Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onu denemedim sezeryan dusunmuyodum normalden sezeryana döndüğü için baya sancı falan çektim o yüzden mi bilmiyorum direkt geldi sütüm ama komposto yaptırdım kaynanama onu içtim helva yedim o damlayı damlattim yeşil sebzeler yedim bunları deneyebilirsin bide strese girince gerçekten çok etkileniyor süt gelir hiç stres yapmaTeşekkür ederm bnde aldırıyım yarın birde e bebekte varmış malt içecekmi ne denediniz mi hemşireler 3 güne anca gelir sütünüz eve geçince duş alın dalan dediler doğrumu ya deneyimleyen aydınlatsın çok üzülüyorum süt gelmemesine
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah uyuması çok normal ama kan şekeri düşmesin siz en geç 2 saate bir uyandırıp besleyin sarılık olmaması içinKızlar birde sürekli uyumasıda normalmii uyandırmanın imkanı yokk
Yardımsız zor olmuştur size..Ben kendi derdime düşünce o gün kaçırdım gelişmeleri
Çok şükür toparlandım zaten kimse de yok yardım edecek mecburum da biryerde
Ama doğumum da kolay oldu çok şükür
Geceleri zor ama onun dışında çok keyifli
Sizde durumlar nasıl ?
Ben onu denemedim sezeryan dusunmuyodum normalden sezeryana döndüğü için baya sancı falan çektim o yüzden mi bilmiyorum direkt geldi sütüm ama komposto yaptırdım kaynanama onu içtim helva yedim o damlayı damlattim yeşil sebzeler yedim bunları deneyebilirsin bide strese girince gerçekten çok etkileniyor süt gelir hiç stres yapma
Beslemeye çalışıyorım şırınga ile ama sanki almıyor ya hastanedekiler içiriyor ama ağzından bi kısmı geri akıyorr bu normal mii sitres yapmamaya çalışıyorum ama insan sütüm hiç gelmicek gibi düşünmeden edemiyor çnki bende çok sancı çektimm ona rağmen gelmediiHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah uyuması çok normal ama kan şekeri düşmesin siz en geç 2 saate bir uyandırıp besleyin sarılık olmaması için
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün vajinal doğum mu oldu anlatır mısın müsait oluncaKizlar ben dogurdumdarisi bekleyenlerin basina
sari bembeyaz pamuk gibi bir kizim oldu
![]()
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallahKizlar ben dogurdumdarisi bekleyenlerin basina
![]()
Evet canim vajinal dogum yaptim, 20,15de evde bebek kanala girsin diye squat falan yapiyordum tam o anda suyum geldiGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün vajinal doğum mu oldu anlatır mısın müsait olunca![]()
maşallah canım bebişinle sanaEvet canim vajinal dogum yaptim, 20,15de evde bebek kanala girsin diye squat falan yapiyordum tam o anda suyum geldiHastaneye geldik nobetci doktor muayenemi yapti, 4 cm acikligim vardi odaya gectik, yarim saat sicak dus, biraz plates topu derken acilmam artti, 39.haftada saat 01,35de bebegim dogdu
ilk dogumuma gore daha rahatti, suni sancisiz dogurdum cok sukur, hemde daha kisa surdu, sadece 3 dikisim var bunada sukur
kizimin sagligi yerinde 3170 gr dogdu
dua edenlerden Allah razi olsunn, canimsiniz
![]()
Canım hiç stres yapma lütfen hangi doğum yöntemi olursa olsun doğuracaksın ki sezaryen senin daha uygun gibi inşallah kolay bir doğumun olur sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniKızlar günaydın. 1 2 saate kontrole gideceğim. Tansiyon yüksekliğinden dolayı geçen hafta yatmıştım hastanede anlatmıştım zaten. En son suyum da sınırdaydı. Özele geçtim 2 gün önce devlette yattıktan sonraDoktorum bugün kontrole çağırdı ve aç gelmemi söyledi. Eğer suda azalma varsa ve yine tansiyon yüksek gelirse doğumu başlatmamız gerekeceğini söyledi. Suni sancı veya sezaryen için karar vermem gerektiğini söyledi hiç sancım yok çünkü. 39+2 deyim. Sanırım sezaryen seçeceğim. Kısaca bugün doğuma girebilirim
dualarınızı bekliyorum. Sezaryen fikri çok ani oldu benim için pek bilgim yok umarım kolay geçer
![]()
İnşallah canım çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızıCanım hiç stres yapma lütfen hangi doğum yöntemi olursa olsun doğuracaksın ki sezaryen senin daha uygun gibi inşallah kolay bir doğumun olur sağlıkla kucağına alırsın bebeğini![]()
Süt hemen direkt öyle çok çok gelmiyor zaten 3 4 günde artmaya başlıyor ama merak etmeyin gerekirse bu süreçte mama takviyesi de yapılır süt artana kadarBeslemeye çalışıyorım şırınga ile ama sanki almıyor ya hastanedekiler içiriyor ama ağzından bi kısmı geri akıyorr bu normal mii sitres yapmamaya çalışıyorum ama insan sütüm hiç gelmicek gibi düşünmeden edemiyor çnki bende çok sancı çektimm ona rağmen gelmedii
Bende aynı kafa lazım olursa doğumdan sonra alırım dedim 3. Günde göğüslerim taş gibi oldu ağrıdan duramadımValla bende doğumdan sonra alırım dedim ihtiyaç olursa.. sütüm geldi ama bebek sağ memeyi hiç emmedi istemedi ucu kalın geldi sanırım hastanede pompayla boşalttık biraz ama mastit olucaktim hemşire almamı önerdi evde sağ memenin ucu incelsin hemde süt orda kalmasın dedi aldık hergun bosaltiyorum sağ memeyi inatla bebegim onu emmiyor
Keşke daha önce alsaydim trendyolda 2 bin TL iken ben e bebekten 3 bine almak zorunda kaldım çünkü beklemeye vaktim yoktu göğsüm çok kötü oldu çok pişman oldum almadigim icin
Canım ben de şırınga ile besliyorum. Bir kısmı geri geliyor. Farklı renk ya da fışkırarak kusma olmadığı sürece sütü, mamayı geri çıkarması sorun değil demişlerdi bana. Ben reflüsü olduğundan şüpheleniyorum.Beslemeye çalışıyorım şırınga ile ama sanki almıyor ya hastanedekiler içiriyor ama ağzından bi kısmı geri akıyorr bu normal mii sitres yapmamaya çalışıyorum ama insan sütüm hiç gelmicek gibi düşünmeden edemiyor çnki bende çok sancı çektimm ona rağmen gelmedii
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsünKizlar ben dogurdumdarisi bekleyenlerin basina
![]()
Ağrılardan hiç bahsetmiyorum bile bende de var onlar ama normaldir diye düşünüyorumYardımsız zor olmuştur size..
Benim ameliyat esnasında bir zorluk sıkıntı olmadı ama özellikle eve geldikten sonra sırtım, kemiklerim çok ağrıyor
Rahat hareket edemiyorum.
Yarın kontrolüm var doktora.