- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #22.241
Bı sure hareket hissetmediysen tatlı biseyler yiyip sol tarafına uzanip 1 saatte en az 10 hareket saymami istemişti doktorum.Kızlar hareket takibini nasıl yapıyorsunuz mesela 1 saatte kaç hareket hissetmemiz normal tabi her bebek farklı ama genel olarak içimizi nasıl rahatlatabiliriz
Canım benim oğluş bazen çok hareketli bazen çok sakin alıştım artık küçük bir hareket görsem bile içim rahat ediyor bu ara vurma değilde kayıyor gibi hareket yapıyor hafifçe büyüyüp yeri daraldı diye düşünüyorumKızlar hareket takibini nasıl yapıyorsunuz mesela 1 saatte kaç hareket hissetmemiz normal tabi her bebek farklı ama genel olarak içimizi nasıl rahatlatabiliriz
Flanş ne kız 50 tane flanş yazmışsınBen hiç kullanmadım bilmiyorum ama doğru flanş hakkında bugün bir ebenin videosunu gördüm normal flanş meme ucunu çekip bıraktığında eğer flanş ile meme kenarları arasında boşluk kalıyorsa flanş büyük ve apse yapıyormuş memede eğer çekip bıraktığında hala ucu flanş içinde kalıyorsa flanş küçük geliyor demekmiş ve meme ucunda yaraya sebep oluyormuş eller serbestte de buna dikkat edebilirsiniz göğsünüzü nasıl kavradığına
Sleepy aldım ben 1 ve 2 numara 4 er 5 er laket stokladimKızlar bez stoğu yaptiniz mi hiç? Ben goon marka almışım indirim denk geldikçe 2 paket 1 numara 5 paket filan 2 numara almışım. Goon da kalıplar çok geniş değil. Siz ne aldınız ne kadar aldınız
Evett bu flans isi aslinda meme ucu yarasi yapiyormus sagmada ama benim ilk hamileligim ve meme ucum cok kucuk tecrubeli birinin onerisi olsa daha rahat ederdim ama kimse eller serbest kullanmamis cevremdeBen hiç kullanmadım bilmiyorum ama doğru flanş hakkında bugün bir ebenin videosunu gördüm normal flanş meme ucunu çekip bıraktığında eğer flanş ile meme kenarları arasında boşluk kalıyorsa flanş büyük ve apse yapıyormuş memede eğer çekip bıraktığında hala ucu flanş içinde kalıyorsa flanş küçük geliyor demekmiş ve meme ucunda yaraya sebep oluyormuş eller serbestte de buna dikkat edebilirsiniz göğsünüzü nasıl kavradığına
Evet sabah akşam alıyorum günde 400 mg oluyor . Bana bırak demediEvet bende öyle yapmıştım dikişi alıyor açılma sancı var mı diye 1 gün yatış veriyorlar sen progestan falan kullanıyor musun hala
Böyle tekme gibi değil de yer değiştiriyor gibi değil miCanım benim oğluş bazen çok hareketli bazen çok sakin alıştım artık küçük bir hareket görsem bile içim rahat ediyor bu ara vurma değilde kayıyor gibi hareket yapıyor hafifçe büyüyüp yeri daraldı diye düşünüyorum
Evet canım bı haftadır tekme gibi değil sürüyor gibi hareket ediyor dün kontrolum vardı bebeğim iyiydi şükür yeri daralıyor artıkBöyle tekme gibi değil de yer değiştiriyor gibi değil mi
Ben hazırladım canım sadece bebek bezi kaldı onu da yarın alacağım. Onu da koyunca tamamdır BenımkiKızlar hastane çantası ni hatırladınizmi benim herşey yıkandı utulendi sadece çantaya koyulacak yarın halledeyim diyorum
Anladım canım bende yok net dümdüz ama su azalmış diye doktorda ebede doğum yakın gibi dediHissediyorum canım belim de çok ağrı var ama karnım ve kasıklarımda ağrı yok nst de çıktı doktor bakıp sancıların başlamış dedi
Sağım yaparken göğüs ucuna yerleştirdiğin kısım aşkımFlanş ne kız 50 tane flanş yazmışsın
Sanırım onu heniz bu grupta da kullanan yok kuzum geçmiş ayların anne gruplarına sorabilirsin belki vardır oralarda kullananEvett bu flans isi aslinda meme ucu yarasi yapiyormus sagmada ama benim ilk hamileligim ve meme ucum cok kucuk tecrubeli birinin onerisi olsa daha rahat ederdim ama kimse eller serbest kullanmamis cevremde
Ya fazla yememeye çalışıyorum ama ne yapıyım bazen frenleyemiyorum Dr normal doğum istiyo oyuzden de kilo alsın istemiyo ama aliyo yaniÜzme kendini stres yaptıkça daha kötü etkilenirsin. Devamı olursa git bence
Hee okSağım yaparken göğüs ucuna yerleştirdiğin kısım aşkımelektrikli sağım makinesinde değişiyor o kısım diye biliyorum Manuelden pek bilgim yok eller serbestte de değişiyor mu orası bilmiyorum
Bana da su sınırda dediAnladım canım bende yok net dümdüz ama su azalmış diye doktorda ebede doğum yakın gibi dediAllah ım kuveze girmeyecekleri sağlıklı vakitte gelsinler
Her bez her bebeğe iyi gelmiyor o yüzden ben sadece yarın prima yenidoğan bir paket alacağım. İyi gelirse bebeğe devam edeceğim ona . Eltim de almıştı stok ama bebeğine prima iyi gelmemişti kaldı elinde hep. Molfix kullanıjor şimdiKızlar bez stoğu yaptiniz mi hiç? Ben goon marka almışım indirim denk geldikçe 2 paket 1 numara 5 paket filan 2 numara almışım. Goon da kalıplar çok geniş değil. Siz ne aldınız ne kadar aldınız
Prima aldım ben 1-2-3 numara. Aylık paketleri var 180-200 tane var içinde onlardan aldım.Kızlar bez stoğu yaptiniz mi hiç? Ben goon marka almışım indirim denk geldikçe 2 paket 1 numara 5 paket filan 2 numara almışım. Goon da kalıplar çok geniş değil. Siz ne aldınız ne kadar aldınız
Bol şu içmeye devam birde yürüyüşe başlayacağım nekadar oksijen,dolaşım, o kadar iyiBana da su sınırda dedi
Yüksek ihtimalle o evetHee okeller serbest aldım ben 24 ve 26 mm vardı 24 mm aldım onu diyosun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?