2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Gece 12den sonra yeme icmeyi birak dendi bana ama biraz su icmenin zarari olmaz bence
Benimde cuma olacak şeker yüklemem dr kesinlikle su bile içmek yok dedi. 12 den sonra hiç bişe yok doğru çıkması için. Su içmiş olmasaydım cumartesi sabah yapacaktı

Kızlar yazanlar olmuş ama işteyim çon detaylı inceleyemedim. Benim bugün 24. Haftam vajinamda çok ağrı var yürürken zorluyor. Dünden beri yatakta dönerken de hissettim. Sebebi bilen var mı?
Kuzum hepımızde cesıtlı vajına agrıları var bu aralar demekkı normal.bende de adet olacakmısım gibi bi sızlama bi ugultu var.hayırlısıyla 30 lu haftaları bır gorseydık cok guzel olacaktı

Kuzum hepımızde cesıtlı vajına agrıları var bu aralar demekkı normal.bende de adet olacakmısım gibi bi sızlama bi ugultu var.hayırlısıyla 30 lu haftaları bır gorseydık cok guzel olacaktı
ay adet sancısı gelince benim ödüm patlıyor. Ağrıdan sızından değil onu çekerim de bebeğe bişi olcak korkusu işte bazı şeyler ters mi gidiyor düşüncesi aklımı bulandırıyor. Tadını çıkaramıyorum. Allahtan nadiren oluyor

Valla kuzum niye oluyo hıc bılmıyorum,bugun hep bi ugultu var,ınsallah üşütmektendir gecer yarına.vakıt yaklastıkta tabıı korkular cogalıyor,büyüdüler çünkü artık.biz iyi düşünelim ama burda bırbırımızle konusuruz sıkıntı bısey olursa dr a gideriz

evet doktora gidince de anlatıcam bunları. Ayağımızı üşütmememiz lazım ya anında gaz sancısı oluyor

Yaşamadım canım ama ben zaten hamılelıgın basından berı haftada 3 gun coraspın kullanıyorum.bır zararı yok korkma yani.bebek daha ıyı besın alsın dıye vermıstır kan dolasımı rahat olsun dıye.duzenlı alırsan ılacını bı sıkıntı olmaz Allahın ıznıyle

ParlayanGece de sanırım başlıcaktı. Yanlış hatırlıyor olabilirim bi kişi başlıcaktı bizden

Dün kuzenimin oğlunun 1.doğum günüydü. 24 haftalık doğmuştu. Maşallah turp gibi sıpa. Ama tabi hepimizin bebeği inşallah zamanında ve sağlıkla gelir.

Insallah canim cok tesekkur ederim

Çok geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla kucağına al inşallah. İyi düşün iyi olsun dinlen bol bol.

Kızlaar selamlar hepinize
3 haftadır yokum, senelik izne çıkmıştım. Eşimin yanına gittim Kırklareli'ye o kadar iyi geldi ki anlatamam.
Babası beyin kanaması geçirmişti 2 ay önce bahsetmiştim. Hala yürümüyor, konuşamıyor eşim bakımını yapıyor

Umarım sizler ve tatlı bebişleriniz iyidir
Biz 25+1 olduk bugün, haftaya şeker yükleme ve Adacel tetanoz aşım var çok merak ediyorum bebişimi 4 hafta önce gördüm en son
Karnım aniden büyüdü ve toplamda 7 kilo almış bulunmaktayım Bakalım doktor ne diyecekk bi de benim karnımda o koyu renk çizgi hiç oluşmadı yaa hepinizde var mı o çizgi

Eklentiler

• 1000062945.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…