- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #32.061
Puset niye kucağında duruyor ki? Emniyet kemerii ile arka koltuğa sabitle çok tehlikeli ve yasak zaten bebeğin o şekilde seyahat etmesiBizim oğlan bugün Bi badire daha atlattı köye gidiyorduk eşim tümseği görmemiş oğlumda pusetteydi kucağımda puseti tutuyordum havaya uçtu ters dönüp pusete düştü neye uğradığımı şaşırdım uyanmadı bile uykusundan
Yeni doğan için ekstra aksesuarı yok mu zaten içinde? Ona yatırıp bağlamanız lazım. Sonra puseti de emniyet kemeriyle ya da varsa isofix bazıyla arabaya sabitlemek gerekiyor.Ay Allah korumuş geçmiş olsun. Benim pusetide azıcık içini yükseltiyorum o yüzden kemer bağlamıyorum aklım çıkıyor o yüzden. Yükseltmesem iki büklüm içinde icim rahat etmiyor.
Bende öyle yapıyorum içine çarşaf minder koymuştum kemeri bağlasam da rahatsız olur zaten ilk fırsatta sadaka çıkarmam lazım kaçıncı badiresi oldu buAy Allah korumuş geçmiş olsun. Benim pusetide azıcık içini yükseltiyorum o yüzden kemer bağlamıyorum aklım çıkıyor o yüzden. Yükseltmesem iki büklüm içinde icim rahat etmiyor.
Ablamları da almıştık arabada yer yoktu bizimki araba koltuğu gibi olan pusetlerden değil de bağlasam yine olur da Allah dan kucağımdaymış ondan önce koltuktaydı öyle tutuyordum dahaPuset niye kucağında duruyor ki? Emniyet kemerii ile arka koltuğa sabitle çok tehlikeli ve yasak zaten bebeğin o şekilde seyahat etmesi
Kemeri var da çok çukur diye içini yükseltiyorum biraz Ablamları da almıştık arabada yer yoktu öyle kucağımdaydı Bi de araba koltuğu gibi olanlardan değil bizim pusetYeni doğan için ekstra aksesuarı yok mu zaten içinde? Ona yatırıp bağlamanız lazım. Sonra puseti de emniyet kemeriyle ya da varsa isofix bazıyla arabaya sabitlemek gerekiyor.
Siz tabi yine sadaka çıkarın ama bu anlattığınız şey sizin ihmalkarlığınız olmuş, burada olayı anlattığınız için dürüstçe söylemek zorundayım. Varolan kurallara uyulsa bu olay yaşanmaz zaten. Geçmiş olsun, umarım ders çıkarırsınız bundan. Çok şanslısınız ki bebeğe bir şey olmamış.Bende öyle yapıyorum içine çarşaf minder koymuştum kemeri bağlasam da rahatsız olur zaten ilk fırsatta sadaka çıkarmam lazım kaçıncı badiresi oldu bu
İçine minden koymaniza gerek yok dr sadece bu çarşaf olacak zaten kendi minderi var dedi banaBende öyle yapıyorum içine çarşaf minder koymuştum kemeri bağlasam da rahatsız olur zaten ilk fırsatta sadaka çıkarmam lazım kaçıncı badiresi oldu bu
Canım iki büklüm de yatsa oldugu gibi yatır ekstra minder koymaKemeri var da çok çukur diye içini yükseltiyorum biraz Ablamları da almıştık arabada yer yoktu öyle kucağımdaydı Bi de araba koltuğu gibi olanlardan değil bizim puset
Memede de sanki süt yok gibi geliyo bana çokta emmiyo normalde mamada yiyodu 1 haftadır yapıyorum döküyorumBiz hipp kullanıyoruz bazen içmek istemiyor memeyle doyuyorlardır büyük ihtimalle
Benimki de aynı, sabah 6 dan beri çığlık kıyamet. Kucakta da durmadı. Memede duruyor sadece zor bela uyuttum.banyo masaj hiç birşey işe yaramadıMemeden ayrıldığı an ağlamaya başlıyor o kadar yoruldum ki
