- 13 Mart 2019
- 532
- 738
- 103
- 33
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #17.961
+1Bu arada bence benim de hamile değil de şişkoymuşum gibi duruyor karnım yandan çok belli ama ben üzerime hep bol bişeyler giyiyorum o da kapatıyorxs den xl e geçtim arkadaşlar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Bu arada bence benim de hamile değil de şişkoymuşum gibi duruyor karnım yandan çok belli ama ben üzerime hep bol bişeyler giyiyorum o da kapatıyorxs den xl e geçtim arkadaşlar
![]()
Ayy bitince paylaşırsın çok merak ettim çok güzel düşünmüşsünÇok güzel ben de ramazana geliyor gelen oruç ki olur diye ufak şişeler aldım isim etiketi bastırdım kurdele yapıştırıp zemzem suyu koyacağım yapınca atarım![]()
Ben molfix izotonik aldım öncekinde de onu kullanmıştım ya da unibaby yenidoğan da iyi.Kızlar alt temizlemek ilk zamanlar için pamuk aldım kendim su ve hindistan cevizi yağıyla yapıcam ama hastaneye götürmek için ve dışarda kullanmak için ıslak mendil ne alıcaksınız? Bitane marka var içime sinen water wipes diye ama o da çok pahalı. Önerileriniz neler?
Şöyle ilk gebelikse senin bir kerelige mahsus 5bin ve ayrıca 60 ay 1500 alıcaksın ama benim gbi ikinci gebeliginse toplam 60 ay 6500Peki ikizler için ne olur pazarlık sorusu gibi oldu ama![]()
Seninki gbi güzel olmayacak ama yinede birşeyler yapayım dedim ramazandan dolayı çikolata işinden vazgeçtim ev için lokum ve çok önceden ne tevafuk mavi kolonya şişesini koyarım dedim ben odalarına bişi yaptırdım onu atım sizeAyy bitince paylaşırsın çok merak ettim çok güzel düşünmüşsün![]()
Canim ozel karisimli olan direk hamileler icin catlak iciin yaglardan denesene icinee peptit olanlar falan mesela benim cildim asiri kuru normalde ama oyle guzel nemlendiriyor ki bunlar karnim hep nemli yagli kaliyorValla ben badem yağı kullanıyorum da kantoron yağıda var zararlı diye duymuştum sürmedim hiç
Teşekkür ederim, inceleyim ben deBen ikea nın sundvık beşik modelinden aldım
Büyük oğlumun da ondandı 4 yaşı bitirene kadar kullandı, evdeki mobilyalara da uyuyor diye yine ondan aldım. Ölçüleri 60*120
Denicem onlarıda ama benim vücudum çatlamaya meyilli anneminde 3 parmak kalınlığında çatlakları oluşmuş 4 çocuk dünyaya getirdi normal ama bakalım denicem yinede tşk ederimCanim ozel karisimli olan direk hamileler icin catlak iciin yaglardan denesene icinee peptit olanlar falan mesela benim cildim asiri kuru normalde ama oyle guzel nemlendiriyor ki bunlar karnim hep nemli yagli kaliyor
Mideyi çıkarıp buzluğa koymak istiyorumKızlar şiddetli mide yanması için bir önerisi olan var mı?
Ben yemek borumu söküp atmak istiyorum hiçbir şey yiyemez oldum yaMideyi çıkarıp buzluğa koymak istiyorumama ne çare ben şurup içiyorum oda fayda etmiyor belki diğer kızlar başka bişe yapıyordur cevap gelir şimdik
Aşko bence probiyotik kullan. Motiflor var doktoruna sor yine ama en iyisi o. Genel ilaçlar kısa vadede çözüm ama bu direkt çözüm oluyorKızlar bende size bişe sorcam mantar enfeksiyonu olmuşum yarın eczaneye gitsem hamileyim desem durumu anlatsam fitil krem verir mi yoksa perşembeyi mi beklesem randevumu
Daha evvel nivea nın su bazlı ıslak mendilini kullanmıştım, havlu şeklinde çıkıyorduHangileri su bazlı oluyor acaba ben de almak istiyorum hiç denk gelmedim sanırım
Ne hoş bir düşünceÇok güzel ben de ramazana geliyor gelen oruç ki olur diye ufak şişeler aldım isim etiketi bastırdım kurdele yapıştırıp zemzem suyu koyacağım yapınca atarım![]()
Canım benim ilk gebeliğim mesela ben sadece 1 kerelik 5000 alacağımı biliyordum.60 ay 1500 diye birdey de mi varŞöyle ilk gebelikse senin bir kerelige mahsus 5bin ve ayrıca 60 ay 1500 alıcaksın ama benim gbi ikinci gebeliginse toplam 60 ay 6500
İlk gebelik her ay mı 1500 alacağız çalışmamın bi önemi var mı?Şöyle ilk gebelikse senin bir kerelige mahsus 5bin ve ayrıca 60 ay 1500 alıcaksın ama benim gbi ikinci gebeliginse toplam 60 ay 6500
İlk çocukta bir kere alınıyorİlk gebelik her ay mı 1500 alacağız çalışmamın bi önemi var mı?
Çok teşekkür ederimNe hoş bir düşüncefikre bayıldım ama o kadar zemzemi bulmam imkansız
![]()