- Konu Sahibi Mervenur277
- #21.621
Aynen canım. Bir daha ki randevu 36. Haftada. Gün de verir yüksek ihtimalleO normal doğumda öyle sezeryanda iki kişilik sanırım birdaha gittiğinde detaylı sorarsın canım belki şehirde şehire fark vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım. Bir daha ki randevu 36. Haftada. Gün de verir yüksek ihtimalleO normal doğumda öyle sezeryanda iki kişilik sanırım birdaha gittiğinde detaylı sorarsın canım belki şehirde şehire fark vardır
Tüy dökücüler zararlı canım kimyasal önerilmiyor mecbur jilet devam ben bir kaç defa Philips lumea ev lazerimi kullandım tüyler çoğalmasın diye, izlediğim bir doktor deri altına inmiyor ışını demişti ona güvendimTuy dokucu krem kullanilirmi acaba bnde jilet kullaniyorum mecburen suan ama son zamanda yapamayacak gbiyim guzel bir temizlik
Karnına beline yada kasıklarına yayılıyor mu ?Kızlar aniden başlayan sırt ağrım varsırtım ağrıyor su an fena sancı falan değildir dimi
![]()
Kızlar aniden başlayan sırt ağrım varsırtım ağrıyor su an fena sancı falan değildir dimi
![]()
Emin misin? Daha minikler doğmak için amaBu uyku sorununu napıcaz kızlar ya gece 3e kadar baykuş gibi oturuyorum sanki göğsüme bir öküz oturuyor burda havalar da ısındı doğumda napıcam bilmiyorum ya inşallah gece başlar doğumum![]()
Tek başına doğumla alakali değildir bence canim .Kızlar aniden başlayan sırt ağrım varsırtım ağrıyor su an fena sancı falan değildir dimi
![]()
Sadece sırtımda var ağrı canımEki Görüntüle 3572837
Daha bele yakın kısımdan başlıyormuş canım
o zaman sancı değildir canım. benim belimden giriyor kasıklarıma yayılıyor karnım sertleşiyor sancı gelinceSadece sırtımda var ağrı canım![]()
Bu gece başlasın diye demedim canım yani zamanı dolduğunda akşam saatlerinde denk gelir umarım çünkü artık arabaya binmek bile zor güneşten yanıyor kapı kolunu tutamıyorum o dereceEmin misin? Daha minikler doğmak için ama
Hshshs hamilelikte bu.kadar anlama oluyor demek. Zamanında sağlıkla gece gelsin bebişin o zamanBu gece başlasın diye demedim canım yani zamanı dolduğunda akşam saatlerinde denk gelir umarım çünkü artık arabaya binmek bile zor güneşten yanıyor kapı kolunu tutamıyorum o derece1-2 aya 45leri görürüz biz muhtemelen haftaya 40derece bekleniyormuş
![]()

Bende de gaz sancısı oluyor birden, ne bu şimdi diyorum. Gerçekten paranoyak oldukSadece sırtımda var ağrı canım![]()
Kuzenim aradı bugün beni görüntülü görüştük 1 haftaya gelir karnın boşalmış diyorAy kızlar hastanede bi abla var bana baktı asansördeydim doğumun yakın yüzüne vurmuş dediyani anne ben geliyorum diyo dedi karnın da düşmüş çok az aşağıya dedi
![]()
Yaaa kızlar aceleci galiba bi an önce cıkıp dünyayı kesfetmek istiyorlarKuzenim aradı bugün beni görüntülü görüştük 1 haftaya gelir karnın boşalmış diyorpsikolojik mi bilmiyorum kasılmalarım da var normalde gündüz bek olmuyordu
Galiba geliyorlar
![]()
Evet ya zor tuttuk içerde vallaYaaa kızlar aceleci galiba bi an önce cıkıp dünyayı kesfetmek istiyorlar![]()