Bi tek benim oğlum mu böyle acaba ne derdi Var anlamıyorum memeye geliyo biraz emiyo sonra ağzında bekletiyo uyuya kalıyo 15 dk sonra uyanıyo. bugün hiç durmadı sadece parça parça uyudu
Bana da öyle geliyor ama var canım süt hiç bitmiyor bugün anladım. Çünkü aralıksız emdi, her seferinde de süt kalmadı ne emicek diye düşüyordum emzirirken arada kontrol ettim geliyor epeyMemede de sanki süt yok gibi geliyo bana çokta emmiyo normalde mamada yiyodu 1 haftadır yapıyorum döküyorum
Keşke mamaların denemelik satılsa golden goat o nasıl olur secermi bilmiyorum dışarı çıkınca mama veriyorum emzirmek çok zor geliyo bana dün çıktık rezil olduk mama yemedi illa emmek istediBana da öyle geliyor ama var canım süt hiç bitmiyor bugün anladım. Çünkü aralıksız emdi, her seferinde de süt kalmadı ne emicek diye düşüyordum emzirirken arada kontrol ettim geliyor epey
ay ben bugün dışarda olduğumu düşünemiyorum. Oturur ağlardım herhalde çıldırmalık bir gündüKeşke mamaların denemelik satılsa golden goat o nasıl olur secermi bilmiyorum dışarı çıkınca mama veriyorum emzirmek çok zor geliyo bana dün çıktık rezil olduk mama yemedi illa emmek istedi
Tabiki ders çıkardım canım en azından puseti değil de çocuğu tutsaydım yine bu yaşanmazdıSiz tabi yine sadaka çıkarın ama bu anlattığınız şey sizin ihmalkarlığınız olmuş, burada olayı anlattığınız için dürüstçe söylemek zorundayım. Varolan kurallara uyulsa bu olay yaşanmaz zaten. Geçmiş olsun, umarım ders çıkarırsınız bundan. Çok şanslısınız ki bebeğe bir şey olmamış.
Dün benimkide öyleydi bugün biraz daha sakinay ben bugün dışarda olduğumu düşünemiyorum. Oturur ağlardım herhalde çıldırmalık bir gündü
İçine minden koymaniza gerek yok dr sadece bu çarşaf olacak zaten kendi minderi var dedi bana
Aslında ben Puset değil de bebekleri içine koydukları çantalar var onlardan kullanıyorum da hem sıcak hem de Puset sallanıyor gittiğimiz yerde durmazsa sallarız diye 2 gündür onunla taşıyoruz dediğin gibi minder kullanmakta riskli ders oldu bu bizeCanım iki büklüm de yatsa oldugu gibi yatır ekstra minder koyma
Sabah 6 da uyandı bu saate kadar en uzun uykusu 20 dk. gazını da çıkardı kaka da yaptı karnı tok ben anlamadım bugün yaşadığım neydiDün benimkide öyleydi bugün biraz daha sakin
Ben de hipp combiotic kullanıyordum doktor değiştirdi her kaliteli mama her bebeğe fayda sağlamaz dedi sma comfort önerdi gazlı bebekler için daha iyi diye gerçekten de faydası oldu isterseniz bir deneyinKeşke mamaların denemelik satılsa golden goat o nasıl olur secermi bilmiyorum dışarı çıkınca mama veriyorum emzirmek çok zor geliyo bana dün çıktık rezil olduk mama yemedi illa emmek istedi
Bizimki dün gece de gazdan uyumadı, bu sabah çok az uyudu bi. Onun dışında bugün memede geçti bizim de. İnşallah bu gece uyur hadi bakalımSabah 6 da uyandı bu saate kadar en uzun uykusu 20 dk. gazını da çıkardı kaka da yaptı karnı tok ben anlamadım bugün yaşadığım neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?