyorum ama aklım hep sende ve Nebileyim2328 Nebileyim2328 de. İnşallah kısa sürede kavuşup evinize götürün güzel kokulu bebeklerinizi bu günler sadece kötü anılar olarak kalsın. Burda doğumunu bekleyen kimse de aynı şeyleri yaşamasın doğumunu yapıp bebeğiyle evine dönsün inşallah.🙏

34+6da sancım başladı hastaneye gittik aynı gün yatışım yapıldı 2 gece kaldık hastanede sonra taburcu oldum. Evde istirahat ve günde 8 doz nidicard kullanarak. Ama benim bebiş doğum kanalına girmiş çoktan. 35+4te kontrole gittim ve ertesi gün sezaryen için sözleştik. Sonra da işte vahşi kelebeğimi kucağıma almıs bulundum😍
Hatırlıyorum bazı süreçlerini de..kafam gidik şuan.
Sancın gelmişti yani senin..sancım yok diye şüphelenmiyorum henüz ama her an her sey olabilir bakalım. Nidicard da verdiklerine göre
Vahşi kelebegini ne güzel kucagına aldım. Darısı sağlıkla bizim basımıza

Kızlar kasıklarımın aşağı kısmında bir sancı gibi bir şey var,sanki idrarım da bir tuhaf.Sık sık yapmaya başladım,acaba enfeksiyon mu oldum ya acile mi gitsem 😔

Merhaba kızlar. Bir yandan sizi üzmek istemiyorum bir yandan da çaresiz hissettiğim için dayanamadım. Dua istemeye geldim. Oğlumu gördük bugün. Bağırsaklarındaki enfeksiyon ağırlaşmış. Durumu kritik dediler.
Lütfen aklınıza geldikçe Boran Ali’me dua edin güzel anneler. İçim paramparç
Allah şifa versin, bir an önce iyileşip kucağına gelsin inşallah🙏🙏🙏

Hatırlıyorum bazı süreçlerini de..kafam gidik şuan.
Sancın gelmişti yani senin..sancım yok diye şüphelenmiyorum henüz ama her an her sey olabilir bakalım. Nidicard da verdiklerine göre
Vahşi kelebegini ne güzel kucagına aldım. Darısı sağlıkla bizim basımıza
Evet evet kasılmalarım da cok uzun zamandır oluyordu zaten, en sonunda önlenemez duruma geldi. Benim fizyolojim gebeliğe bu kadar müsade etti işte. Normalde nidicard 38-39 haftalara kadar götürüyor. Hiç endişelenme ilaçlarını iç bol bol dinlen

kızlar selam, tam 34 haftalıkken bebişleriniz kaç kiloydu hatırlıyor musunuz? bize 2200 gram demişti doktor ama az mı bilemedim.
32. haftada çalışabilir raporu almıştım hala çalışıyorum hatta 2 haftam daha var ama inanılmaz zorlanıyorum artık. 1 hafta erken izne ayrılsam artık istirahat etsem o da etkiler diye düşünüyorum bebeğin gelişimini kilosunu :/
Canım benim 34+3’te 2600’dü. Yani 2500 falandır tam 34’te. Benimki ortalamanın da ortasında gidiyor genelde. Muhtemelen seninki de ortalamanın içindedir

Son düzenleme:
kızlar karşıma sürekli atoni çıkıyo instada takip ettiğim doktorlarda inşallah bu bana bi işaret değildir daha yeni öğrendim ne olduğunu bugünden itibaren demir hapıma geri dönüş yapıyorum 🥲🥲
O ne ben de başliyim söyle de
Merhaba kızlar. Bir yandan sizi üzmek istemiyorum bir yandan da çaresiz hissettiğim için dayanamadım. Dua istemeye geldim. Oğlumu gördük bugün. Bağırsaklarındaki enfeksiyon ağırlaşmış. Durumu kritik dediler.
Lütfen aklınıza geldikçe Boran Ali’me dua edin güzel anneler. İçim paramparça..
Canım bir yakınımın oğlu enfeksiyonla doğmuştu şifa buldu çok şükür. Senin yavrun da inşallah iyi olacak kısa sürede.

O ne ben de başliyim söyle de

Canım bir yakınımın oğlu enfeksiyonla doğmuştu şifa buldu çok şükür. Senin yavrun da inşallah iyi olacak kısa sürede.
çok kan kaybı oluyomuş ve çok tehlikeliymiş ben kürtaj sonrası da 40 gün kanama yaşadım ve kansızlık var

Memeye değişik şekillerde koymak için lazım bence 😂 ama dolgun bir şey olması lazım bir de komple etrafımızı saracak. Özellikle sağ memeyi tuttururken iyi olur
BEn aldm canim, ebebekten. Gayet iyi yeterli geldi bana. Kizimda almamistim cok eksikligini hissettim o yuzden bunda hemen aldim tavsiye ederim muhakkak kullanirsin 🥰🌸

Ah canım benim dua ederiz tabii etmez olur muyuz en kısa sürede iyileşip kucağına evine gelecek inşallah Boran Ali 🙏

Kızlar bir arkadaşım var, artık arkadaşım olur mu bilmiyorum. Bacağından ameliyat oldu bugün spinal anestezi ile olmuş. Benim de spinal anestezi olacağımı biliyor ve o kadar korkutucu şeyler söyledi ki şöyle acıyor böyle acıyor. Yani doğumuma az kalmışken beni korkutmaya çalışması çok sinirimi bozdu. Bir daha görüşeceğimi sanmıyorum. Burada sezaryen olan herkes iğneyi hissetmediğini söylemişti. Size güveniyorum kızlar🥲🤍
kesinlikle acıtmıyor canı tazedir belki

TAbiki bizimlede paylasacaksin canim hic oyle dusunme 🙏 dualarimiz oglun Boran Ali icin, insallah en kisa surede iyilesecek, Rabbim sifa versin. Hislerini bizimle paylasmaktan cekinme lutfen 🫶

Back
X