2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Memede de sanki süt yok gibi geliyo bana çokta emmiyo normalde mamada yiyodu 1 haftadır yapıyorum döküyorum
Benimde memeler yumuşak ama sıkınca süt var ilk önce 20-30 dakika emiyor sonrasında 60ml mama yapıyorum kalanını sıcak suda Biberonu bekletiyorum 3 saati geçmeyecek şekilde tekrardan o mamayı veriyorum
Yoksa bizim de mama telef oluyor yetmiyor
Aslında memede karnını doyuracak kadar sütü çekiyorlardır

Evet yeni geldi o kuralda bizde kontrol edilmedi bizim Puset araba koltuğu olandan değil

Ama mama 3 saat sonra yenilebiliyor mu Benim bildiğim en fazla 1 saat

Dediğim gibi normalde puseti kullanmıyordum çantası vardı onun içine yatırıyordum hava sıcak Bi de gittiğimiz yerde sallarım diye pusete koydum o da başımıza bu geldi eşime söylüyorum abartmayın sizde diyor görmedi tabii nasıl olduğunu

Canım aynı şeyleri yaşıyordum 3 gündür. 1 gün sarılıktan hastanede yattık orda hemşire tam doyamadığından yapıyor dedi kendi sütüme ek 10-15 ml mama veriyorum 2 saat mışıl mışıl uyuyor sütünü sağ en az bir öğünde 80 ml çıkmalıymış. Bende 45-50 anca çıkıyor oda çocuğa yetmediği için sürekli memedeydi

Düzgün bi sağma makinem yok o yüzden bilmiyorum çıkıyo mudur
Dün elimle sağdım iki memeden 65 cc çıktı ama tabi uzun süre yapamadım elle acıdığı için

Akşam 8.30dan beri asla uyumadı ya asla. Gaz sancısına uyanıyor sürekli. O ağladıkça ben ağladım bir türlü dalamadı ya

Düzgün bi sağma makinem yok o yüzden bilmiyorum çıkıyo mudur
Dün elimle sağdım iki memeden 65 cc çıktı ama tabi uzun süre yapamadım elle acıdığı için
Benimde makinem yok araştırıyorum düzgün birşey bulayım alıcam bebeklerin yiyip yemediğini anlayamıyoruz böyle Bende şırıngayla sağdım 15-20 dk sağdan 15 cc soldan 40 cc çıkıyor tabi bebeklerin emiş gücü daha fazla diyorlar ama ben 10 veya 15 cc mama vericem sağma makinesi alana kadar.

Philips e iyi diyolar trendyolda 2bin ebebekte 3bin şuan
Şırangayla nasıl sağdınız hiç denemedim ben bi demiym

Garmastan pomad iyi geliyor arsştırabilirsiniz dr lar onu veriyor çok ağrılarda geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…