• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar alt temizlemek ilk zamanlar için pamuk aldım kendim su ve hindistan cevizi yağıyla yapıcam ama hastaneye götürmek için ve dışarda kullanmak için ıslak mendil ne alıcaksınız? Bitane marka var içime sinen water wipes diye ama o da çok pahalı. Önerileriniz neler?
Ben molfix izotonik aldım öncekinde de onu kullanmıştım ya da unibaby yenidoğan da iyi.

Ayy bitince paylaşırsın çok merak ettim çok güzel düşünmüşsün 😍
Seninki gbi güzel olmayacak ama yinede birşeyler yapayım dedim ramazandan dolayı çikolata işinden vazgeçtim ev için lokum ve çok önceden ne tevafuk mavi kolonya şişesini koyarım dedim ben odalarına bişi yaptırdım onu atım size😍

Valla ben badem yağı kullanıyorum da kantoron yağıda var zararlı diye duymuştum sürmedim hiç
Canim ozel karisimli olan direk hamileler icin catlak iciin yaglardan denesene icinee peptit olanlar falan mesela benim cildim asiri kuru normalde ama oyle guzel nemlendiriyor ki bunlar karnim hep nemli yagli kaliyor

Canim ozel karisimli olan direk hamileler icin catlak iciin yaglardan denesene icinee peptit olanlar falan mesela benim cildim asiri kuru normalde ama oyle guzel nemlendiriyor ki bunlar karnim hep nemli yagli kaliyor
Denicem onlarıda ama benim vücudum çatlamaya meyilli anneminde 3 parmak kalınlığında çatlakları oluşmuş 4 çocuk dünyaya getirdi normal ama bakalım denicem yinede tşk ederim 🥴🌸

Kızlar bende size bişe sorcam mantar enfeksiyonu olmuşum yarın eczaneye gitsem hamileyim desem durumu anlatsam fitil krem verir mi yoksa perşembeyi mi beklesem randevumu

Kızlar bende size bişe sorcam mantar enfeksiyonu olmuşum yarın eczaneye gitsem hamileyim desem durumu anlatsam fitil krem verir mi yoksa perşembeyi mi beklesem randevumu
Aşko bence probiyotik kullan. Motiflor var doktoruna sor yine ama en iyisi o. Genel ilaçlar kısa vadede çözüm ama bu direkt çözüm oluyor

Hangileri su bazlı oluyor acaba ben de almak istiyorum hiç denk gelmedim sanırım
Daha evvel nivea nın su bazlı ıslak mendilini kullanmıştım, havlu şeklinde çıkıyordu
boykot diye bu hamileliğimde hiç bir ürününü almadım şuan var mı bilmiyorum
Bunun dışında su bazlı olarak;
Huggies, Sleppy, prima, unıbaby, hipp gibi bir çok markanın var
Boykot olmayan bir tane markadan alacağım artık

Back
X