- Konu Sahibi elektroforez
-
- #21.661
Kızlar mesajımı düzenleyemedim fakat hemşire yanlış bilgi vermiş, şimdi ikinci kanı verdim ve bir saat sonra tekrar vermem gerekiyormuş. Yani toplamda üç kez kan veriyorsunuzGününüz aydın olsun hanımlar
Şeker yükleme testini devlet hastanesinde yapacak olanlara süreci anlatıyorum:
Gece 12den sonra yeme içme yasak, sabah en geç 8.30da aç kan veriyorsun ve kan almada hemşire fotoğraf olarak eklediğim şurubu veriyor. 5 dakika içinde bitirmeniz ve 1 saat sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor. Sonuç aynı günde çıkıyormuş.
Bu arada midesi sağlam birisi olarak verilen limonlu glükoz beni perişan etti, kusmamak için çok direndim
Ben de öyle biliyordum o yüzden 10 bucuk mu diye demiştim sana :) 50 likle karıştırdı herhalde hemşireKızlar mesajımı düzenleyemedim fakat hemşire yanlış bilgi vermiş, şimdi ikinci kanı verdim ve bir saat sonra tekrar vermem gerekiyormuş. Yani toplamda üç kez kan veriyorsunuz
Bence de dediğin gibi oldu, pek ilgili değildi zatenBen de öyle biliyordum o yüzden 10 bucuk mu diye demiştim sana :) 50 likle karıştırdı herhalde hemşire
keşke herkes işini severek yapsaaBence de dediğin gibi oldu, pek ilgili değildi zaten
İnşallah her şey yoluna girer canım seninde içtim bakalım bekliyorum şimdi kusmam inşallahAy inşallah bilgilendirsin bilen
Kurutma kullanmalı mıyız bebişlerimizin kıyafetlerindee
Şeker yüklemesi yapılınca haber ver bizede. Zaten hemen belli oluyor sonuçlar. Umarım çıkmaz. Bende şeker çıktı ben uğraşıyorum şimdi malesef
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırız canım bende aynısından içtim bekliyorum 11:02 de ilk kan 12:02 de ikinci kan alınaca gazamız mübarek olaGününüz aydın olsun hanımlar
Şeker yükleme testini devlet hastanesinde yapacak olanlara süreci anlatıyorum:
Gece 12den sonra yeme içme yasak, sabah en geç 8.30da aç kan veriyorsun ve kan almada hemşire fotoğraf olarak eklediğim şurubu veriyor. 5 dakika içinde bitirmeniz ve 1 saat sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor. Sonuç aynı günde çıkıyormuş.
Bu arada midesi sağlam birisi olarak verilen limonlu glükoz beni perişan etti, kusmamak için çok direndim
İnşallah canım, ikinci kandan sonra olduğum yerde peş peşe baygınlık geçirdim şu an inanılmaz korkuyorum şeker çıkacak diyeHadi inşallah güzel sonuçlar alırız canım bende aynısından içtim bekliyorum 11:02 de ilk kan 12:02 de ikinci kan alınaca gazamız mübarek ola
Ay gerçekten mi ben bir de tek geldim arabayla buralarda bayılıp kalmam inşallahİnşallah canım, ikinci kandan sonra olduğum yerde peş peşe baygınlık geçirdim şu an inanılmaz korkuyorum şeker çıkacak diye
75 lik mi şimdi kiİnşallah her şey yoluna girer canım seninde içtim bakalım bekliyorum şimdi kusmam inşallahama bu verdikleri hafifmiş yine ilk gebeliğimdeki iğrençti
Sen ne bir daha kontrole ne zaman gidiyorsun canım
Her gün 3 lt bende içiyorum canım hatta geçiyor bile ama akşam 10 u bulmuyorOhoo ben akşam 10a kadar su içmeyi kesemem hayattabol bol içiyorum gece uyanıp yine içiyorum.en az 3litre hergün. Fazlası da oluyor o yüzden bitmez bizim tuvalet mesaisi
Aynısı daha azı. Ben bi fark göremedim. 75 kil daha yoğundur tabi. Ama 75 likten sonra işe dönerken elim ayağım boşaldı çok fena oldumbana 50 lik demişti doktorum ama o nasıl bilmiyorum
o gün işe dönmeyebilirim duruma göre bakıcam artıkAynısı daha azı. Ben bi fark göremedim. 75 kil daha yoğundur tabi. Ama 75 likten sonra işe dönerken elim ayağım boşaldı çok fena oldum
iyi şişe boyutları çok büyük değil sankiEvet canım 75 lik benimki de aynısıKedikadinn la
Hemen çıkma hastaneden gülüm işin bitince otur bol bol su iç mutlakaAy gerçekten mi ben bir de tek geldim arabayla buralarda bayılıp kalmam inşallahİçini ferah tut güzel olacak inşallah
Peh şunu çilekli karpuzlu elmalı falan yapsalar nolurmuş sankiEvet canım 75 lik benimki de aynısıKedikadinn la
Çok geçmiş olsun canım inşallah 2 haftadan daha fazla bekler vaktinde gelir bebişKızlar haberlerim çok iyi değil benimdünkü bel ağrısından sonra sabah kanamam oldu. Apar topar doktora gittik. Rahim ağzında kanama olmuş ama çok şükür rahim uzunluğu iyi açılma falan da yok. Doktorum her ihtimale karşı önleyici tedavi uygulayalım dedi. Bebeğimin ciğerlerini geliştirmek için iki doz iğne verdi bugün birini oldum yarın diğerini olacağım. Kasılmaları önleyici bir ilaç verdi günde üç kez onu içeceğim. 28. Haftadayız otuz haftada olursa doğum daha iyi olur dedi. Ben erken doğum olacağını sanmıyorum ama sen bol bol dinlen dedi. Öyle işte bana dua edin bari iki hafta daha sabretsin sıpacım
Evet canım bitiyor hemeno gün işe dönmeyebilirim duruma göre bakıcam artık
iyi şişe boyutları çok büyük değil sanki
Hiç anlamam ama sanmıyorum canımBeybinin tekmelerini bazen çok aşağıda hissediyordum. Normal ya deyip geçiyordum da normal mi ya? Servikal uzunlukla alakası olabilir mi?
Sağol canım ilk part kanı verdim az kaldı inşallah uyarın iyi oldu arkadaşa yetişeceğim diye koştur koştur gitmeyi düşünüyordumHemen çıkma hastaneden gülüm işin bitince otur bol bol su iç mutlaka
Ay vallahi ya madem kaçınılmaz bari zevk alacağımız bir şeyler olsaydıPeh şunu çilekli karpuzlu elmalı falan yapsalar nolurmuş sanki
Ah yavrum hep ilk kim doguracak diye merak ediyordum seninki mi olacak şimdi erkenci kuşKızlar haberlerim çok iyi değil benimdünkü bel ağrısından sonra sabah kanamam oldu. Apar topar doktora gittik. Rahim ağzında kanama olmuş ama çok şükür rahim uzunluğu iyi açılma falan da yok. Doktorum her ihtimale karşı önleyici tedavi uygulayalım dedi. Bebeğimin ciğerlerini geliştirmek için iki doz iğne verdi bugün birini oldum yarın diğerini olacağım. Kasılmaları önleyici bir ilaç verdi günde üç kez onu içeceğim. 28. Haftadayız otuz haftada olursa doğum daha iyi olur dedi. Ben erken doğum olacağını sanmıyorum ama sen bol bol dinlen dedi. Öyle işte bana dua edin bari iki hafta daha sabretsin sıpacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?