- 25 Haziran 2024
- 892
- 2.960
- 33
- 36
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #21.741
Ay onların da tadı nasıl güzel olur. Bitir bari sonra kayısıya başlabir de eşim sağolsun almış upuzun muz kjsdfk
zor oldu ama bittiAy onların da tadı nasıl güzel olur. Bitir bari sonra kayısıya başla
Gayet normal; ben de bazen öyle hissediyorum. İlk kızımda da bu zamanlarda öyleydi.Beybinin tekmelerini bazen çok aşağıda hissediyordum. Normal ya deyip geçiyordum da normal mi ya? Servikal uzunlukla alakası olabilir mi?
Çok geçmiş olsun canım. Artık yorma kendini dinlenme zamanın gelmiş. Umuyorum ki zamanında gelecek bebişinEvet uzun uzun dinlenme zamanı artık yeter dedi bebeğim
Benimde cuma olacak şeker yüklemem dr kesinlikle su bile içmek yok dedi. 12 den sonra hiç bişe yok doğru çıkması için. Su içmiş olmasaydım cumartesi sabah yapacaktıGece 12den sonra yeme icmeyi birak dendi bana ama biraz su icmenin zarari olmaz bence
Kuzum hepımızde cesıtlı vajına agrıları var bu aralar demekkı normal.bende de adet olacakmısım gibi bi sızlama bi ugultu var.hayırlısıyla 30 lu haftaları bır gorseydık cok guzel olacaktıKızlar yazanlar olmuş ama işteyim çon detaylı inceleyemedim. Benim bugün 24. Haftam vajinamda çok ağrı var yürürken zorluyor. Dünden beri yatakta dönerken de hissettim. Sebebi bilen var mı?
ay adet sancısı gelince benim ödüm patlıyor. Ağrıdan sızından değil onu çekerim de bebeğe bişi olcak korkusu işte bazı şeyler ters mi gidiyor düşüncesi aklımı bulandırıyor. Tadını çıkaramıyorum. Allahtan nadiren oluyorKuzum hepımızde cesıtlı vajına agrıları var bu aralar demekkı normal.bende de adet olacakmısım gibi bi sızlama bi ugultu var.hayırlısıyla 30 lu haftaları bır gorseydık cok guzel olacaktı
iyiyizz çok şükür canım sen nasılsın? Ben bebişimi bayadır görmüyorum ama tekmelerinden anladığım kadarıyla baya iyiNasılsınız hanımlar, bebişleriniz nasıl? Bayadır giremiyorum okuyamıyorum. Keyifleriniz yerinde mi?
Valla kuzum niye oluyo hıc bılmıyorum,bugun hep bi ugultu var,ınsallah üşütmektendir gecer yarına.vakıt yaklastıkta tabıı korkular cogalıyor,büyüdüler çünkü artık.biz iyi düşünelim ama burda bırbırımızle konusuruz sıkıntı bısey olursa dr a giderizay adet sancısı gelince benim ödüm patlıyor. Ağrıdan sızından değil onu çekerim de bebeğe bişi olcak korkusu işte bazı şeyler ters mi gidiyor düşüncesi aklımı bulandırıyor. Tadını çıkaramıyorum. Allahtan nadiren oluyor
evet doktora gidince de anlatıcam bunları. Ayağımızı üşütmememiz lazım ya anında gaz sancısı oluyorValla kuzum niye oluyo hıc bılmıyorum,bugun hep bi ugultu var,ınsallah üşütmektendir gecer yarına.vakıt yaklastıkta tabıı korkular cogalıyor,büyüdüler çünkü artık.biz iyi düşünelim ama burda bırbırımızle konusuruz sıkıntı bısey olursa dr a gideriz
Yaşamadım canım ama ben zaten hamılelıgın basından berı haftada 3 gun coraspın kullanıyorum.bır zararı yok korkma yani.bebek daha ıyı besın alsın dıye vermıstır kan dolasımı rahat olsun dıye.duzenlı alırsan ılacını bı sıkıntı olmaz Allahın ıznıyleMerhaba kızlar umarim herkes iyidirbugun detayli ultrasona girdim her sey yolunda fakat doktor rahme giden iki damarda da direnc oldugunu soyledi ve bebek aspirini yazdi. 34.haftaya kadar her gun kullanmami soyledi. Boyle bi durum yasayan var mi?
Merhaba kızlar umarim herkes iyidirbugun detayli ultrasona girdim her sey yolunda fakat doktor rahme giden iki damarda da direnc oldugunu soyledi ve bebek aspirini yazdi. 34.haftaya kadar her gun kullanmami soyledi. Boyle bi durum yasayan var mi?
Dün kuzenimin oğlunun 1.doğum günüydü. 24 haftalık doğmuştu. Maşallah turp gibi sıpa. Ama tabi hepimizin bebeği inşallah zamanında ve sağlıkla gelir.Ah yavrum hep ilk kim doguracak diye merak ediyordum seninki mi olacak şimdi erkenci kuş
Sağlıkla gelsin zamanında gelsin kuzucuk inşallah canımÖyle bir şey olursa da kendini üzme 28 hafta da doğan sağlıklı bebe çok var
Insallah canim cok tesekkur ederimYaşamadım canım ama ben zaten hamılelıgın basından berı haftada 3 gun coraspın kullanıyorum.bır zararı yok korkma yani.bebek daha ıyı besın alsın dıye vermıstır kan dolasımı rahat olsun dıye.duzenlı alırsan ılacını bı sıkıntı olmaz Allahın ıznıyle
Çok geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla kucağına al inşallah. İyi düşün iyi olsun dinlen bol bol.Kızlar haberlerim çok iyi değil benimdünkü bel ağrısından sonra sabah kanamam oldu. Apar topar doktora gittik. Rahim ağzında kanama olmuş ama çok şükür rahim uzunluğu iyi açılma falan da yok. Doktorum her ihtimale karşı önleyici tedavi uygulayalım dedi. Bebeğimin ciğerlerini geliştirmek için iki doz iğne verdi bugün birini oldum yarın diğerini olacağım. Kasılmaları önleyici bir ilaç verdi günde üç kez onu içeceğim. 28. Haftadayız otuz haftada olursa doğum daha iyi olur dedi. Ben erken doğum olacağını sanmıyorum ama sen bol bol dinlen dedi. Öyle işte bana dua edin bari iki hafta daha sabretsin sıpacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?