- 7 Şubat 2024
- 388
- 597
- 23
- 31
- Konu Sahibi elektroforez
- #21.601
Kızlar ben emzik konusunda ikna oldum ne olur ne olmaz diye almamız lazım öyleyse
o zaman hangi emziği neden aldınız tavsiye verir misiniz 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Omuz ve sırt için de gördüm hareketler YouTube da ama ne kadar güvenli yapmak ondan da emin değilim aslında. Bir deneyeceğim ama. Üçüncü trimester'a hoşgeldikBenim de bel boşluğum ağrıyor yürürken. Bi de omuzlarım sırtım kulunç gibi ağrıyor.
Evet dün gece içtim onu bakalım işe yarayacak mı üstüne donaxyl fitil ve piyeloseptyl hap hepsini bir günde sonra sabaha kadar uyuyamadım bir şey olur mu diye hiç rahat edemiyorum bu ilaç konusundaKızlar monaral şase kullanan oldu mu? Ben de eritrosit çıktı ya idrar tahlilimde bunu kullanabilirsin dedi doktorum sizlerden kullanan oldu mu?
Doktorun yazmıştır zaten ben monarel i araştırdım hamilelikte kullanılmasında sakınca yokmuş doktorun dediyse diğerlerinde de yokturEvet dün gece içtim onu bakalım işe yarayacak mı üstüne donaxyl fitil ve piyeloseptyl hap hepsini bir günde sonra sabaha kadar uyuyamadım bir şey olur mu diye hiç rahat edemiyorum bu ilaç konusunda![]()
2 max oluyor ama bazen 2.5-3 te oluyor ama akşam 7 ye kadar su faslını bitiriyorum. Gece yatmadan bir bardak içip son tuvalete girip yatıyorum. Sonra 4 te uyanıyorum tuvalet için yine bir bardak su bir tuvalet döngüsü. Sonra tekrar 8 de![]()
Ohoo ben akşam 10a kadar su içmeyi kesemem hayattaBen en az 2 litre. Sonra maden suyu kahve midem yanarsa süt içiyorum sıvı alımım böyle![]()
Yok canım o verdi ama üçünü birden kullanmak beni rahatsız ettiDoktorun yazmıştır zaten ben monarel i araştırdım hamilelikte kullanılmasında sakınca yokmuş doktorun dediyse diğerlerinde de yoktur
Evet ben bunu aldım çocuk doktoru arkadaşım da doğru dediAvent alanlar yavaş akışlı olarak şunu mu almamız gerekiyor biberon başlığı olarak 1 numara uygun mudur yani Bana 3 numaralı gelmiş çünkü biberonla birlikte
Philips Avent Natural Biberon Emziği Yenidoğan 0 Ay+ 2li SCF631/27
30 bence yeterli, sonrasında ütülenecek zatenKızlar bebişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Kaç derecede yıkıyorsunuz? Kıyafetlerin üzerinde yazan dereceyi mi esas almak lazım. Bazısında 30 yazıyor ama 40°derece ideal mi yıkama için bütün kıyafetleri için. 40°hijyenik olur mu
Evet canım ıkı gun once ıkı kez oldu bende korkmustum,rahımdekı baglar kasılıyormus ondan oluyormus.benımde bugun bebek aşagıda baskı yapıp duruyor kasıklarıma vuruyor resmen ayaklarınıKızlar benim karnıma kramp giriyor ya döneyim derken. Bacak falan değil de karnıma kramp giriyor 5 dk sonra düzeliyor sizde de oluyor mu
Kuzum ben sıfır tecrube oldugum ıcın hıc bılmıyorum tecrubelı annıskolar yazsında bızde bılgılenelımKızlar bebişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Kaç derecede yıkıyorsunuz? Kıyafetlerin üzerinde yazan dereceyi mi esas almak lazım. Bazısında 30 yazıyor ama 40°derece ideal mi yıkama için bütün kıyafetleri için. 40°hijyenik olur mu
Ya ben uyuyana kadar içiyorum açıkçası litreyi çok saymıyorumOhoo ben akşam 10a kadar su içmeyi kesemem hayattabol bol içiyorum gece uyanıp yine içiyorum.en az 3litre hergün. Fazlası da oluyor
o yüzden bitmez bizim tuvalet mesaisi
![]()
Tamam canım takip edeyim o zaman indirime giriyor mu girmiyorsa da alırım bu fiyattan TeşekkürEvet ben bunu aldım çocuk doktoru arkadaşım da doğru dedi
2 ablam da yakın zamanda 2. Cocuklarjnı dogurdu. 1i 1 yaş 1 i 20 günlük. İkisi de 30 da yıkıyor ve çift durulama yapıyormuş. Ben de öyle yapacağımKızlar bebişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Kaç derecede yıkıyorsunuz? Kıyafetlerin üzerinde yazan dereceyi mi esas almak lazım. Bazısında 30 yazıyor ama 40°derece ideal mi yıkama için bütün kıyafetleri için. 40°hijyenik olur mu